nadam se da će se i održati ova temperaturica!! a što, ako je trudnoća, onda je baš baš do kraja ciklusa povećana??? na cca 37C???
I do kraja ciklusa i nadalje u trudnoči...samo neznam do kad .Bar je meni tako bilo,kolko sam uspjela izdurati trudnoču a čak i nakon kiretaže mi je jako dugo temp. bila oko 37.
Kod mene je u zadnjoj T bilo tako da bi me navečer obavezno ulovila neka tresavica i zima, išla mjeriti temp i bila bi 37,2-37,5 i tako više od mj dana. Čak me moja dokica OP slala vaditi krv da nije kakva upala jer mi T nije bila ni na kraju pameti. Kasnije se to smirilo ili nisam primjećivala ako je i ostalo jer je bilo ljeto pa bi bilo čudno da me trese zima, ha ha ha.
E sada, prošli ciklus mi je opet bilo tako nakon same O pa sve do 3-4 DC, dakle curila sam i još me treslo. Baš gledam kako mi je prije par dana prošla O i jučer krenulo opet da me trese neka zima. Nema šanse da sam T jer pazimo ( mislim prekinuti snošaj, neš ti paženja, ali se mM ne da nagovoriti na kondome a ja pilule i slično ne smijem koristiti zbog migrena). Ali su mi ciklusi skroz čudni još od početka godine. Neke me i znaju sa prijašnjih odbrojavanja i uvijek su mi ciklusi bili 34-37 ( najčešće) pa često i više dana, čak do 45. Ovulacije su prije bile na 20-22 dc i druga faza ciklusa na 16 dana, pouzdano to znam jer sam koristila trakice za ovulaciju i uvijek mi je druga faza bila točno 16 dana. E sada mi se ciklus skratio na 31 dan, točno ( 15.12., 15.01, 15.02, 18.03, 19.04, 19.05, sada očekujem 20.06) jedino M traje i dalje 8-10 dana. Ne znam što se točno događa jer mi nikada nisu bili takvi, od prve M je bio kaos, možda su neki hormoni podivljali, ali napokon znam kako je po M naštimavati sat kako mnoge od vas pričaju. A za temp vam javim kako će biti ovaj ciklus.