Pokazuje rezultate 1 do 50 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sarazg33 bravo za odlučnost!!!!!!! i nek sve prođe dobro... znači za cca 4 tjedna stiže princezica

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    sarazg33 bravo za odlučnost!!!!!!! i nek sve prođe dobro... znači za cca 4 tjedna stiže princezica
    hvala draga moja ljubi i sve curke,puno mislim na sve vas,zato i škicam ovdje,bodrim i molim za sve vas...
    u životu treba se boriti,jer ako ne pokažeš odlučnost nitko te ne šljivi 2%
    Jedva čekamo i mi našu curicu,a sada sam mirnija kad znam da mi se ona neće patiti kao moj najdraži sin,a ja sam žena zmaj ja ću se oporaviti,heeeeeee
    Vama svima želim što prije da budete mame...Danas sam srela ženu u bolnici koja je ležala sa mnom u sobi kad sam imala vanmaterničnu,ona je imala sedmi spontani,jednostavno kad ostane trudna dobije sto bakterija i izgubi bebu zbog toga.Danas je sretnem i šok,vidim ju,ali bez trbuha i kažem pa zar opet???a ona meni kaže draga tu sam,ali ovaj put s bebom u inkubatoru...rodila je opet prerano,ali ipak dovoljno da beba preživi.Rodila je curicu u 24tom tjednu,imala je samo 660g,a sada ima već 1200grama,ostaju u bolnici dok ne dobije na težini.
    Eto primjera borbe,ne odustajanja,jer njoj su doktori rekli da treba odustati,jer zadnji put je dobila sepsu i jedva ostala živa,ja sam svjedok bila,jer je bila sa mnom u sobi,a na kraju u intenzivnoj u sepsi,užassssna trauma.Svaka joj čast na hrabrosti i borbi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •