Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Kratko sam na forumu, ali ovo cak i meni tuzno izgleda. Cb i Alef: drzim fiiiige!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vučica ni mene više ne bole (.)(.) i to već par mjeseci. Mislim da se periodično mijenjaju simptomi, mene su bolice noge, pa križa, pa stomak, pa kombinacija sise i stomak, pa živčanila ima, pa nema.. Više ni neznam. mislim da sad trenutno ni nemam simptoma. kao da me vlastito tijelo izdalo
    nekad mi je strašno pasalo keksati se neposredno pred mengu, pa čak i kad curim (makar nismo NIKAD, nema šanse) a sad - ne diraj me.
    imam feeling da je stimulacija osim kg ostavila i drugih posljedica.
    bravo za učenje!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Carmina mozda tako i bude, ko će ga znati..svakako idemo dalje..
    Ljubi ma tako i meni, nekad stari, nekad novi simptomi, nekad nikakvi..ne znam jel starim ili što..E i meni je nekad bilo super se keksati pred M, baš mi je znao libido biti u oblacima..već par ciklusa ništa..Ful me zanima kad jednog dana ostanem trudna, hoće li biti ikakvih simptoma..i hoću li prepoznati da sam trudna.

Ja se nadam da će netko uskoro otvoriti novo odbrojavanje, nešto nam slabo ide ova 2013 g, ovo nam je tek 4 odbrojavanje...bit će, mora!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

I ja se ipak potajno nadam a valjda neće na meni biti prekinut ovaj niz voditeljica liste Btw, treba se strpiti bar do petka...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hocemo +!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** **** ....

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    hocemo +!
    debelo potpisujem snupi!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Eto i ja sam se nasmjesila kad sam vidjela snupi i muminu poruku

★*********************★★
    *★★★**************************************** **

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

to je naredba!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jutro!!!!
    Ajmo danas veselo! Lista je stvarno jučer bila scary, ali danas će to riješiti master Carmina i Alef. A onda u petak ++
    Muma i Lulu, hvala na prašini, sada nam je potrebnija nego ikad.
    Vucica, što reći, što se mora, mora se, ali zato u pauzama između KZ i ZKP, mazni cijelu kutiju keksa
    Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba.
    Ja ovih dana ganjam O i vrijedno pokrivam svaki drugi dan. I nekako sam baš vesela...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 04.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    Posljednje uređivanje od carmina burana : 04.06.2013. at 08:27

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jutro...
    Peony mislim da ipak ništa od mene, eto me gore samo da popunim prazninu, naznake M su tu, a i BT je pala tak da opet ništa Ne znam zakaj mi se skratio ciklus

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

snupi, Muma i lulu-mama vaše navijanje je kao na utakmici

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

carmina, da se varaš..joj fali nam malo pozitive,slabo nam je ovo oprašivanje..baš ko i vrijeme,ni vrit ni mimo
    snupi,a tebi da nemoraš u postupak,zbog najljepšeg mogučeg razloga!
    Velika pusa našim bušastim kokama,fala kaj nas se sjetite

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

žužy i ja bih voljela, ali poznajem svoje tijelo, jutros malo roskastog na papiru, a n u jednoj T nisam imala imp. spotting tak' da definitivno koza stiže

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

carmina dok skroz ne dodje nada uvijek postoji

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja se uzdala da ce bar carmina objavit plus, ja ne polazem nikakve nade u ovaj ciklus jer je sav cudan...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Meni je prošli bio skroz nenormalan, ovaj je normalniji, ali još postoje neka odstupanja. BT je 20 dc bila 36,9 i zatitrao je tračak nade, a od 21. dc stalno u padu (obično počinje pad tek 25. dc)... I opet nemam prišteva u lutealnoj fazi, a inače obavezno bar jedan na bradi. Ne moram badava potrošiti test, čeka u ormaru sljedeći mjesec... Nadam se kako će nas makar ljubilica razveseliti
    Posljednje uređivanje od carmina burana : 04.06.2013. at 12:50

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, molim vas za misljenje.
    Dakle, muz radio s-gram, kulturu ejakulata, spolne hormone, briseve uretre.
    U s-gramu sve ok sto se tice morfologije i broja, ali mu je kvalitet pokretljivosti slab i lekociti su od 6-7.
    Na osnovu toga urolog mu da uputnicu za hormone, briseve i kulturu ejakulata.
    Hormoni uredni, LH povisen (ref.vr. 7.8), a kod MM 8.7.
    Brisevi uretre negativni.
    Kultura ejakulata negativna.
    Sutra se treba naruciti kod urologa.

Molim vas za misljenje uslijed cega mu mogu biti poviseni ti leukociti i slab kvalitet pokretljivosti?!
    Bas mi ovo nelogicno s nalazima.

Btw. moji brisevi takodjer negativni.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozz curke!!
    na početku moje siprike jer sam naglo završila na godišnjem...jupi juhu i bila van hrv i uz nedostupan netu. Uglavnom prošlu nedjelju sam dobila malo krvi na gačicama i u ponedjeljak prokrvarila malo jače...ja računam nedjelju kao prvi dan...tako da sam danas 10dc (carmina možeš me ubaciti ponovo na listu).
    Uzela sam klomifenke i sada čekam kada ću nešto početi osjećati i molim boga da ovaj ciklus u meni nešto procvjeta )

nedostajale ste mi, ali sinoć klada sam se vratila nisam imala snage za ništa tako da se tek sada javljam.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

navijam sebe radi, posto sam licencirana doula pa si tražim trudnice(neka vas bude sto vise) a i da napokon nasu cijelu listi preuzme neka nova ekipa a mi se šetkaramo sa bebama a ne da visimo za kompom!Hvala Žužy na lijepoj želji !

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

kitty mozda da pitas na nekom topicu vezanom uz spermiograme? bojim se da mi ovdje bas necemo biti od puno pomoci (opet)...nema u potpisima puno ob(j)avljenih spermiograma na ovom odbrojavanju mozda bubekica moze uskociti

least !! zabrinuli smo se gdje si sa svakim slijedecim klomifenskim ciklusom sanse su vece navodno koliko si folikula imala u prvom?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HelloKitty,rado bih ti pomogla ali ne razumijem se previše u to otkud povišeni leukociti (možda neka lagana upala ) i razlog slabije pokretljivosti (kak mu je bilo prije?).Nadam se da će ti se uskoro javiti netko tko se više razumije,npr bubek
    Šaljem hug!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

kitty btw na sgramu MM je bila blaga smanjena pokretljivost i leukociti 1 - uputa: napraviti mikrob. analizu. mpo dr je na to odmahnuo rukom i rekao da nista ne treba raditi jer su moji brisevi ok.
    a kakve su upute s ovako visokim leukocitima...znati ce netko iskusniji nadam se drzim fige da je lako rjesivo!
    osim toga, sgrami mogu jako varirati u razmaku od par mjeseci...jel vam to prvi?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo bubek
    HK nije mi jasno odakle poviseni leukociti u ejakulatu, a upale niotkuda... sto se tice slabe pokretljivosti, tu ti nema puno mudrosti. nas sgram je ocajan pa nema nikakvog uzroka (vidljivog). i ja se cesto ceskam po glavi pitajuci se zasto su plivaci tako lijeni i smotani...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Carmina i Alef, nemojte nam odustajati! Drzim fige da se obje gadno varate!
    Nego, imam pitanje; jucer me uhvatila viroza, imam temperaturu i mokri kasalj, a bas su mi plodni dani... Pa sad ne znam da li da se nadam da unatoc tome nesto bude ili je tijelo u obrambenom stavu i prema spermicima u takvoj situaciji?

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

least wellcome back

Trapava ne odustajem ja, samo sam realna. Ako ovaj mjesec ostanem trudna bice to zaista cudo

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Onda drzim fige za to cudo

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Trapava i ja sam realna, a s obzirom na kiretažu 17.3. sa 16tt, možda je i bolje još ovaj mjesec pauze. Btw, napravila sam korak naprijed, maknula toplomjer u kupaonicu i pobrisala sve BT grafove pa sad keks do iznemoglosti Skužila sam da su sve moje misli u T i vrtim se u krug, a znam da me možda i to koči pa eto, probat ćemo opet opušteno kao nekad

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bubi, ni meni to nije jasno, pa zbog toga ovdje upitah u nadi da ce i mene neko prosvijetliti.
    Uglavnom sam skontala da se kultura ejakulata radi samo na aerobne, a na anerobne se ide ciljano po nalogu lijecnika, ali se uglavnom anerobne rade samo kod zena putem vaginalnog brisa.
    Jedva cekam misljenje urologa, pa da mi stvari budu jasnije.
    I da, progresivno pokretnih ima 30%, dg normospermia, a kvalitet pokretljivosti slab?!
    Kad sve nalaze skupimo, najavit cu se na konsultacije u Bahceci, pa da vidimo sta je njihovo misljenje.
    Meni ostalo da uradim HSG, ali to sad necu dok ne vidim sta cemo s plivacima.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Btw, napravila sam korak naprijed, maknula toplomjer u kupaonicu i pobrisala sve BT grafove pa sad keks do iznemoglosti Skužila sam da su sve moje misli u T i vrtim se u krug, a znam da me možda i to koči pa eto, probat ćemo opet opušteno kao nekad
    Mislim da ti je to pametno draga..otpusti sve kočnice i ne misli..

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    Vucica, što reći, što se mora, mora se, ali zato u pauzama između KZ i ZKP, mazni cijelu kutiju keksa
    Ja ovih dana ganjam O i vrijedno pokrivam svaki drugi dan. I nekako sam baš vesela...
    Tek sam krenula s grupom ZPP, OBZ i OZ..tako da me poslije toga čeka taj slatkiš..svakako mi je KZ drazi od ZKP-a, mislim da ću tu dušu ispustiti.

Nadam se da ćeš uloviti tu O..samo naprijed!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni je prošli bio skroz nenormalan, ovaj je normalniji, ali još postoje neka odstupanja. BT je 20 dc bila 36,9 i zatitrao je tračak nade, a od 21. dc stalno u padu (obično počinje pad tek 25. dc)... I opet nemam prišteva u lutealnoj fazi, a inače obavezno bar jedan na bradi. Ne moram badava potrošiti test, čeka u ormaru sljedeći mjesec... Nadam se kako će nas makar ljubilica razveseliti
    i ja se nadam
    danas sam dobila jako lijep poklon iz svetišta iz Janjeva, molili su za nas i tako mi je sad srce veliko da sam i zaplakala jutros

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

vucica ZPP je piece of cake, pilaj ti po Zjtd, na tome najviše ruše! I naravno, po kutijama keksa

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Jel netko mozda zna nesto o zatrudnjivanju za vrijeme povisene tjelesne temperature (detaljnije u postu prije)? Doma sam na bolovanju pa sam malo dosadna :zubo:

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja mislim da ako se odlučilo primiti da će se primiti...
    jednom davno sam pisala o poznanici koja nije mogla zanjeti, ona nije imala O a on imao loš s-gram + varikolela koja je op ali bezuspješno. kad su došli do kraja s pretragama za mpo, dobila je tešku upalu bubrega, naravno popraćenu ogromnom temperaturom, kasnije i povraćanjem. nakon par dana kako ni m nije dolazila, stigao +. + sada ima 8,5 god.
    mislim da su to te rijetke situacije ali da se ipak događaju

inače, malo OT - ljuta sam na mm dr jer ga šalje na rtg kralježnice, i još guska sama kaže da bi mogao i na magnetsku al kao kreću s jednostavnijim pretragama. pa baš nam ne treba to zračenje, al štaš...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Trapava, ne mogu ti pomoći

Mene muči slično pitanje: mogu li uopće pokušavati dok imam urtikariju i pijem claritine?
    Naime, ovo bi stanje moglo potrajati još tjednima i mjesecima.... Ajme, tako me to sve rastužuje

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vucica ZPP je piece of cake, pilaj ti po Zjtd, na tome najviše ruše! I naravno, po kutijama keksa
    Vidjet ćemo kad se uhvatim novog Zpp-a..a trgovačko nema šanse da ću po tome, i sad najviše ruše na kaznenom! Ja jedem mrkve i jabuke..

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Evo iz prirode ponešto za svakoga:
    http://www.prirodnamedicina.org/knji...ih_bolesti.pdf

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala draga Ljubilice, onda se nadam i dalje
    @Majuska: a sto dr ( ili omot od claritina) kaze? Ako pise da ga mogu koristiti trudnice, ne vidim razlog da ne radite na bebi.
    Inace, urtikarija ti se pojavila kao reakcija alergije na pelud (buduci da trebas bit na claritinu jos par tjedana/mjeseci)?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

sushi imala sam 2 folikula na lijevom jajniku u prošlom ciklusu i nadam se da će biti oni pravi ovaj mjesec..
    još ne osjetim ništa, ali kako čovjek brzo zaboravi u tim svim razmišljanjima..ne sjećam se ni s kojim danom sam počela osjećati jajnike )

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jel netko mozda zna nesto o zatrudnjivanju za vrijeme povisene tjelesne temperature (detaljnije u postu prije)? Doma sam na bolovanju pa sam malo dosadna :zubo:
    Nije problem zatrudnjeti dok imaš povišenu temp ( osim ako je jako visoka pa si sva krepana i nije ti do hopa-cupa). Tu još temp ne može stvarati probleme. Povišena temperatura je problem nakon implatacije, tj kojih 2-4 tj nakon začeća, kada se plod implatira i kreće razvoj. U to doba duže povišene tjelesne temperature ( nekoliko dana, jedan ili dva dana ne igraju presudnu ulogu) ili neki način neprirodnog podizanja temp poput sauna, parnih kupelji, solarija i sličnoga, mogu uzrokovati nepotpuno sraštanje neuralne cijevi i dovesti do tzv. Spine bifide u lakšem ili kompliciranijem obliku. U svakom slučaju kod planiranja trudnoće ionako je poželjno svakodnevno uzimanje folne kiseline, koja je tu radi prevencije ( ne može 100 % ukloniti rizik spine, ali ipak kažu da djeluje), bar 1 mj prije planirane trudnoće i tokom prvog tromjesečja.
    Dkle zaključak je da navališ na TM-a ukoliko si u stanju i držiš fige da se nešto i dogodi. Moja zadnja T je rezultat samo dva odnosa u tom ciklusu, u kojima smo se posebno čuvali zbog fizikalne terapije strujom i lampom, te trojne terapije zbog Helicobacteia. I onda na kraju se eto dogodi, sa malenom nije bilo nikakvih problema, ja sam imala višak plodne vode tokom T, sumnju na gestacijski dijabetes kojega su nakon 3 mj gladovanja odbacili ( a ja htjela nekoga zatući jer sam zbilja pazila što jedem), i jedan prošireni pijelon kod male koji se u 3 mj nakon poroda unormalio, ali ništa nije povezano navedenim u mj. začeća.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 05.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 1 dc

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hej zibba! Hvala na odgovoru (kakvom sam se nadala).
    Trenutno uzimam Centravit multivitamine s koenzimom Q10, ali morat cu se prebacit na folnu, da.
    Ma nevjerojatno kako nasa tijela funkcioniraju. Ponekad mi se zaista cini da sudbina zaista postoji, da ako se nesto treba dogodit, dogodit ce se.
    Drago mi je da vam se sve isteklo po ps-u na kraju, takve me price jako vesele! Na svu srecu nisam korisnik sauni i solarija, a otkad sam se rijesila e.coli, ni ne prismrdim kupkama ili bazenima. Ali nisam znala da je to opasno u takvoj mjeri, tako da hvala na infu! Inace, jucer navecer me je temperatura totalno slozila i nisam imala snage za henkipenki, a danas ce, cini mi se, ta prica imat reprizu. Joooj!
    E da, zgrabila sam si malo Mumine prasine, nadam se da pomogne!
    Drzim fige da nam lipanj zaista bude plodan mjesec, svima nama!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Carmina, znaci ipak si bila u pravu
    Zao mi je, ali evo, novi mjesec je tu, a kao sto si rekla, mozda i bolje da nije bilo, pa ti tijelo ima jos dodatnih mjesec dana da dodje sebi. Drzim fige da ovaj ciklus bude dobitan.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sve manje vjerujem u to, skratila se lutealna faza s 14 na 13 prošli ciklus, a na 12 ovaj

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Nemoj gubiti nadu (ni snagu). Ovaj mjesec sam s bar nekih 10-ak žena pričala i sve su mi potvrdile da im se poremetio ciklus do bola. Iako ne vjerujem da vrijeme ima ikakve veze s tim, polako počinjem mjenjati mišljenje. Nekakv vanjski utjecaj je odgovoran da dolazi do takvih neobičnih promjena. Drži se draga Carmina, doći će i tvoje vrijeme, uskoro.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prijavljujem minus

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor