Bokić svima!
HelloKitty,teško je ovak reči,ali nekak ne vjerujem da sam dr. Šimunić ima veze sa različitim s-gramom,to što je drugačiji bio od onog rađenog u Sa.Mislim,nije da ga on radi,pa da i on bude kriv/zaslužan za nalaz.Istina je da spermiogram varira s vremena na vrijeme,pod raznoraznim utjecajima,pa me ne čudi da je i prijateljičinom mužu tako.I sama veliš da mu je i prije varirao..i nemre se donijeti mišljenje o doktoru na temelju različitog nalaza od dosadašnjih.Moje mišljenje
Anka,ajme ti bome gradiš autoput ,ali veri najs nema kaj,rijetko vidim takav grafić Pratimo se,moja O bila dva dana prije tvoje,a vidi mog..ja štrikam pravo-krivo,hahahaha!
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Imam kveščn...danas sam podigla nalaze briseva,još čekam clamidiju,
U kulturi nije porasla mycoplasma i ureaplasma.
Ali,u direktnom mikroskopskom preparatu nađeno je >10 polimorfonukleara po jednom vidnom polju.
Doktoru nosim nalaze dok skupim sve,pa...ima tko pametan da mi prevede?
Inače,bolucka me lijevi jajnik cijeli mjesec,glava puca,imam lagani filing ko dok dobim mengu,zadnje dane mi je mučno,ne podnašam četkicu u ustima,jučer sam se skoro zbljuvala nakon kaj sam sišla sa pokretnih stepenica,vrtelo mi se...tak daaa,kaj da vam velim,nije mi dosadno!