Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Isto tako, cim se pojavila mogucnost ne biti na T-comu i VIP-u odmah sam promijenila operatera. Puno zadovoljnija sam. Volim osjecaj da vode brigu o klijentu u smislu kad mi nesto treba, tu su da brzo rijese, bez komplikacija.
To s operaterima je baš zanimljivo, i A1 i t-com ponekad nude znatno jeftinije pretplate od onih koje službeno pišu na njihovim stranicama. Bili smo na bonbonu, i imali smo posebnu ponudu koja je trajala dvije godine. Nakon toga sam uspjela ispregovarati sa A1 da dobijemo 6 mjeseci gratis, a nakon toga 4€ popusta mjesečno jer imamo kod njih više od 4 usluge. Fiksni telefon smo na A1 dobili ponudu otprilike istu kao i kod ostalih, ali prvih 6 mjeseci smo imali gratis i još smo dobili tablet za kunu. Ove dvije ponude smo dobili preko firme koja radi prodaju za A1 kao vanjski suradnik. Nakon dvije godine su nam za fiksnu liniju htjeli dignuti cijenu i tek kad smo podnjeli zahtjev da pređemo kod drugog operatera su nam dali bolju ponudu, pa smo na kraju ipak ostali kod njih. Imali smo jedno vrijeme fiksnu liniju i preko T-coma, a tu super ponudu smo dobili od prodajnog predstavnika koji je doslovno išao od kuće do kuće. Zaključak je da se ne smiješ opustiti, uvijek treba provjeravati ponude, a kad te netko nazove s ponudom saslušati i još možda i malo pregovarati. Možda smo tako mogli dobiti neslužbenu ponudu i od nekog manjeg operatera, ali nismo imali sreće da nas kontaktira prava osoba.