Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 251 to 300 of 804

Thread: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by HelloKitty View Post
    Moj muzic je jutros ponovio sgram i samo sam ga shvatila da su progresivno pokretni 30% i da ima povisene leukocite. Ova teta mu je rekla da mu je smanjena pokretljivost, ali da se problem moze rijesiti. Sutra ce raditi ejakulat na kulturu, jer u brisevima uretre nisu nista izolovali sto uzrokuje ove povisene leukocite.

Sad vas pitam da li je ova smanjena pokretljivost i moj jedan jajovod moguci uzrok sto ja do sada jos uvijek nisam trudna?!

I da, svako koliko bi ja trebala ponavljati vaginalne i cervikalne briseve (iako su prije 4 mjeseca bili ok)?!
    30% progresivno pokretnih na prvu ne izgleda toliko lose, ali to ovisi kakav je ostatak nalaza. kad ulovis vremena mozes mi prepisati nalaz na pp ili na temu spermiogrami pa cemo analizirat
    ka cete dobiti nalaz kulture ejakulata?
    razloga za nepostizanje trudnoce moze biti mnostvo, a losiji sgram i jedan nedostatak jajovoda sigurno ne doprinose cijeloj prici.
    brisevi ako su sterilni se ponavljaju svakih godinu dana, a moze i rijedje ako nema nikakvih simptoma/indikacija (imam hrpu prijateljica koje nisu nikad bile).

a bivsim kolegicama s teme - zao mi je sto se ova tema svodi na oprasivanje, a kad se netko javi s konkretnim pitanjem ili problemom ne nadje se nitko da napise barem - sry, ne znam. razocaravajuce.

Mucica's Avatar

Pozdrav drage moje
    Evo mi smo danas (7+6tt) bili na uzv i veliki smo 14,2mm
    Jučer sam skoro umrla od straha jer sam na vc papiru imala malo krvi, al stalo je hvala Bogu, ispostavilo se da imam mali hematom i da je to vjerovatno od njega! Nastavljamo dalje mirovati i čekamo novi uzv za 2 tj
    Svima vam šaljem puuuunoooo ************************************************** **************************** pa da sve do jedne ubrzo ostanete T

žužy's Avatar

Mucica, ja si bum odgrabila malko prašine.. Jučer ful poz. lh,danas negativna..Iskoristila sam mužeka jučer u roku 5 min.,tolko je imal između dolaska od doktora i odlaska na posao
    I tak se ja opet veselim narednim danima i imam se čemu nadati,dok čekam pretrage

ljubilica's Avatar

carmina kako prođe tehnički? ima li cisti?
    kod mene samo pritisak, ko pred mengu.
    ja jadna čak nisam ni sigurna da li se smijem imalo nadati ičemu ovaj ciklus baš me zanima koliki mi je estradiol? zakaj nemaju trakice i za estradiol

žužy's Avatar

Quote Originally Posted by ljubilica View Post
    baš me zanima koliki mi je estradiol? zakaj nemaju trakice i za estradiol
    Možda imaju

Ljubilica, nema trakica, ali estradiol mozes fino podici prehranom, ima puno o tome na netu.
    Mucica bravo!
    Zuzy ~~~~~~~~~~~~~~~

Na koncu nisam otišla na pregled jer sam cijelo jutro izgubila na Komisiji za bolovanje, moja dr. je zaboravila nešto napisati pa se vrati njoj pa ponovno Komisija, a bolovanje sam imala službeno do jučer pa sam to morala danas riješiti. Naručila sam se u pon ginu privatno, sister je išla neki dan kod dr. Doke u Polikliniku Svečnjak, kaže da je u životu nije netko tak detaljno pregledao na uzv pa sam radije odlučila platiti. Inače, taj moj famozni jajnik je stalno bio aktivan u prošloj T, stalno sam ga osjetila i tko god je gledao za vrijeme i poslije T, ništa nije vidio. Mislim da ti tijelo signalizira ak' nekaj nije ok i to što se nešto ne vidi, ne znači da ne postoji (naravno da bih bila sretnija da zbilja ničega nema)! Eto, još malo agonije da mi ne bude dosadno tijekom ovog produženog vikenda A kaj je najinteresantnije, kad se pokeksamo, odmah mi je lakše i niš više ne boli (do sutradan)

ljubilica's Avatar

Cb onda primjenjuj taj prirodni lijek ipak je prirodno-prirodno

Quote Originally Posted by ljubilica View Post
    Cb onda primjenjuj taj prirodni lijek ipak je prirodno-prirodno

sushi's Avatar

gdje nam je least nestala?

vucica da sutra ipak ne dode

tikki hoce pasti test sutra?

ljubilica kako to da su te pustili na hsg prije gotovih briseva? jesi imala stare? meni je dr rekao da su cisti brisevi uopce uvjet za hsg...i prvo sam njih morala cekati. sad sam zbunjena u svakom slucaju, drago mi je da ti je sve ok!

zelim svima puno odmaranja i vrijednog oprasivanja ovaj vikend! (a kitty sanjanje nastavka )

ljubilica's Avatar

Sushi kad sam razgovarala sa doktorom o terminu za hsg rekla sam mu da cekam briseve, da ce biti gotovi za koji dan. Isto tako sam mu napomenula da mi brisevi za mpo vrijede godinu dana, a radila sam ih u rujnu prosle godine i bili su svi sterilni. Onda mi je rekao da ako njima u Petrovoj vrijede godinu dana da bi i njemu za hsg isto trebali vrijediti. Kad sam dosla u bolnicu, osim uputnice, nitko me nista nije trazio

Mene su na merkuru za hsg trazili briseve na aerobe i anaerobe ne starije od mjesec dana, bez obzira na sve sterilno staro 5 mjeseci. Al na kraju mi hsg nije trebao, jelte.
    Last edited by bubekica; 29.05.2013 at 21:17.

nestrpljiva anka's Avatar

Samo da se javim - lovimo O a jučer bila prva sjena na LH-testu. Problem je da od prekjučer imam strašnu grlobolju, ako ne bude bolje sutra moram doktorici a to će vjerojatno značiti antibiotike i da mogu zaboraviti ovaj zadnji ciklus pred postupak
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ljubilica's Avatar

nestrpljiva anka grlobolja ne znači odmah antibiotik
    bubekice neznam što bih rekla o tim brisevima. po meni dan nakon sterilnog brisa možeš nešto pokupiti, a kamoli ne mjesec ili 5 mjeseci
    ali nije mi logično da za postupak vrijede godinu dana a za hsg full svježi? jasno mi je kako se i jedno i drugo radi
    na kraju svega, sretna sam što su mi sterilni i što je hsg dobro prošao.

vucica's Avatar

Heeeej cure!
    Evo mene u Slavoniji,uzivam kod mame, tate i brata.. Al brzooooo ce proci, u sub nazad..
    Mucica bravo za mrvicu!!
    Carmina necu piskiti test...cekam...nisa ni znala koji mi je dc dok nisam vidjela ovdje..super mi je kad sam u strci pa ne znam.
    Sushi vidjet cemo...prosli ciklus mi je dosla na 32 dc.
    Ljubi super za briseve! nisam ti se stigla javiti, soooorry!

~~~~~~~~~~~~~~~svima, nadam se da ce biti koji plusica uskoro!

zeljana02's Avatar

...ja prijavljujem jedna - na testu koji sam napravila 24dc poslije podne ...rekla sam si da necu pravit nikakve testove ali mm i ekipa stalno su pa sam naravno popustila ...mislim da 5 dana prije ocekivane M je stvarno preprerano al eto ...do pon sam na GO pa se javim iduci tjedan...

svim tetama , puno sarenih vibrica i nadam se novom odbrojavanju ovih dana....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

zeljana02's Avatar

vucice dobro nam dosla u kisnu Slavoniju

vucica's Avatar

Hvala Zeljana....Osijek grad mojih studentskih dana, volim ga! Uvijek sam mislila da cu tamo ostat zivjeti, ali sipak...hehe. Zao mi je zbog minusa, al prerano ti je....~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje.

lulu-mama's Avatar

Mucica, drzi se. Cuvaj svoju mrvicu!
    Zeljana, pa moram te spotati kaj si popodne radila test. No, no! Taj test mozes u smece baciti.

alef's Avatar

Nisam navracala na forum ovih dana, vidim jos nema novog odbrojavanja
    Kod mene neka suluda situacija. Inace su mi ciklusi otprilike 26 dana, ali se zna zalomiti 22-23-24. A danas 20 dc egg white! Budalastina. MM je na drugom kontinentu ovaj mjesec, tako da cu bas testirati koliko ce proci do M, da vidim da nema neki slus u drugoj fazi ciklusa...

sushi's Avatar

mucica nadam se da je sve ok i da ti mirovanje ne pada pretesko...za mrvicu se isplati

zeljana osim sto je bio popodnevni i prerano je

ljubi ma bitno da je sve ok pitala sam samo zato da usporedimo aktualne situacije, nisam te htjela zabrinuti... ocito svatko ima drugaciju praksu. koji ti je slijedeci korak?

vucica uzivaj u slavoniji!

alef vidjela sam ovdje po forumu da se nekima pojavi eggw neposredno prije M... a da nije mozda rani simptom T ako ti se inace ne pojavljuje? mozda novopecene trudnice imaju neku ideju

curke uzivajte u produzenom vikendu

HelloKitty's Avatar

A ja?! Meni niko nije odgovorio na post (

Drage moje žene trudilice recite vi meni da li imate nekakve metode nakon odnosa koje prakticirate da pospješite začeće???
    ono tipa.... jastuk ispod guze...noge u zrak ,tj. naslonit na zid.... i da li se dižete na wc nakon odnosa ili ostanete spavat ???

Molim vas bez smijanja

sushi's Avatar

Quote Originally Posted by mravak View Post
    Drage moje žene trudilice recite vi meni da li imate nekakve metode nakon odnosa koje prakticirate da pospješite začeće???
    ono tipa.... jastuk ispod guze...noge u zrak ,tj. naslonit na zid.... i da li se dižete na wc nakon odnosa ili ostanete spavat ???

Molim vas bez smijanja
    super tema nema smijanja

prakticiram lezanje 20ak min poslije (ako je moguce) i sinhronizirani orgazam
    nije da je pomoglo jel...za sad bar ali po svemu sto sam citala ima mi itekako smisla pa nastavljam!

Quote Originally Posted by sushi View Post
    super tema nema smijanja

prakticiram lezanje 20ak min poslije (ako je moguce) i sinhronizirani orgazam
    nije da je pomoglo jel...za sad bar ali po svemu sto sam citala ima mi itekako smisla pa nastavljam!
    Kažu i položaj žlice (ležanje bočno, tm iza), a može i zguza jelte (beilana je rekla da je njoj to bila dobitna poza ) ili lezi na leđima i baci tm nogice oko vrata i preporuka ne se dizati iz kreveta bar 15'

Quote Originally Posted by carmina burana View Post
    Kažu i položaj žlice (ležanje bočno, tm iza), a može i zguza jelte (beilana je rekla da je njoj to bila dobitna poza ) ili lezi na leđima i baci tm nogice oko vrata i preporuka ne se dizati iz kreveta bar 15'
    morat ćemo poslušat ove savjete...pogotovo dobitne

vucica's Avatar

Sushi ja nekad prakticiram svijeću (kad mi se da), ili noge na zid..ili oko vrata mm..Pokušavam ne ići odmah na wc piškiti (iako me nekad ful tjera), čekam da prođe jedno 20-25 min. A nekad mi se ništa ne da, samo malo odležim i to je to..ako se treba zalijepiti, zelijepit će se.

lulu-mama's Avatar

Hellokity, nije da te ignoriramo.vjerojatno nas malo zna iata o tome ili bolje reci : nemamo pojma.

Mravak, Ja sam isto ostajala lezati, bar 15ak min. Da spermici imaju sto bolji zalet
    i nemoj se prati poslije odnosa (tek nakon nekog "duzeg" vremena) pogotovo ne sapunom. Iako su male sanse da ce to pomoci...ipak mozda ima nekog ucinka.
    Ja nisam radila svijece, a ne sjecam se niti poza koje su bile.
    Last edited by lulu-mama; 30.05.2013 at 21:58.

Danas sam napravila test ovulacije(13dc) ...nema je još....izluđuju me ovi dugi ciklusi nikako dočekat O ili M...... inače mi je O 16-17dc..... ali vidjet ćemo što pokazuju testovi...ovo mi je prvi ciklus da ih radim pa mi je to baš zanimljivo

lulu-mama's Avatar

Biti ce, samo strpljivo. Kod cura koje imaju duge cikluse je kasnije O. Tako je i kod mene bilo. O na 20dc. I bez lh trakica mislim da je nikad ne bih "uhvatila". Meni su lh zbilja pomigle

Veče !

Ja opet ko padobranac, nikako uhvatit malo mira za tipkanje i druženje

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

lulu-mama's Avatar

Znala sam ja da ce bubekica imati konkretan odgovor za hellokity.

Sad kad netko s prirodnog pokusavanja krene u trazenje uzroka ne-trudnoce, preglede, nalaze... nema mu tko odgovoriti. Jer je vecina ovdje neiskusna po tom pitanju i bez osobnih saznanja. Eto, mpo cure bi ipak bile added value za ovu temu. No, dobro..srecom ima tu i tamo neka koja svrati

lulu-mama's Avatar

Ova zadnja poruka ide za Mravak. Ne znam zasto mi ne quota tudhe textice

Imam dosta bolne ovulacije pa znam kada je i znam me toliko bolit da ne mogu kvalitetno odradit *posao* već kažem MM da on to na brzinu obavi jer me boli za poludit!! Jadan MM samnom

možda bi trebala popit kakvu tableticu za opuštanje i protiv bolova???? -inače nisam neki tip od tableta..... bolje mi je da se držim jegera

A najsmiješnije je što nas dvoje uopće ne vjerujemo da nam može prirodno upalit da zanesemo , ali smo rekli da ćemo se potrudit....

Snekica's Avatar

Imam dosta bolne ovulacije pa znam kada je i znam me toliko bolit da ne mogu kvalitetno odradit *posao* već kažem MM da on to na brzinu obavi jer me boli za poludit!! Jadan MM samnom
    Ovako je meni bilo prije laparoskopije kojom mi je potvrđena endometrioza. Nakon zahvata preporodila sam se i konačno počela uživati u blagodatima sexa

alef's Avatar

Quote Originally Posted by sushi View Post
    alef vidjela sam ovdje po forumu da se nekima pojavi eggw neposredno prije M... a da nije mozda rani simptom T ako ti se inace ne pojavljuje? mozda novopecene trudnice imaju neku ideju
    Stvarno prije M? Ja sam ga prije trudnoce imala gotovo redovno 12-13 dan. Nakon poroda sigurno vise od godinu nije bilo nikakvih iscjedaka mimo M, ali bas nikakvih, a ipak sam bila ostala trudna kad je malcu bilo 8 mj.

Sad ga nekad bude, a nekad ne... Ali nikad ovako kasni dc...

alef's Avatar

Molim vas bez smijanja
    Ja ostanem jos lezati nekih 10 min. Za sad je neucinkovito

anđeo26012013's Avatar

Quote Originally Posted by alef View Post
    Ja ostanem jos lezati nekih 10 min. Za sad je neucinkovito
    hehe al kad smo kod toga kad sam ostala trudna nikakva posebna poza nije bila,došel frajer s terena i na brzaka prije spavanja

HelloKitty-draga,nisam često tu jer sam u pripremama oko bebe,trebam roditi za 6tjedana,pa dođem škicnuti kad stignem.Moje iskustvo s jednim jajovodom možda znaš ako ne,pročitaj na temi naša priča kako smo uspjeli ,ostala sam trudna nakon nepunih 6mj nakon vanmaternične,ali muž nije išao na spermiogram pa ne znam kakvi su bili plivači.Ali da sam imala paniku i strah jesam,jer kad mi je O bila na lijevom jajniku bila sam u banani,jer sam znala da taj mjesec nema šanse za T.Ali eto prvi mjesec praktički kad mi je O bila na desnoj strani ja sam ostala trudna.Nadam se da ćeš i ti uspjeti,od srca ti to želim.

anđeo26012013's Avatar

istina najviše naučim o svojim problemima od cura koje su mpo vodama i ja sad čekam od mm nalaze i sumnjam da bum ih znala skužit i opet bum tu došla po odgovor

Jutrooooo !

Peony's Avatar

Jutro cure!!
    Evo, nije me bilo par dana, pa zato dana nudim kavicu, kroasane i ostalo, za one jako gladne mogu pripremiti i omlet jer sam na GO.
    Mucice, bravo za mrvicu u buši! Samo se ti i dalje odmaraj i misli na to kako ona svakog dana raste i napreduje.
    Lulu-mama i Broculla, veliki pozdrav i vama! Btw. gdje je Broculla? Neka dođe sipnut malo te prašine.
    Ljubilica, za briseve. Sad u akciju!
    Carmina, nadam se da si zadnjih dana bolje volje, bila si mi malo potištena kada sam zadnji put bila ovdje.
    Što se tiče rituala polije keksa, ja jedini put kada sam ostala T nisam radila ništa, odmah sam se ustala i otišla na wc (doduše bio je žlica položaj). Sada već 4 mjeseca dižem noge, ali nula bodova. Tako da mislim da to baš nema puno veze, ako će se uhvatiti, uhvatiti će se bez obzira na akrobacije.
    Šaljem svima veliku u ovaj kišni petak!!

tikki's Avatar

Jutro curke! Meni je danas 2. Dc. Kao što ste vidjele, baš me nema puno ovdje... Bili smo u postupku, koji nije uspio-ponovno. Sad nam treba pauza od svega malo, tako da se odjavljujem s liste.
    Puno sreće svima i ostanite brzo T

ljubilica's Avatar

draga tikki sad malo odmaraj, hrabra si i znam da ćeš sve to izdržati

snupi's Avatar

curke znam da sam nakrivoj temi da li ima mozda koja viska bromergona?

nestrpljiva anka's Avatar

Snekice - malo si me zabrinula. I ja znam imati bolne ovulacije - ne svaki ciklus - i nekad ne pred samu ovulaciju- nego i do dva dana prije. Recimo - jučer - užasno me boljelo. Prije nisam imala nikakvih znakova koji bi najavljivali O - sve dok nisam par mjeseci uzimala Vitex-kapsule - O-bol sam dosad smatrala uvijek pozitivnom.

Da li je kod tebe tek tijekom laparoskopije ustanovljena endometrioza ili je bilo prije nekih naznaka?!??!!?

Ja sam bila u Petrovoj na 3D-UZV kao priprema za postupak - nalaz je bio super uredan - bez anomalija i sl. - samo što mi je endometrij bio dosta tanak.
    Last edited by nestrpljiva anka; 31.05.2013 at 13:19.

Peony hvala na pitanju, bolje! Čekam i nadam se, hoće li mi se ovo vođenje liste posrećiti
    anka zamotaj dekicu ili šal oko trbuha, utopljavanje pomaže. Čak kod cista i topli oblozi od ribanog đumbira par puta dnevno ili ovo: http://www.zdravlje-bilje.com/srp/zd...icima.315.html
    tikki
    vucica jel' dojahala vještica na metli ili ~~~~~~~~ i dalje?!

Svima ~~~~~~~~~~~~~~!

kudri's Avatar

curke, imam pitanje jedno važno
    prilično sam sigurna da mi je ovulacije 14-16 dan ciklusa jer je osjećam, imam sluz, a i provjereno lh trakicama.
    e sad, ciklus su mi dosta dugi 32-33 dana, što znači da je lutealna faza dosta duga, duža od uobičajene.
    Npr, ovaj sam mjesec, barem tako mislim, o imala 14 dc i ako mi je ciklus 33 dana, znači da je lutealna faza duga 19dana!!
    jel to moguće ili skroz krivo osjećam o?? ili???

tisuću upitnika nad glavom

kudri lutealna bi trebala trajati do 16 dana, FeFe recimo sugerira da ako je duza od 18 dana, obavezno treba napraviti test jer je gotovo sigurno, ako je ovulacije bilo, rijec o trudnoci. ali mozda si izuzetak sumnjam da fulavas O ako potvrdjujes trakicama i imas sve simptome. mozda da pokusas s mjerenjem bazalne tjelesne temperature?

Snekica's Avatar

Anka, ja sam imala bolne odnose, pogotovo za vrijeme O. Tad sam se znala uhvatiti da guram MM od sebe. Imala sam cistu na jajniku, ali moji dr nisu razmišljali da bi to mogla biti endometrioza. Kad sam došla na color-doppler u Petrovu, pokazalo se točno mišljenje i sumnja doc. Šprem na endo. Nakon 2mj odradila sam laparo, gdje je bila skroz potvrđena dijagnoza. Ali ako nemaš cisti, nemaš šta brinuti jer ima masu žena sa vrlo bolnim O!

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast