Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: zbunio me forum:)))

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno zbunio me forum:)))

drage moje,ne ljutite se na mene ali probala sam sama da pronadjem odgovor na pitanje i ostala sam zbunjena sa svim skracenicama i sl. pitanje koje me intetesuje je:kad mogunajranije da znam da li sam trtrudna?plodni su mi dani,imala sam ovulaciju,a sutra sam narucena kod gin.na pregled zbog sekreta. ima li neki instant test za trudnocu od nekoliko dana?hvala

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

nema

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,ne ljutite se na mene ali probala sam sama da pronadjem odgovor na pitanje i ostala sam zbunjena sa svim skracenicama i sl. pitanje koje me intetesuje je:kad mogunajranije da znam da li sam trtrudna?plodni su mi dani,imala sam ovulaciju,a sutra sam narucena kod gin.na pregled zbog sekreta. ima li neki instant test za trudnocu od nekoliko dana?hvala
    B hcg iz krvi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Beta neće ništa pokazati dok ne prodje barem 11 - 12 dana od ovulacije.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

X
    Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Beta neće ništa pokazati dok ne prodje barem 11 - 12 dana od ovulacije.
    X

A zakaj si tak nestrpljiva?!
    I onako ti se najranije na UZV tek tjedan dana nakon kašnjenja M može vidjeti gestacijska vrećica u maternici, a ako ne krvariš, poželjno je tek s 8 tt (tjedana trudnoće)! I onako ni na što ne možeš tako rano utjecati!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

draga carmiina,ja sam inače jako otvorena osoba i volim kad ljudi kažu iskreno što misle,tako sam ja sada odlučila reći tebi bez obzira što se ne poznajemo,nadam se da nećeš zamjeriti
    .Duže vrijeme sam na ovom forumu tako znam i tvoj slučaj,a isto tako znam što je želja za trudnoćom i gubitak iste i poznajem tu bol,ali draga ti sebe uništavaš.
    Jako forsiraš novu trudnoću i čak eto ne možeš čekati niti 12DPO,nemoj to radit,još si više u stresu,a kažu da su šanse onda i manje.
    Shvaćam da ti se žuri zbog godina,ali ipak imaš još vremena.Stani na loptu,jer se bojim da ćeš još i više patiti pod takvim stresom.Uvjerena sam da ćeš ostvariti trudnoći i od srca ti to želim,ali malo se opusti,jer si previše napeta.Sretno!!!!!!!!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sarazg33 mislim da si krivo shvatila ovo što je carmina napisala

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zurim zato sto imam urinaenu upalu i trebam da pijem antibiotike i strah me,tako da zelim obavijestiti dr.prije pocetka terapije. zurim i zato sto moram na operaciju desni,pa.smatram da i tad moram da znam za trudnocu. a najvise zurim jer tooooliiiikoooo zelim tu bebu iako me je strah zbog svega sto sam prozivjels((((

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako je problem zbog moguće trudnoće i antibiotika, napomeni dr-u da planiraš trudnoću pa ti može dati neki koji je siguran u T. Što se operacije tiče, pričekaj dok ne budeš sigurna jesi ili nisi trudna. Ja osobno recimo kada moram obavljati nešto toga tipa, iako ne planiram T, kada sam išla na rengen, čekala sam da dobijem pa onda idem, isto i za druge preglede koji mogu utjecati na ishod T. Radije objasni da je situacija takva i da jednostavno u drugom dijelu ciklusa ne možeš i ne želiš raditi išta riskantno. Još jedan savjet, ako već planiraš T, a imaš neke neobavljene stvari poput te operacije desni, ajde prvo to obavi, biti će ti lakše kasnije se opustiti i očekivati T, nego ovako biti u grču hoće li sve biti OK.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

carmnina-sory,ja "pročitala" krivo da si ti napisala ovaj upit o brzom testu od par dana,a s obzirom da znam tvoj slučaj napisala sam komentar,lapsuz sorry...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    sarazg33 mislim da si krivo shvatila ovo što je carmina napisala
    zara,u pravu si,ja sam krivi nick vidjela,krivo sam pročitala,pa sam napisala komentar na carminin slučaj,jer znam što je žena prošla,pa sam joj htjela dati podršku jer nikome od nas stres ne pomaže u ostvarivanju nove trudnoće,nažalost i ja znam što je izgubiti trudnoću,ja sam i bez jajovoda ostala,pa znam kako je teško ne plakati i smiriti se,ali stres nikako nije dobar.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

sara sve 5, greške se događaju, a ono o forsiranju je bilo istina dok me nisu klepile 2 zadnje nenormalne menge pa mi je sad prioritet srediti ciklus. A ako se čudo u međuvremenu desi, neću se buniti
    tebi i tvojoj mrvici!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    sara sve 5, greške se događaju, a ono o forsiranju je bilo istina dok me nisu klepile 2 zadnje nenormalne menge pa mi je sad prioritet srediti ciklus. A ako se čudo u međuvremenu desi, neću se buniti
    tebi i tvojoj mrvici!
    draga,tak je i meni bilo,nakon vanmaternične ciklusi podivljali,skratili se prvo na 24dana,a zadnji na 22dana,bila sam koma,ato je sve bilo zbog stresa i tolike želje za bebom,tad sam već imala 35godina,pa sam isto žurila jer sam željela što prije ostati trudna.Onda sam malo,koliko sam mogla stala na loptu,otišla kod ginića i dao mi je dufastone da podignem progesteron i srećom taj mjesec mi je O bila na desnoj strani,tamo gdje imam jajovod i ostala sam trudna.Velika pusa i mislim na tebe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •