evo ja dobila i svoje briseve poslije obavljenog hsg-a - sve sterilno i uredno![]()
evo ja dobila i svoje briseve poslije obavljenog hsg-a - sve sterilno i uredno![]()
Carmina burana kad god ti netko napiše samo "cb" kad se obraća ja prvo na cervikalne briseve pomislim
Snupi sve bu ok samo maži gelom i puno ~~~~~~~~~ ti šaljem vidjela sam da ideš u postupak još malo,pa neka bude dobitan
Ljubilica baš mi je drago da su ti nalazi ok![]()
i ja
Evo,moji cb danas otišli na analizu...samo da su čisti.Mislila sam da me bude dokić pregledal malko,ili na uzv,pa da bacim okeko na event. folikul,ali šipak...samo me postrugal.
I još ja čekam gologuza desetak min. da se odmrzne ona epruvetica di stavi uzorak za klamidiju,i osjetim kak me stopi među nogama.Ajme...ništ,dok sam raširila noge samo je komentiral,ooo ima sluzi
snupi,
ljubilice,čista si ko suza![]()
Joj i ja konačno sutra na tehnički! Ovaj lijevi jajnik se primirio, samo ponekad se javi. Sve mi to smrdi na neku cisticu, iako sam znala 2x godišnje imati neku vodenu, bol u njemu i onda samo pljucne malo vruće vodice. Al' nikad nije ovak zezao. Bojim se da bi nam to mogla biti kočnica pa idem vidjeti.
Uglavnom, Mirko oprasuje za cistu desetku!Tacno mi zao sto sam se probudila. Steta sto snovi nemaju neki gumb tipa "replay"
![]()
Moj muzic je jutros ponovio sgram i samo sam ga shvatila da su progresivno pokretni 30% i da ima povisene leukocite. Ova teta mu je rekla da mu je smanjena pokretljivost, ali da se problem moze rijesiti. Sutra ce raditi ejakulat na kulturu, jer u brisevima uretre nisu nista izolovali sto uzrokuje ove povisene leukocite.
Sad vas pitam da li je ova smanjena pokretljivost i moj jedan jajovod moguci uzrok sto ja do sada jos uvijek nisam trudna?!
I da, svako koliko bi ja trebala ponavljati vaginalne i cervikalne briseve (iako su prije 4 mjeseca bili ok)?!
Pozdrav drage moje
Evo mi smo danas (7+6tt) bili na uzv i veliki smo 14,2mm![]()
Jučer sam skoro umrla od straha jer sam na vc papiru imala malo krvi, al stalo je hvala Bogu, ispostavilo se da imam mali hematom i da je to vjerovatno od njega! Nastavljamo dalje mirovati i čekamo novi uzv za 2 tj
Svima vam šaljem puuuunoooo ************************************************** **************************** pa da sve do jedne ubrzo ostanete T![]()
Mucica,ja si bum odgrabila malko prašine.. Jučer ful poz. lh,danas negativna..Iskoristila sam mužeka jučer u roku 5 min.,tolko je imal između dolaska od doktora i odlaska na posao
I tak se ja opet veselim narednim danima i imam se čemu nadati,dok čekam pretrage![]()
carmina kako prođe tehnički? ima li cisti?
kod mene samo pritisak, ko pred mengu.
ja jadna čak nisam ni sigurna da li se smijem imalo nadati ičemu ovaj ciklusbaš me zanima koliki mi je estradiol? zakaj nemaju trakice i za estradiol
![]()
Ljubilica, nema trakica, ali estradiol mozes fino podici prehranom, ima puno o tome na netu.
Mucica bravo!
Zuzy ~~~~~~~~~~~~~~~
lista za 29.5.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Posljednje uređivanje od carmina burana : 29.05.2013. at 15:58
Na koncu nisam otišla na pregled jer sam cijelo jutro izgubila na Komisiji za bolovanje, moja dr. je zaboravila nešto napisati pa se vrati njoj pa ponovno Komisija, a bolovanje sam imala službeno do jučer pa sam to morala danas riješiti. Naručila sam se u pon ginu privatno, sister je išla neki dan kod dr. Doke u Polikliniku Svečnjak, kaže da je u životu nije netko tak detaljno pregledao na uzv pa sam radije odlučila platiti. Inače, taj moj famozni jajnik je stalno bio aktivan u prošloj T, stalno sam ga osjetila i tko god je gledao za vrijeme i poslije T, ništa nije vidio. Mislim da ti tijelo signalizira ak' nekaj nije ok i to što se nešto ne vidi, ne znači da ne postoji (naravno da bih bila sretnija da zbilja ničega nema)! Eto, još malo agonije da mi ne bude dosadno tijekom ovog produženog vikendaA kaj je najinteresantnije, kad se pokeksamo, odmah mi je lakše i niš više ne boli (do sutradan)
![]()
Cb onda primjenjuj taj prirodni lijekipak je prirodno-prirodno
![]()
gdje nam je least nestala?
vucicada sutra ipak ne dode
![]()
tikki hoce pasti test sutra?
ljubilica kako to da su te pustili na hsg prije gotovih briseva? jesi imala stare? meni je dr rekao da su cisti brisevi uopce uvjet za hsg...i prvo sam njih morala cekati. sad sam zbunjenau svakom slucaju, drago mi je da ti je sve ok!
zelim svima puno odmaranja i vrijednog oprasivanja ovaj vikend! (a kitty sanjanje nastavka)
Sushi kad sam razgovarala sa doktorom o terminu za hsg rekla sam mu da cekam briseve, da ce biti gotovi za koji dan. Isto tako sam mu napomenula da mi brisevi za mpo vrijede godinu dana, a radila sam ih u rujnu prosle godine i bili su svi sterilni. Onda mi je rekao da ako njima u Petrovoj vrijede godinu dana da bi i njemu za hsg isto trebali vrijediti. Kad sam dosla u bolnicu, osim uputnice, nitko me nista nije trazio![]()
Mene su na merkuru za hsg trazili briseve na aerobe i anaerobe ne starije od mjesec dana, bez obzira na sve sterilno staro 5 mjeseci. Al na kraju mi hsg nije trebao, jelte.
Posljednje uređivanje od bubekica : 29.05.2013. at 21:17
Samo da se javim - lovimo O a jučer bila prva sjena na LH-testu. Problem je da od prekjučer imam strašnu grlobolju, ako ne bude bolje sutra moram doktorici a to će vjerojatno značiti antibiotike i da mogu zaboraviti ovaj zadnji ciklus pred postupak![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nestrpljiva anka grlobolja ne znači odmah antibiotik
bubekice neznam što bih rekla o tim brisevima. po meni dan nakon sterilnog brisa možeš nešto pokupiti, a kamoli ne mjesec ili 5 mjeseci
ali nije mi logično da za postupak vrijede godinu dana a za hsg full svježi? jasno mi je kako se i jedno i drugo radi
na kraju svega, sretna sam što su mi sterilni i što je hsg dobro prošao.
Heeeej cure!
Evo mene u Slavoniji,uzivam kod mame, tate i brata..Al brzooooo ce proci, u sub nazad..
Mucica bravo za mrvicu!!
Carmina necu piskiti test...cekam...nisa ni znala koji mi je dc dok nisam vidjela ovdje..super mi je kad sam u strci pa ne znam.
Sushi vidjet cemo...prosli ciklus mi je dosla na 32 dc.
Ljubi super za briseve! nisam ti se stigla javiti, soooorry!
~~~~~~~~~~~~~~~svima, nadam se da ce biti koji plusica uskoro!
...ja prijavljujem jedna - na testu koji sam napravila 24dc poslije podne...rekla sam si da necu pravit nikakve testove ali mm i ekipa stalno su
pa sam naravno popustila
...mislim da 5 dana prije ocekivane M je stvarno preprerano al eto
...do pon sam na GO pa se javim iduci tjedan...
svim tetama, puno sarenih vibrica i nadam se novom odbrojavanju ovih dana....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Hvala Zeljana....Osijek grad mojih studentskih dana, volim ga! Uvijek sam mislila da cu tamo ostat zivjeti, ali sipak...hehe. Zao mi je zbog minusa, al prerano ti je....~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje.
Mucica, drzi se. Cuvaj svoju mrvicu!
Zeljana, pa moram te spotati kaj si popodne radila test. No, no! Taj test mozes u smece baciti.![]()
Nisam navracala na forum ovih dana, vidim jos nema novog odbrojavanja![]()
Kod mene neka suluda situacija. Inace su mi ciklusi otprilike 26 dana, ali se zna zalomiti 22-23-24. A danas 20 dc egg white! Budalastina. MM je na drugom kontinentu ovaj mjesec, tako da cu bas testirati koliko ce proci do M, da vidim da nema neki slus u drugoj fazi ciklusa...
mucica nadam se da je sve ok i da ti mirovanje ne pada pretesko...za mrvicu se isplati
zeljana osim sto je bio popodnevni i prerano je
ljubi ma bitno da je sve okpitala sam samo zato da usporedimo aktualne situacije, nisam te htjela zabrinuti... ocito svatko ima drugaciju praksu. koji ti je slijedeci korak?
vucica uzivaj u slavoniji!
alef vidjela sam ovdje po forumu da se nekima pojavi eggw neposredno prije M... a da nije mozda rani simptom T ako ti se inace ne pojavljuje?mozda novopecene trudnice imaju neku ideju
curke uzivajte u produzenom vikendu![]()
lista za 30.5.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Drage moje žene trudilice recite vi meni da li imate nekakve metode nakon odnosa koje prakticirate da pospješite začeće???
ono tipa.... jastuk ispod guze...noge u zrak ,tj. naslonit na zid.... i da li se dižete na wc nakon odnosa ili ostanete spavat ???
Molim vas bez smijanja![]()
kittymozda je tesko odgovoriti jer ipak nitko ovdje nije dovoljno strucan za 'da' ili 'ne'
kako sam ja to shvatila i cula iz razgovora s dr, blaga smanjena pokretljivost nije neki veliki problem, tj smatra se plodno sposobnim i predloze aih za ubrzavanje stvari ako je sve ostalo ok (pretpostavljam da to ovisi o dr/klinici). ponavljam, to je samo moje saznanje i sigurno ce ti vise i tocnije znati reci dr, a mozes pogledati sto se pise na topicima o spermiogramima ili preporucuje za ubrzavanje plivaca![]()
Sushi ja nekad prakticiram svijeću (kad mi se da), ili noge na zid..ili oko vrata mm..Pokušavam ne ići odmah na wc piškiti (iako me nekad ful tjera), čekam da prođe jedno 20-25 min. A nekad mi se ništa ne da, samo malo odležim i to je to..ako se treba zalijepiti, zelijepit će se.
Hellokity, nije da te ignoriramo.vjerojatno nas malo zna iata o tome ili bolje reci : nemamo pojma.
Mravak, Ja sam isto ostajala lezati, bar 15ak min. Da spermici imaju sto bolji zalet
i nemoj se prati poslije odnosa (tek nakon nekog "duzeg" vremena) pogotovo ne sapunom. Iako su male sanse da ce to pomoci...ipak mozda ima nekog ucinka.
Ja nisam radila svijece, a ne sjecam se niti poza koje su bile.
Posljednje uređivanje od lulu-mama : 30.05.2013. at 21:58
30% progresivno pokretnih na prvu ne izgleda toliko lose, ali to ovisi kakav je ostatak nalaza. kad ulovis vremena mozes mi prepisati nalaz na pp ili na temu spermiogrami pa cemo analizirat
ka cete dobiti nalaz kulture ejakulata?
razloga za nepostizanje trudnoce moze biti mnostvo, a losiji sgram i jedan nedostatak jajovoda sigurno ne doprinose cijeloj prici.
brisevi ako su sterilni se ponavljaju svakih godinu dana, a moze i rijedje ako nema nikakvih simptoma/indikacija (imam hrpu prijateljica koje nisu nikad bile).
a bivsim kolegicama s teme - zao mi je sto se ova tema svodi na oprasivanje, a kad se netko javi s konkretnim pitanjem ili problemom ne nadje se nitko da napise barem - sry, ne znam. razocaravajuce.
Danas sam napravila test ovulacije(13dc) ...nema je još....izluđuju me ovi dugi ciklusi nikako dočekat O ili M...... inače mi je O 16-17dc..... ali vidjet ćemo što pokazuju testovi...ovo mi je prvi ciklus da ih radim pa mi je to baš zanimljivo![]()
Veče !
Ja opet ko padobranac, nikako uhvatit malo mira za tipkanje i druženje
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Znala sam ja da ce bubekica imati konkretan odgovor za hellokity.
Sad kad netko s prirodnog pokusavanja krene u trazenje uzroka ne-trudnoce, preglede, nalaze... nema mu tko odgovoriti. Jer je vecina ovdje neiskusna po tom pitanju i bez osobnih saznanja. Eto, mpo cure bi ipak bile added value za ovu temu. No, dobro..srecom ima tu i tamo neka koja svrati![]()
Biti ce, samo strpljivo. Kod cura koje imaju duge cikluse je kasnije O. Tako je i kod mene bilo. O na 20dc. I bez lh trakica mislim da je nikad ne bih "uhvatila". Meni su lh zbilja pomigle
Ova zadnja poruka ide za Mravak. Ne znam zasto mi ne quota tudhe textice![]()
Imam dosta bolne ovulacije pa znam kada je i znam me toliko bolit da ne mogu kvalitetno odradit *posao* već kažem MM da on to na brzinu obavi jer me boli za poludit!! Jadan MM samnom
možda bi trebala popit kakvu tableticu za opuštanje i protiv bolova???? -inače nisam neki tip od tableta..... bolje mi je da se držim jegera
A najsmiješnije je što nas dvoje uopće ne vjerujemo da nam može prirodno upalit da zanesemo , ali smo rekli da ćemo se potrudit....
Stvarno prije M? Ja sam ga prije trudnoce imala gotovo redovno 12-13 dan. Nakon poroda sigurno vise od godinu nije bilo nikakvih iscjedaka mimo M, ali bas nikakvih, a ipak sam bila ostala trudna kad je malcu bilo 8 mj.
Sad ga nekad bude, a nekad ne... Ali nikad ovako kasni dc...
istina najviše naučim o svojim problemima od cura koje su mpo vodama i ja sad čekam od mm nalaze i sumnjam da bum ih znala skužit i opet bum tu došla po odgovor
HelloKitty-draga,nisam često tu jer sam u pripremama oko bebe,trebam roditi za 6tjedana,pa dođem škicnuti kad stignem.Moje iskustvo s jednim jajovodom možda znaš ako ne,pročitaj na temi naša priča kako smo uspjeli ,ostala sam trudna nakon nepunih 6mj nakon vanmaternične,ali muž nije išao na spermiogram pa ne znam kakvi su bili plivači.Ali da sam imala paniku i strah jesam,jer kad mi je O bila na lijevom jajniku bila sam u banani,jer sam znala da taj mjesec nema šanse za T.Ali eto prvi mjesec praktički kad mi je O bila na desnoj strani ja sam ostala trudna.Nadam se da ćeš i ti uspjeti,od srca ti to želim.
Jutrooooo !