Stranica 9 od 17 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

alef a da nije prerano jos...na 26. dan?

least dva su super, vazno da reagiras odmah, sa slijedecim c bi ih moglo biti i vise dobivas i stopericu?

carmina opet nam se ispraznio gornji dom

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja sam jucer na 13 DC popiskila lh stapic i pomodrila je ona testna linija. Naravno sinoc smo pokrili tu liniju. Ali mi je malo cudna ova ovulacija, bole me grudi, a to mi se nikad nije desavalo. A i prethodna menga je bila kraca, a i s vrlo malo krvarenja.
    I ziga me u stomaku, ledjima, nervozna sam....
    Posljednje uređivanje od HelloKitty : 05.06.2013. at 13:04 Razlog: Pogresan dan ciklusa.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

lijepi pozdrav drage moje...vidim da je i ovdje zavladalo oblacno i tmurno raspolozenje kao sto nam je i prognoza ...ja sam doma lijecim dijete, a sad sam na kraju i ja pokupila virozu...
    cb i alef ...ovaj ciklus nam je svima bio nekakav cudan i kratak...

nadam se da ce uskoro zasjati sunce i rastjerati sve ruzne i crne oblake na nasem odbrojavanju...

svim trudilicama i nasim trudnicama saljem veliki hug...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

HK a da pišneš ipak onaj pravi? Znaš da lh test i u T može biti pozitivan!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej cure!

Carmina i Alef baš mi je zao.. Nadam se da će nam lipanj biti uspješniji!
    Baš što kaze Trapava nešto se svima ciklus poremetio..slazem se s time..meni se baš oduzio! Sad će se i O poremetiti.
    Kudri, Ljubi, Snupi, Zuzy i Anka hoće biti što kod vas ovaj ciklus?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

snupi ide u petrovu na ivf, m mi treba doci 13.06. i onda 14.06. startamo sa pikanjem!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Snup, drzimo da uspije!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

vidim da se pisalo o sloariju, sauni i sl.. ja odem isključivo u periodu kada sam pod mengom, odnosno prvih 8 dana ciklusa maks i to eventualno jednom. to nebi treblalo smetati?
    carmina piši mi sutra 11 dc )

sushi, štopericu neću dobiti, jer ovo je drugi klomifenski ciklus pa valjda još neće...idem u ponedjeljak na folikumetriju (16dc) pa ćemo vidjeti..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

least klomifene ti daje radoncic ili? tko ti radi folikulometrije?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

da klomifene daje radončić i on radi folikumetrije. nisam vidjela već dugo svog ginića, ali imam klomifena za još jedan ciklus i uskoro moram kod njega s receptom objasnit mu da ovo ipak radim kod provjerenih ginića. zašto pitaš?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cista znatizelja.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

mislila sam da sumnjaš na nešto
    kod njega sam i tako dostupan je mailom i vrlo susretljiv. zasada sam zadovoljna i dobra je odluka da sam se maknula od ovog svog. jedino se nadam da će mi htjeti dati klomifene i dalje na preporuku radončića

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ako nece, mijenjaj ginekologa.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke trebam pomoc da li je netko imao hemeroide i išao u postupak? Da li moram zvati Petrovu za to?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ne vidim zasto bi to bio problem. osim ako su bas neki ogromni vanjski.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

a ja dobila dojam da stoperica ima vise smisla bubekica ti ces bolje znati... uglavnom, mozda smo malo otisli u off

snupi za postupak! ali nemoj nam nestati s odbrojavanja

svima ~~~~~~~~~~~~~~ da nam popunjavanje gornjeg doma donese brzo bar jedan veliki +

nesto su se utisale prijave simptoma, pa gdje ste? ajmo!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

otisli smo opako u off, ciljani su takodjer oblik mpo-a i postoji za to tema na potpomognutoj.
    http://forum.roda.hr/threads/64128-K...-jo%C5%A1-koga
    http://forum.roda.hr/threads/3443-KL...5%A1a-iskustva!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nije bas za hvalu ali ja ih imam i to unutarnje, muci kaj pijem folnu, moram poceti sa bromergonima i stimulacijom , pa ne znam kak mi crijeva budu reagiirala na sve to1

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Necu draga Sushi super ste ekipa!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    nije bas za hvalu ali ja ih imam i to unutarnje, muci kaj pijem folnu, moram poceti sa bromergonima i stimulacijom , pa ne znam kak mi crijeva budu reagiirala na sve to1
    Ma ne brini, nije to nista, imas onu mast na bazi propolisa koju mozes koristiti kad cekas betu. Imam ih i ja, dodaj zatvor od utrica, sve se rijesi sirupom od smokve i sljive.

Ispricavam se svima na OT...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala bubek dobila sa mast(imam svoju homepatski pripravak) i nadam se da bude rjesila stvar do iduceg tjedna!

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Curke, molim za misljenje o dr. Velimiru Simunicu?!
    Naime, prijateljica iz Sarajeva je s muzem radila nalaze s-grama u Sarajevu. Varirali su izmedju normo i asteno. Odluce se da dodju u Zg i on im trazi da urade kod njega s-gram.
    Dg: oligoastenoteratozospermia.
    Bili u jednom postupku, ali neuspjesno.
    Muz joj sad ponovi s-gram u Sarajevu, dijagnoza normo.
    Sad pocinju sumnjati u tog doktora, pa cisto da mi vi koje ste upucenije u doktore u Zagrebu kazete ima li osnove da sumnja?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure - da vas pozdravim i zavibram vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vucice - pitala si kaj je kod mene. Ne znam - isto kao svaki ciklus - iscjedak, zatezanje u maternici - ali tako je svaki put. Jedino što je skroz čudno je moja linearna T - već danima 36,6 - to je nevjerojatno. Pogledala sam već 1.000 grafova na FeFe ali ovako nešto nisam vidjela nikad.

I meni slijedeći tjedan počinje postupak (ako se ne desi čudo i još ovaj ciklus dočekam + )

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

HK, ja ti stvarno ne znam nis o tome pa ti ne mogu pomoc.

Inace, imam bakterijsku upalu disnog sustava (citaj: kasljem, nos ispuhujem svakih par minuta u sadrzaju prekrasnih zelenozutih nijansi, jedva disem i kuham na 38.5) tako da sam dobila sumamed kojeg danas pocinjem piti (alergicna na penicilin, pa zato taj antibiotik). Uglavnom, ovaj mjesec naravno da ne mozemo vise raditi na bebi... Ne zbog temperature vec zbog tog antibiotika sirokog spektra zbog kojeg cu nakon uzimanja dobit gljivice, pa onda se s tim zezat par tjedana... U najboljem slucaju pocnemo u slijedecem ciklusu. Tuzni smo ali ok, malo cemo se opustenije zabaviti s henkipenki :D
    A svima vama koje pokusavate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

trapava uz uzimanje antibiotika se preporucuje koristiti antimikotik tipa canesten i sl., ili barem vaginalete s laktalnom kiselinom/probiotike (vagisan, lactogyn i sl), po mogucnosti lokalno. slobodno pitaj svog ginekologa sto preporucuje, nesto ce ti dati sigurno.

kitty o Š ima puno priča po netu...od pozitivnih do suprotnih probaj potraziti malo po forumu... cini mi se da na ovom topicu nitko nema iskustva s njim...ili?

i jos puno ~~~~~~~~~~~~ za sve! uz napokon malo sunca

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala sushi! Nazvala sam ginekologa, potvrdio je tvoje rijeci tak da cu uzet canesten. Samo me jos zanima da li bi mozda neki probiotik (vaginalete) imao isti efekt ako znas? Cisto da izbjegnem kemiju ako je moguce.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Uzas kako brzam, vidim da si mi vec napisala to, pardoncic (kriva je temperatura, ne ja!)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dugo se nisam javljala, pa ajde da i ja prijavim svoje (ne)simptome.
    nema ih iako sam cca 10 dana do M. ali naravno, nadam se i ovaj ciklus (kao i svaki uostalom).

jedino sam, otprilike, 6 dana nakon ovulacije osjetila nekakvo žarenje/pikanje ispod pupka u predijelu maternice...tijekom skoro cijeloga dana...i to mi je jedina nada.
    ništa ostalo ne osjećam. cice malo bole, ali ništa posebno. nekakva lagane mučnine ujutro, ali tako mi je i inače dok ne pojedem, tako da...hmmm

eto, opet se nadam, a obećala sam sama sebi da neću pisati ništa i sama sebe nabrijavati na nešto i onda opet biti žalosna! baš sam karakter!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

trapava nije usporedivo...canesten djeluje ciljano, a vaginalete za 'zakiseljavanje' bildaju tvoju vlastitu obranu, a pitanje je da li je to dovoljno uz sumamed na tvom mjestu bih uzela ono sto je rekao dr. kemija je posvuda oko nas (i u nama), nije da ju mozemo izbjeci... u svakodnevnom zivotu koristimo puno stetnije stvari od canestena a da nismo ni svjesni

kudri da je to dobitno zarenje/pikanje! i znas onu...dok se ne dokaze suprotno...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bokić svima!
    HelloKitty,teško je ovak reči,ali nekak ne vjerujem da sam dr. Šimunić ima veze sa različitim s-gramom,to što je drugačiji bio od onog rađenog u Sa.Mislim,nije da ga on radi,pa da i on bude kriv/zaslužan za nalaz.Istina je da spermiogram varira s vremena na vrijeme,pod raznoraznim utjecajima,pa me ne čudi da je i prijateljičinom mužu tako.I sama veliš da mu je i prije varirao..i nemre se donijeti mišljenje o doktoru na temelju različitog nalaza od dosadašnjih.Moje mišljenje
    Anka,ajme ti bome gradiš autoput ,ali veri najs nema kaj,rijetko vidim takav grafić Pratimo se,moja O bila dva dana prije tvoje,a vidi mog..ja štrikam pravo-krivo,hahahaha!
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
    Imam kveščn...danas sam podigla nalaze briseva,još čekam clamidiju,
    U kulturi nije porasla mycoplasma i ureaplasma.
    Ali,u direktnom mikroskopskom preparatu nađeno je >10 polimorfonukleara po jednom vidnom polju.
    Doktoru nosim nalaze dok skupim sve,pa...ima tko pametan da mi prevede?
    Inače,bolucka me lijevi jajnik cijeli mjesec,glava puca,imam lagani filing ko dok dobim mengu,zadnje dane mi je mučno,ne podnašam četkicu u ustima,jučer sam se skoro zbljuvala nakon kaj sam sišla sa pokretnih stepenica,vrtelo mi se...tak daaa,kaj da vam velim,nije mi dosadno!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy - pratim ja tvoj grafić!!! Zapravo smo - ti & ja - jedine koje ažurno prate T i unose u FeFe - tako da mi je zanimljivo tu i tamo zaviriti kaj ima kod tebe Moja je O bila dva dana poslije tvoje, ali mi je lutealna i kraća - možda otvorimo zajedno odbrojavanje?! (Nada umire zadnja )

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo pridružujem ti se anka ...
    Oduvijek mi je bila želja otvoriti odbrojavanje,tak da se veselim
    ja volim svog fefića,fora mi je vidjeti grafa

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da podijelim s vama jedan lijepi trenutak,mm i ja smo išli u posjet šogoru u bolnicu i vozili smo se u liftu s malom bebicom,sestra je držala u jastuku novorođenče ,ajme rastopila sam se,skoro sam ju zamolila da mi da da ju malo počuvam

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

žužik a da ti nisi mozda spontano ostala trudna?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kad,ovaj ciklus?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy je trudna u svakom svom prirodnom ciklusu, samo FeFe nikak da prihvati tu činjenicu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ************************************************** malo za sve

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je,je,je...lako s FeFe-om,treba uvjerit moj reprodukcijski sustav u to

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

lista za 06.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

Cure, Carmina mi je uvalila listu jer više ne zeli biti na forumu, odjavila se skroz, previse se opteretila T, mora se maknuti jedno vrijeme, rekla je da će se javiti ako joj se dogodi čudo.
    E sad ja pitam jel zeli netko preuzeti listu? Iskreno, ja ju ne bi vodila, nemam vremena za tu obvezu uz ovo učenje, jer prva stvar ujutro mi nije upalit komp (to jedino radim ako sam na poslu). Cak sam i ja mislila otici s liste da malo ohladim glavu od ovoga i zaokupim se ovim planom polaganja jako meni bitnog ispita.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ajoj, jadna Carmina... Nadam se da će biti bolje kad se malo makne, ipak je to nonstop pričanje o stvarima koje svaka od nas želi ali (samo trenutno!!!) ne može imati, tako da shvaćam.

Što se vođenja liste tiče; ja sam trenutno tako aktivna na forumu jer sm na bolovanju i imam vremena. Inače sam s vremenom na Vi. Ali ako neće nitko drugi (pliz neka se netko javi ) budem ja - ma da vjerujem da će se naći neka iskusnija forumašica.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Trapava a bas je tako...svima nam se to vrti po glavi. Mislim meni je drago doći ovamo i popricat sa svima, i reci sto me muci..al isto mi je nekad bolje kad uopce ne znam koji mi je dc i kad će O i tako to. Iako ju ja osjetim, pa znam..
    Posljednje uređivanje od vucica : 06.06.2013. at 14:54

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Glasam da žužy preuzme listu. Možda joj se reprodukcijski sustav predomisli i počne slijediti FeFe. A onda vi nastavite nekim redoslijedom...

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Glasam da žužy preuzme listu. Možda joj se reprodukcijski sustav predomisli i počne slijediti FeFe. A onda vi nastavite nekim redoslijedom...
    Slazem se...a ti žužy?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žuži čini da da bi te mogao čekati neki antibiotik, koliko sam čitala, to su nekakvi leukociti, znači i nekakva upalica.najvjerovatnije. baš me zanima šta će ti i doktor reći
    kudri ja do sad nisam niti jednom bila trudna što se tiče simptoma, ne piškim testiće, trakice, više ništa ne mjerim.... znam da ne mogu i ne nadam se. međutim, jučer sam bila malo i trudna. piškim doslovno svakih sat i pol, po noći 2x a nemam nikakvu upalu-znam... gladna sam kao vol, ono nezasitna, sanjam kisele krastavce, htjela sam ih sa ćuftama jesti , po trbuhu nekakva neobična presjecanja
    danas - pritisak kao da ću dobiti i boli me maaaalo lijeva cica. prošao i osjećaj da sam trudna
    vjerovatno spoznaja da sam bila na hsg-u je učinila svoje. ali tebi želim da si trudna

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

a i lista

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

curke,pozdrav svima....javljam se i ovdje jer znam da cure koje su bile sa mnom kad sam i ja obrojavala su rekle da vole da im se trudnice jave povremeno s vijestima,pa ako ću dobiti po nosu,nek dobijem...

kod mene ima novosti...bila sam na pregledu kod kirurga zbog moje velike hernije vertikalne,potvrdio je svoju preporuku za carski,a danas sam imala kontrolu kod ginekologa u bolnici koji se protivio carskom,ali kad sam mu donjela nalaz od kirurga i otpusno pismo moga sina prije 9godina od poroda koji je on vodio i u kojem piše sve da je moj sin ostao bez kisika,reanimiran
    sa apgarom 5/8 i rođen na kraju na vakum onda pošto sam se argumentirano ja pobunila u vezi prirodnog poroda,a pogotovo indukcije potvrdio je carski rez.
    Nisam se dala,jer svi oni traže prvo prirodni,a ako ne ide onda carski,a kod mene u prvom porodu je nastao cirkus jer se dijete spustilo u zdjelicu i zaglavilo i za carski je bilo kasno.
    Moj sin se izvukao za 60sekundi od posljedica i nema šanse da bi to ponovno prolazila,a pogotovo sad s bruhom,jer je kirurg rekao da bi ja prije istisnula sva crijeva kroz rupu u trbušnoj šupljini nego bebu i da prirodan porod bi bio vrlo rizičan.
    Sad imam za obaviti pretrage za carski,anesteziologa i za 2tjedna kontrolu sa svim nalazima.Porod će se obaviti u tjednu od 8.7-12-7.
    Inače moja curica je super,ima 2450g i sve je ok
    pozdrav svima i sretno,mislim na vas curkeee

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sarazg33 bravo za odlučnost!!!!!!! i nek sve prođe dobro... znači za cca 4 tjedna stiže princezica

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bokić djevojke moje!!!
    evo mene malo k vama,mada nemam baš neko pravo glasa ali ako smijem ja bi vam također glasala da naša žužy preuzme listu!
    a i u potpunosti se slažem sa mumom,možda se stvarno reprodukcijski sustav uozbilji i posluša FeFe!
    sara bravo za carski,znam kolko si želiš to i nemam kaj drugo reči nego da ti želim sreču,neka sve prođe savršeno i da uživate u svojoj ljepotici!
    vama svima želim što skorije pluseke pa u to ime evo malo prašine****************************************** *****************
    ja sutra odoh na 4D,ide i tata sa nama,ubiti on nam je to i poklonio jer mu je velika želja vidjeti svoje malo čudo,tako da vam se sutra javim sa novim vijestima sa uzv-a,a nadamo se i konačno da čemo saznati spol!
    ljubim vas sve i pozz od nas!

slonicanelica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

CURE LIJEP POZDRAV,
    ja kao i sarazg33 svratila da vas malo pogledam.Bila ovdje s vama prije godinu i pol a eto sutra moje drugo zlato puni punih 7 mjeseci.
    Šaljemo vam veliku pusu i veliki pozdrav bubekici,nestrpljivoj anki i snupy.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

slonicanelica kako je maleni krsto? bas lijepo da si se javila, razveselila si me jako

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    sarazg33 bravo za odlučnost!!!!!!! i nek sve prođe dobro... znači za cca 4 tjedna stiže princezica
    hvala draga moja ljubi i sve curke,puno mislim na sve vas,zato i škicam ovdje,bodrim i molim za sve vas...
    u životu treba se boriti,jer ako ne pokažeš odlučnost nitko te ne šljivi 2%
    Jedva čekamo i mi našu curicu,a sada sam mirnija kad znam da mi se ona neće patiti kao moj najdraži sin,a ja sam žena zmaj ja ću se oporaviti,heeeeeee
    Vama svima želim što prije da budete mame...Danas sam srela ženu u bolnici koja je ležala sa mnom u sobi kad sam imala vanmaterničnu,ona je imala sedmi spontani,jednostavno kad ostane trudna dobije sto bakterija i izgubi bebu zbog toga.Danas je sretnem i šok,vidim ju,ali bez trbuha i kažem pa zar opet???a ona meni kaže draga tu sam,ali ovaj put s bebom u inkubatoru...rodila je opet prerano,ali ipak dovoljno da beba preživi.Rodila je curicu u 24tom tjednu,imala je samo 660g,a sada ima već 1200grama,ostaju u bolnici dok ne dobije na težini.
    Eto primjera borbe,ne odustajanja,jer njoj su doktori rekli da treba odustati,jer zadnji put je dobila sepsu i jedva ostala živa,ja sam svjedok bila,jer je bila sa mnom u sobi,a na kraju u intenzivnoj u sepsi,užassssna trauma.Svaka joj čast na hrabrosti i borbi.

Stranica 9 od 17 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •