Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Menstruacija usred ciklusa

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Menstruacija usred ciklusa

Dragi moji.

Da skratim i navedem bitno sve, moji ciklusi su dugih godina bili na 27-28 dc.
    Nakon dve kiretaže i to je dalje ostalo na tome, ali u povratku za dalje za novu trudnoću meni se sve iskompliciralo.

Naime, ove godine kašnjenjem menstruacije mi je nađena cista, nekako jedva dobijem M nakon 50 dana, kasnije opet kasni cista sa desnoh došla na lijevi jajnik. Na desnom je nema.
    I nikako da dobijem M sam počela piti vrkutu da se malo izbalansiram.
    Ok mislila sam to je to dobila menstruaciju, sad mogu početi sa andolom 100 jel imam trombofiliju. Ja sam dobila na 14dc menstruaciju toliko obilnu koju poznajem samo nakon kiretaže.
    Ne zamislivo mi je nakon 14 dana od dana prve m da sam dobila već.

Jel moguće da je cista pukla pa zato? nešto se malo zeznulo? Eto ako je netko imao tako što , da mi olakša od svih slijedova koje sam dobila .
    Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Točan odgovor može ti dati samo dr. Moguće je da ti je pukla cista (ako je vodena, nisi napisala koja vrsta). Uzmi vrkutu ako jako krvariš, regulirati će ti, meni je isto tako bilo prošlu M.

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

hvala na odg. prošlo je, prava pravcata M, išla na utz nema ciste bio je samo folikul koji je na 11 dc bio 12mm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •