Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jutro cure!!
    Evo, nije me bilo par dana, pa zato dana nudim kavicu, kroasane i ostalo, za one jako gladne mogu pripremiti i omlet jer sam na GO.
    Mucice, bravo za mrvicu u buši! Samo se ti i dalje odmaraj i misli na to kako ona svakog dana raste i napreduje.
    Lulu-mama i Broculla, veliki pozdrav i vama! Btw. gdje je Broculla? Neka dođe sipnut malo te prašine.
    Ljubilica, za briseve. Sad u akciju!
    Carmina, nadam se da si zadnjih dana bolje volje, bila si mi malo potištena kada sam zadnji put bila ovdje.
    Što se tiče rituala polije keksa, ja jedini put kada sam ostala T nisam radila ništa, odmah sam se ustala i otišla na wc (doduše bio je žlica položaj). Sada već 4 mjeseca dižem noge, ali nula bodova. Tako da mislim da to baš nema puno veze, ako će se uhvatiti, uhvatiti će se bez obzira na akrobacije.
    Šaljem svima veliku u ovaj kišni petak!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jutro curke! Meni je danas 2. Dc. Kao što ste vidjele, baš me nema puno ovdje... Bili smo u postupku, koji nije uspio-ponovno. Sad nam treba pauza od svega malo, tako da se odjavljujem s liste.
    Puno sreće svima i ostanite brzo T

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

draga tikki sad malo odmaraj, hrabra si i znam da ćeš sve to izdržati

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke znam da sam nakrivoj temi da li ima mozda koja viska bromergona?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dosta bolne ovulacije pa znam kada je i znam me toliko bolit da ne mogu kvalitetno odradit *posao* već kažem MM da on to na brzinu obavi jer me boli za poludit!! Jadan MM samnom
    Ovako je meni bilo prije laparoskopije kojom mi je potvrđena endometrioza. Nakon zahvata preporodila sam se i konačno počela uživati u blagodatima sexa

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 31.5.2013
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Snekice - malo si me zabrinula. I ja znam imati bolne ovulacije - ne svaki ciklus - i nekad ne pred samu ovulaciju- nego i do dva dana prije. Recimo - jučer - užasno me boljelo. Prije nisam imala nikakvih znakova koji bi najavljivali O - sve dok nisam par mjeseci uzimala Vitex-kapsule - O-bol sam dosad smatrala uvijek pozitivnom.

Da li je kod tebe tek tijekom laparoskopije ustanovljena endometrioza ili je bilo prije nekih naznaka?!??!!?

Ja sam bila u Petrovoj na 3D-UZV kao priprema za postupak - nalaz je bio super uredan - bez anomalija i sl. - samo što mi je endometrij bio dosta tanak.
    Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 31.05.2013. at 13:19

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Peony hvala na pitanju, bolje! Čekam i nadam se, hoće li mi se ovo vođenje liste posrećiti
    anka zamotaj dekicu ili šal oko trbuha, utopljavanje pomaže. Čak kod cista i topli oblozi od ribanog đumbira par puta dnevno ili ovo: http://www.zdravlje-bilje.com/srp/zd...icima.315.html
    tikki
    vucica jel' dojahala vještica na metli ili ~~~~~~~~ i dalje?!

Svima ~~~~~~~~~~~~~~!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, imam pitanje jedno važno
    prilično sam sigurna da mi je ovulacije 14-16 dan ciklusa jer je osjećam, imam sluz, a i provjereno lh trakicama.
    e sad, ciklus su mi dosta dugi 32-33 dana, što znači da je lutealna faza dosta duga, duža od uobičajene.
    Npr, ovaj sam mjesec, barem tako mislim, o imala 14 dc i ako mi je ciklus 33 dana, znači da je lutealna faza duga 19dana!!
    jel to moguće ili skroz krivo osjećam o?? ili???

tisuću upitnika nad glavom

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri lutealna bi trebala trajati do 16 dana, FeFe recimo sugerira da ako je duza od 18 dana, obavezno treba napraviti test jer je gotovo sigurno, ako je ovulacije bilo, rijec o trudnoci. ali mozda si izuzetak sumnjam da fulavas O ako potvrdjujes trakicama i imas sve simptome. mozda da pokusas s mjerenjem bazalne tjelesne temperature?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Anka, ja sam imala bolne odnose, pogotovo za vrijeme O. Tad sam se znala uhvatiti da guram MM od sebe. Imala sam cistu na jajniku, ali moji dr nisu razmišljali da bi to mogla biti endometrioza. Kad sam došla na color-doppler u Petrovu, pokazalo se točno mišljenje i sumnja doc. Šprem na endo. Nakon 2mj odradila sam laparo, gdje je bila skroz potvrđena dijagnoza. Ali ako nemaš cisti, nemaš šta brinuti jer ima masu žena sa vrlo bolnim O!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...nisam mislila da cu se tako brzo javiti ali eto me...CB sutra pisi 2dc...stvarno mi nije jasno sta se zbilo ovaj ciklus, ja sam bila 100% uvjerena da sam T i stvarno nisam umisljala simptome ali eto bit ce da sam se gadno prevarila ...
    inace M dolazi 28-29dc a sad je vec pocelo polako 25dc...a nista, jedva cekam da prodje pa akcija krece ...
    saljem vam puno vibrica i da imate vise srece od mene...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Večer cure!
    Carmina nema je još...iako me danas boljelo dolje, mislila sam da će doći..ma sutra će siguno. Sutra se vraćam mužeku doma.
    Snekica i meni je diag. endo. 3D ultrazvuk mi je pokazao cistu, gin. odmah sumnjao na čokoladnu, lapar. potvrdila endo i da se radi o 2 sljepljenje ciste koje su uzv izgledale kao jedna. Imam bolne O, i kad trebam dobiti M, a kad ju dobijem prva 2 dana me boli, a nekad budem bez bolova.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo !

Camina piši 3 dc.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 01.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    Posljednje uređivanje od carmina burana : 01.06.2013. at 12:14

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej curke
    Svima vam šaljem puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i *************************************** a posebno Vucici (draga moja ja se nadam za tebe i evo još malo ***************** za svaki slučaj pa da je ovaj ciklus dobitni )

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Bom cure, i mene pere neka deprica tak da cb i ostale; bit ce da je vrijeme krivo... Nisam vec par dana nis napisala, ali vas pratim. Ocito da su se svima poremetili ciklusi, pa tak i meni. Prosli mjesec samimala nevjerojatno bolnu O i M, koja je dosla dan ranije. A za vrijeme M ( zadnji dan)sam na ulosku vidjela komadic stijenke maternice (znate ono crno koje izgleda fujfuj poputjetrice) u promjeru 1x3 cm otprilike. Tak da se sve bojim da me opet imam endometriozu ( jnace, sa 17 god mi je dijagnosticirana endometrioza i plivisticni jajnici, a oboje se nakon zatrudnji anja povuklo i nisam imala problema sve do sad). Tako mi dodje da placem zasto smo cekali sve do sad s odlukom za drugo dijete. Sad sam ih bezproblema vec mogla imat troje, pa u cetvero... Tuzna sam j ljuta na sebe zbog svoje lakomislenosti tipa "mladi smo, ima vremena"... Bedaki.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Mucica, kako se osjecas? Jel te maze i paze?
    Hvala na prasini, stavila sam ju u male vrecice pa nek si cure zgrabe.
    Kava i caj posluzeni, jos malo pricekajte na palacinke s nutelom i tak. Dobro jutro!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Trapava nisam sigurna da endo može nestati, a i ako da ona se vraća u većini slučajeva. Te jetrice imam svaki ciklus i stvarno je fujfuj ali to ne znači i endometriozu. Moja seka je pred menopauzu a svaki ciklus ima te komade da se ponekad uplaši. To se maternica sama čisti. Ali tako bolne O i prvi dani M, kao i bolni odnosi su već za upaliti alarm i provjeriti stanje.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Endometriozi zaista nije bilo ni traga od poroda, tako da sam se vec pitala da li mi je onaj ginekolog uopce postavio dobru dijagnozu. A PCOS takodjer (ali to sam ziher imala jer sam vidjela ciste na UZV).
    Nista, idem u srijedu onda na pregled pa cemo vidjet. A kad sam bila u sijecnju, sve je bilo savrseno pa se nekak nadam da je ovaj ciklus bio samo iznimka, a ne pravilo.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 02.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

least123 što se događa?! Prema pravilima pdf-a moram te maknuti s liste nakon 50. dana ak' se ne javiš...
    Trapava idi ginu pa ćeš najbolje znati kaj se događa!
    Mucica ti si nam jedina redovna zaprašivalica, čuvaj svoju mrvicu
    muma i broculla kako ste nam trudničice?
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +! Čekaš da ti se još netko pridruži? sushi ,Šiškica, alef i ja smo ti za petama, uskoro će nam gornji dom biti puniji, nadam se i plodniji
    ljubilica očekujemo rezultate nakon hsg-a
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluseke, lov na O i uspješna oprašivanja!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vucice i ja sam vec nestrpljiva... ~~~~~~~~~~~~~~ za +

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Vucice, ~~~~~~~~~~~~~~~ na sunce s tim + !

Svima drugima, gornjodomkama i onima koje ce to tek postati ***************
    Ajde da nas razveseli jos bar jedan +

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lulu-mama sorry, nisam te spomenula, ti si nam isto redovna s prašinom Kad ideš na kontrolu? Kaj je sa štitnjačom?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej cure!
    Vidim da vibrate i mislite na mene..još je nema, ali osjećam da dolazi, baš me boli donji dio trbuha..tako da danas će sigurno doći. Nisam ni očekivala ovaj ciklus, jer me je moj gin odmah ubio u pojam, sjecate se..? Uglavnom, nikad mi nije bio ovako dug ciklus..kontam da je to od stresa i putovanja ovaj mjesec..
    Mucica tebi i tvojoj mrvici..
    Carmina mozda neke od vas četiri nas razveseli s +!
    Lulu-mama kako si ti?

~~~~~~~~~~~~~~ svima!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A dok ne dodje mozemo vibrati
    Sad ce se valjda stres smiriti dok si na ucenju.

Carmina, kako si ti? Simptomici?

Ja sam ok. U ut idem vidjeti jel bolje sa stitnjacom. Vjerijatno je sve ok jer sam na terapiji. Nista se ne brinem.
    A ne stgnem ni misliti na T od drugih zivotnih dogadjaja.

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vucica jel se sjećaš kako je mene isto tako izbedirao dr?!? E pa ja ti želim od srca da doživiš moj scenarij i da mu sa guštom javiš da si T!!! U to ime **************************************
    Ni ostatak ekipe nisam zaboravila, svima vam želim što prije + na testu i šaljem ************************* i

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vučice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    carmina nemam još nikakvih "simptoma" još je rano, al nikad ih nisam niti imala, čak ni umišljenih. vidjet ćemo da li je hsg išta donio
    i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lulu-mama od mojih simptoma 3 dana su me žarile (.)(.) kao na početku prošle T (8. dpo), već sam se ponadala i danas ništa I onako je još prerano. Sutra popodne idem na taj uzv vidjeti kaj je s jajnicima, par dana motam šal po cijeli dan oko trbuha i sad me ne bole Više mi niš' nije jasno... čak sam mislila i otkazati taj pregled...

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo dosla M....Carmina sutra pisi 2dc. Stvarno se nisam nadala, tako da nisam razocarana.
    Lulu mama stres ce mi bit jos veci sad na ucenju..nazalost. Sutra ne radim i krecem s ucenjem sljedecih 6-8 mj.

Nadam se da ce netko uskoro objaviti plus, pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo i mene da vam sipam puno čarobne prašine ************************************************** ***************************************. Ja sam odmarala guzu na moru posljedjih par dana pa vas nisam uspjela iščitati, ali prašine treba svima, i to hitno koliko vidim . Vi se poslužite a ja idem čitati

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hey Muma!
    Kako si nam ti? Kako prolazi prvo tromjesjece?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Hey Muma!
    Kako si nam ti? Kako prolazi prvo tromjesjece?
    Ma super, bolje ne može. Nema mučnina, niti ikakvih poblema. Uživam i čekam pregled. Ti?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ma super, bolje ne može. Nema mučnina, niti ikakvih poblema. Uživam i čekam pregled. Ti?
    To je tako lijepo cuti
    Ja isto tako. Iskreno, da nisam vidjela malca na UZV sumnjala bih da sam T.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tako kao i tebi, lulu-mama, je bilo i meni u ovoj drugoj T. ni S od simptoma pa sam si svako malo morala gledati testiće i sličkicu s uzv-a da se uvjerim da sam zbilja T.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

lulu-mama i muma super za tako lijep pocetak trudnoce

mucica hvala na redovitoj prasini, tebi i mrvici

vucica bas steta sto je dosla. i ja lovim strucni, pocinjem uciti ovo ljeto...mozda nam to skretanje misli pomogne

anka kod bolnih M meni jako pomazu toplina (imam neki jastucic koji se zagrijava na struju, bas je za to, a navodno pomazu i topli oblozi i sl) i joga i vjezbanje opcenito (makar bude tesko prisiliti se, poslije je odlicno). znam, nema veze s O i nije primjenjivo, pogotovo u slucaju da postoji neki razlog/dijagnoza, ali eto, nek se nadje. imate jos koji uspjesan trik?

nemam neke nade u moje odbrojavanje ovaj ciklus, nismo dobro pokrili kljucne dane (ako ih je bilo uopce) u strci oko svih pretraga, nalaza, bediranja pa nebediranja, posla i putovanja. nisam bas sretna, ali s druge strane mi je dobro dosao jedan ciklus spontanog keksanja bez 'bas sad moramo'. eto, cekam M i hsg nakon nje i drzim svima koji ce uskoro preci u ljubicice, pogotovo ljubi ovaj c

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!

Snekice, Vučice, Sushi - hvala na informacijama! Mene boli u većini slučajeva kad mi bude O - ali ne neizdržljivo - možda imam viši prag boli - ne znam - uglavnom ne stavljam obloge i dr. - znam o čemu je riječ i da će proći - i tako i bude - ko rukom odneseno. Ciste nisam nikad imala - i eto kako mi je color-doppler bio bez zamjerki - valjda je sve ok.

Još me muči curenje nosa - ali sretna sam što sam već puuuno bolje. Pokrili smo plodne dane, ali nemam baš nikakva očekivanja. Bit će kako Bog da - a od 1. dc sam na postupku.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Onda nemaš za šta brinuti! Možda smo te malo uplašile, ali bolje biti pripremljen na sve, lako prihvatimo da nije bilo ništa! Sretno!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

danas 1dc..

ovaj mjesec uranila.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

i meni danas 1dc
    napokon je dosla bez kasnjenja

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lista za 03.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

odbrojavalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Gornji dom nam je prazan! Ne sjećam se da sam ikad vidjela ovakvu situaciju, srećom samo do sutra

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bome...
    Zbilja,di nam je nestala Least

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

ajoj bas smo ga ispraznili

carmina i alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novo odbrojavanje napokon

carmina kak se ti osjecas? ima simptoma?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Least123 je stala jučer na 50 dc i morala sam je obrisati jer se nije javila, lako je vratimo naknadno
    sushi naravno da simptoma uvijek ima

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

lista nam je baš smješna

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

podpisujem siskicu!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Least123 je stala jučer na 50 dc i morala sam je obrisati jer se nije javila, lako je vratimo naknadno
    Znam to,zanima me di je nestala ovak..globalno gledano

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ej cure!
    Lista nam stvarno nije nikad ovakva bila...ali Carmina i Alef su sutra u ljubicicama pa vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drage moje!
    Sushi mozda nam i dobro dođe ovo učenje..iako mislim da će mi ciklusi biti ful ludi..iako ovaj ciklus mi je bio super, nisam imala nikakvih simptoma, osim 1-2 dana zivcanila i to je to..ja ne znam zasto me vise ne bole (.) (.) i nisu kao bomba, to je bio moj zaštiti znak PMS-a.
    Šiškica idemo u nove pobjede, opet...

Ja danas učila 5h...dobro je za 1 dan, .. iako se osjećam malo umorno..

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

vucica mislim da ti je to odlično! Iscrpiš se mentalno, pokeksaš se kad ti paše, ne misliš na torticu i onda iznenađenje

Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •