-
curke,pozdrav svima....javljam se i ovdje jer znam da cure koje su bile sa mnom kad sam i ja obrojavala su rekle da vole da im se trudnice jave povremeno s vijestima,pa ako ću dobiti po nosu,nek dobijem...
kod mene ima novosti...bila sam na pregledu kod kirurga zbog moje velike hernije vertikalne,potvrdio je svoju preporuku za carski,a danas sam imala kontrolu kod ginekologa u bolnici koji se protivio carskom,ali kad sam mu donjela nalaz od kirurga i otpusno pismo moga sina prije 9godina od poroda koji je on vodio i u kojem piše sve da je moj sin ostao bez kisika,reanimiran
sa apgarom 5/8 i rođen na kraju na vakum onda pošto sam se argumentirano ja pobunila u vezi prirodnog poroda,a pogotovo indukcije potvrdio je carski rez.
Nisam se dala,jer svi oni traže prvo prirodni,a ako ne ide onda carski,a kod mene u prvom porodu je nastao cirkus jer se dijete spustilo u zdjelicu i zaglavilo i za carski je bilo kasno.
Moj sin se izvukao za 60sekundi od posljedica i nema šanse da bi to ponovno prolazila,a pogotovo sad s bruhom,jer je kirurg rekao da bi ja prije istisnula sva crijeva kroz rupu u trbušnoj šupljini nego bebu i da prirodan porod bi bio vrlo rizičan.
Sad imam za obaviti pretrage za carski,anesteziologa i za 2tjedna kontrolu sa svim nalazima.Porod će se obaviti u tjednu od 8.7-12-7.
Inače moja curica je super,ima 2450g i sve je ok
pozdrav svima i sretno,mislim na vas curkeee
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma