Ljubi,meni su se ciklusi poremetili nakon vanmaternične,skratili su se i jako sam se prepala i već brijala da mi dolazi menopauza.Kad sam se požalila ginekologu dao mi je dufastone,jer je rekao da mi pada progesteron i ja sam se dvoumila,ali sam ih ipak odlučila piti,jer je rekao u slučaju trudnoće da će biti podrška žutom tijelu i draga tak je bilo taj mjesec mi je O bila na desnoj strani,ja pila dufiće i ostala trudna.Sretno draga...

Odgovori s citatom
Vještice nema!!!!!!!!!!!!!! I sretna sam! U jutranjim satima imala sam neko jako probadanje - i već sam pomislila - evo je - a ono ništa. 
. stvarno je svaršeni, školski. po meni, ako znaš cca kolike su ti lutealne faze, onda nemoj žuriti s testom, pričekaj još malo, da bi bila sigurnije, da se ne zbediraš i slično, iako uz ovakav graf, mislim da neće biti nikakvih bedova, samo sreća ispod srca majčinog

bas mi je zao, iskreno!!! Ali iduci mjesec takodjer cekamo plusic, zar ne??
)
).

još nije stigla, a kao i obično nemam nikakvih simptoma ni da stiže niti da je išta drugo....
,anka,želim ti od sveg srca da vam ovaj dugočekani postupak urodi plodom!I naravno,dođi nam koji put,da skupa navijamo,bez obzira što nisi na listi,baš kao i snupi..te druge ex listašice,kad uđu u postupak.
a to je super).Si razmišljala o testiću?