Stranica 13 od 17 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    bubi jedino taj dan sam imala bas rastezljivu sluz
    Ako sam i pogrijesila, od cega to smedjarenje na 25dc???
    Ljubi,meni su se ciklusi poremetili nakon vanmaternične,skratili su se i jako sam se prepala i već brijala da mi dolazi menopauza.Kad sam se požalila ginekologu dao mi je dufastone,jer je rekao da mi pada progesteron i ja sam se dvoumila,ali sam ih ipak odlučila piti,jer je rekao u slučaju trudnoće da će biti podrška žutom tijelu i draga tak je bilo taj mjesec mi je O bila na desnoj strani,ja pila dufiće i ostala trudna.Sretno draga...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje, imam posla preko glave i uopće se ne stižem ni logirat..... ali mislim na vas sve

kod mene zasada nikakvih simptoma.... ako ne dođe test radim 34dc !

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure - baš ste zlatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema novosti kod mene!! Vještice nema!!!!!!!!!!!!!! I sretna sam! U jutranjim satima imala sam neko jako probadanje - i već sam pomislila - evo je - a ono ništa.

I malo sam pročačkala svoj FeFe: lutealnu od 13 dana sam imala samo kad sam pila Duphastone i Vitex - a bez tih pomagala mi je lutealna u prosjeku 11 dana - a samo 2x mi je trajala 12 dana. Dakle - po svim pravilima je danas trebala ne doći. Hmm - a nema naznaka da će doći - a nemam ni simptoma trudnoće: zapravo sam puna energije - iako noćas gotovo pa ništa nisam spavala uopće danas nisam imala potrebu popiti kavu niti sam jedan jedini put zijevnula.

Baš sam excited! Zapravo još nikad nisam bila u ovako napetoj situaciji - uvijek bi se M najavila već dan-dva prije.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka bilo bi baš lijepo da ne morate u postupak...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Anka, drzim fige, jedva cekam jutro da cujem vijesti! Ovo je bolje od Kucanica koliko smo u iscekivanju :D
    Posljednje uređivanje od Trapava : 12.06.2013. at 17:34

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

anka, držim fige!!!
    kod mene nikakvih simptoma, nešto sam bolesna, prehlađena, imam temp, ali od toga...
    inače, dobivam na 32dc, tako da je još i rano...

imala sam nekih simptoma, pisala sam ranije, ali više ne...:/

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Osjećam nekakav zov iz daljine, ančice nadam se novom odbrojavanju ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Uuuu, jel to ankica piska? Ili se jos ceka?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

anka jedva čekam sutra da vidim vijesti,sretno i držim fige!
    evo prašine************************************************** ***************
    ************************************************** ****************pa si natovarite,puse svima!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Kudri, jos malo pa cemo se i za tebe nabrijavat, sigurna sam! Nek lipanj bude plodonosan (koja rijec) svima!
    Lulu-mama, anka ceka da prodje ponoc, molila se svecu kojeg se sutra slavi, pa da bude po ps-u
    Posljednje uređivanje od Trapava : 12.06.2013. at 19:53

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Onda iscekujemo sutrasnje jutro!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidim da Anki odbrajate, nadam se da ne bude dobila m i da sutra bude popisala + i da ne mora u postupak!!!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, predivne ste!!! Evo mi oči pune suza. Jako ste me dirnule svojim riječima! Puno, puno vam hvala!!!
    Moje M još nema!!!! A stomak mi je ko balon - kao u trudnice u 20.tjednu. I tvrd je. Inače i dalje osjećam povremeno neki pritisak i baš me svladao umor. Test radim ujutro ili još noćas ako me opet bude patila nesanica.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

navijam Anka za tebe

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

anka, anka!!!

a meni danas 1dc...šmrc...a kad sam osjetila oko tjedan dana nakon ovulacije nekakov zatezanje i pikanje ispod trbuha, bila sam nekako sigurna da je riječ o implantacije, baš me onako peklo, a tako se nekako i opisuje taj osjećaj...no, ipak šipak!

nego, zanima me čisto teoretski i empirijski, naravno jel moguće da stvarno dođe do začeća, ali se ne zadrži plod?! odnosno, znam da je moguće, ali da li na održavanje ploda/blastociste/morule utječe neki stres u tom periodu, fizički napor i sl? jer nije za vraga da ženama, nakon postupaka medicinske oplodnje savjetuju da miruje naredna 2 tjedna...

jer ja ne mirujem nikako i razvlačim stalno na poslu nešto, preslagujem dvorane, kao ma mogu ja to sve! i tulumarim cijelu noć i svašto stresno doživljavam/proživljavam (na što naravno ne mogu utjecati). no, ipak. razmišljam da se umirim malo, barem sa tulumarenjem i stolicama
    Posljednje uređivanje od kudri : 12.06.2013. at 21:34

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

KUDRI - statistički gledano, više od 25 % trudnoća završi i prije nego se uopče sazna za njih, tj ovaj podatak je takav gledano po biokemijskim T i sličnim situacijama. Dakle vjerujem da je postotak i veći, jer se "pobačaj" dogodi prije utvrđivanja T i plod jednostavno ode sa redovnom M koja i ne mora kasniti.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za plus!!! Vrijeme je za novo odbrojavanje..
    Peony Hvala draga...saljem i ja tebi veeeliki pozdrav i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    KUDRI - statistički gledano, više od 25 % trudnoća završi i prije nego se uopče sazna za njih, tj ovaj podatak je takav gledano po biokemijskim T i sličnim situacijama. Dakle vjerujem da je postotak i veći, jer se "pobačaj" dogodi prije utvrđivanja T i plod jednostavno ode sa redovnom M koja i ne mora kasniti.
    mdaaaa...a jel se zna zašto se ne održi? odnosno, kako pripomoći da se održi ili što ne raditi??

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

kudri nemoj se s tim zamarati kaj radiš fizički,ja npr.nisam znala da sam trudna već 7tj a donjela sam u trgovinu 25gajbi pive i sve je ok bilo

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Anka jos malo ~~~~~~~~~ i

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Bubek - graf mi je tako super, da ga se ne mogu nagledati
    bome ga se ni ja ne mogu nagledati . stvarno je svaršeni, školski. po meni, ako znaš cca kolike su ti lutealne faze, onda nemoj žuriti s testom, pričekaj još malo, da bi bila sigurnije, da se ne zbediraš i slično, iako uz ovakav graf, mislim da neće biti nikakvih bedova, samo sreća ispod srca majčinog .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kudri, mirovanje je nuzno zbog posljedica punkcije, ako se radi transfer smrzlica, nije potrebno nikakvo mirovanje. Preporuca se izbjegavanje tezih fizickih aktivnosti, ali vise zbog ozljeda. To ne utjece na zacece. Ako se ista primi, to je vidljivo na porastu bete, mozda bi cak i test registrirao, ali ne znam koliko je pametno igrati se zivcima na taj nacin. Inace - implantacijska bol je takodjer jedna od babskih prica
    Anka piskis ili spavas? Ja cekam ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro... Anka gdje si cekamo te? Dodi nam s lijepim vijestima i novim odbrojavanjem....

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure - reći ću samo jednu riječ: NIŠTA!!!!!!!

Na žalost ništa od ovog ciklusa!!!! Znala sam to čim sam jutros ugledala pad T na termometru. Uz to mi je stomak splasnuo, grudi nisu više osjetljive, od jutros me boli glava,... Test sam napravila eto radi reda i on je naravno snježno bijeli.

Naravno da sam tužna. Ali pripremila sam se za ovaj scenarij. Ono razmišljala sam da je šansa 50:50 - tako da nisam u nekom velikom bedu. Tako lijepi graf me je naveo da se ponadam a onda još i kašnjenje M od 1 dana,...

Žužy - bilo bi super da nisam morala u postupak! Ali eto. Nadam se da će uskoro doći M kad već mora, a sutra idem u Zagreb vaditi krv, a navečer krećem s pikanjem! I to je jedna avantura!!!

Cure, puno vam hvala na vibrama! Zlatne ste!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooo !

Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

E sad nako vibrica , kavica za sve !

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma daj Anka to nije fer...ovakav graf, a i simptomi...ali svaka často što se nedaš...novi ciklus, nova nada

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Anka bas mi je zao, iskreno!!! Ali iduci mjesec takodjer cekamo plusic, zar ne??
    A ako dobijes sutra, ides u subotu u zg ili?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ljubi - Mislim da ću dobiti danas - evo boli me glava za poluditi - tako da vjerujem da M samo što nije! Ako ne, zovem Petrovu da se najavim za vikend za vađenje krvi. Dok mi je rekao da se 1dc broji ako M dođe do 17h.

Least - graf mi je stvarno bio super - najljepši ikad - i još se bez ikakvih pomagala lutealna produžila. I to mi je super!!!! Baš mi treba pred postupak da se sve malo bolje izregulira. Definitivno ću i za vrijeme postupka mjeriti T - čisto radi zabave.

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Anka, baš mi je žao. Neka se primi onda već idući ciklus!
    Svima ostalima, dobro jutro! Poslužujem sve vrste kave i doručak, zdravi i junk (još uvijek sam na GO )
    I prijavljujem simptom: bolne cicke (neš' ti simptoma ).

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anka, znaš kako je meni radončić napisao u mailu kada sam ga pitala kako da sad zbog klomića brojim dane ciklusa (imala sam nekakvo gotovo nikakvo krvarenje, ali crveno, ne smeđe pa me zbunilo)...rekao je da 2dc smatram dan kada se pojavi jače krvarenje.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anka a baš mi je žao.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ancica, tvoj duh je nepokolebljiv! Zao mi je kaj nije bio plusic, ali bit ce! A i super je nadati se. Ja uvijek kazem da je bolje nadati se danima pa makar biti tuzan pet minuta, nego ne nadati se uopce. Nada je bas lijepo stanje svijesti!
    Peony, kaj da vec pocnemo s cheerleadingom?
    Kudri, odmori glavicu, nemoj se zamarat s tim :grli:. Vidjet ces da te uskoro ceka mala pikica u busi.
    I da, dobro jutro curetci!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Eh, Trapava, dok su samo cike simptom, nemojte još vaditi pompone.
    Bolje idem ja peglati, pa da mogu prijaviti i rast temperature.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ey!

Samo da javim da mi je gospođa vještica stigla i da se službeno odjavim s listice (nadam se zauvijek odnosno da će mi postupak uspijeti od prve ).

No to ne znači da neću doći tu i tamo da se malo družimo! Baš mi je lijepo s vama!!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

anka zao mi je za ovaj c...i drzim ti za postupak!

kudri novi ciklus nova nada

mravak sandra ~~~~~~~~~~~ ! kao i svim ostalim trudilicama

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje, malo sam u gužvi i uopće ne stižem ništa....ne stižem skoro ni škicnuti da vidim što ima kod vas, ali mislim na sve vas...
    žužy hvala na dobrodošlici u ljubičice, jer s obzirom na moje kratke cikluse, mislila sam da se do gornjeg doma nikad neću popeti
    već se i sama čudim da još nije stigla, a kao i obično nemam nikakvih simptoma ni da stiže niti da je išta drugo....
    svima šaljem ~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 13.06.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bokić drage moje!
    Peony,hvala na kavici,taman paše nakon ručka!Otpravila sam mužeka na posel i reko da vidim kaj ima s našom ančicom...eh ti i savršenog ciklusa i grafiča ,anka,želim ti od sveg srca da vam ovaj dugočekani postupak urodi plodom!I naravno,dođi nam koji put,da skupa navijamo,bez obzira što nisi na listi,baš kao i snupi..te druge ex listašice,kad uđu u postupak.
    Sandra,taman te oču pitati..jel možda m došla,s obzirom da dosta rano ovuliraš bome ti je duga lutealna ( a to je super).Si razmišljala o testiću?
    mravak,evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naredne dane!Potrudit ćemo se biti strpljive narednih tjedan dana (moš mislit,hahaha) kad si odredila test.
    kudri,
    Odbrojavalice drage,kak ste nam vi,ima kaj novoga?
    Ja podigla i zadnji nalaz brisa,sve je ok.
    Posljednje uređivanje od žužy : 13.06.2013. at 12:25

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anka ~~~~~~~~~~~~ za sto kraci mpo put!
    Konacno su nam ljubicice ljubicaste, mislila sam da cemo bozicne boje imati do iduceg bozica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eee kaj me nije niko podsjetil..jarca sam ja gledala prije boje na listi.A ljubičaste su od jučer

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

joj, pa prva sam na listi...ha ha ha...test??? ne razmišljam još o tome

Sandra1971 da se još dugo družimo u ljubičastom domu ~~~~~~~~~~~~~~

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

drage moje, ja u životu nisam imala na testu +
    žužy ako pređem 28DC-što nisam nikad osim kad mi je preskočilo ciklus prošle godine nakon klomifena-piškim testić,al kako smo oboje bili strašno bolesni i prehlađeni-ne vjerujem baš u to....
    mravak daj Bože za neko novo odbrojavanje bilo čije!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej curke moje...
    Duuugo me nije bilo pa mi vas je malo teže pohvatati...
    Anka žao mi je ja sam bila uvjerena da ćeš nam danas objaviti +, ali draga moja glavu gore i u nove pobjede, nek vam ovaj postupak bude dobitan
    Svim tužnicama šaljem
    Svima vam šaljem na tone ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************
    da što prije sve do jedne otvorite svoja odbrojavanja i mazite svoje male mrvice u bušama
    Mi smo danas sa 10+0tt bili na uzv i veliki smo 33,2mm prvi puta sam čula otkucaje srčeka naše male mrve i vidjela ju kako se miče prekrasan je to osječaj i želim vam svima da to što prije doživite! sad jedva čekam da ju vidim opet!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mucica bravo za srčeko uživaj draga!!!!

slonicanelica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Anka žao mi je ali ja sam sigurna da ćete uspjeti.
    Mucica samo lijepo rastite.
    Bubekica hvala ti na pitanju Krsto je super još malo pa ćemo propuzati.Malo mu fali.
    želim i svima vama da što prije trčkarate za svojim plusićima!
    Posljednje uređivanje od slonicanelica : 13.06.2013. at 21:18

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Slonicanelica, sumnjiva si ti meni, cesto si nesto ovdje

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

anka draga jako mi je žao,ali eto sad držimo fige da ovaj postupak urodi plodom!!! puse!
    mucica bravo za bebonju,samo vi nama lijepo rastite! puse od nas dvoje!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooooooo !

Kavicaaaaaaaa!
    Naravno imamo i druge napitke, poslužite se !

Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mpo.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

lijepi pozdrav drage moje, ja malo svratila na koficu ...sto se mene tice ovaj ciklus ne bu nikaj...mi nismo uopce nista pokrili do sada,a danas mi zavrsava fertil period tako da ce biti na kraju novi ciklus nova nada...

beilana curica je preslatka ...eto da su mene jos malo mucili djecica bi nam imala rockas na isti dan
    slonica nelica avatar ti je presladak...
    Mucica za srceko i bebicu koja zadovoljno pliva kod mamike...

anka&snupi zao mi je sto ste nam otisle...

cb nadam se da ces uskoro doci s lijepim vijestima...

mravak & sandra saljem vam vibrice da jos dugo ostanete ljubicaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubekica nas infopult bas lijepo sto nam dolazis...

svim odbrojavalicama zelim da budu vrijedne, trudnicama da budu debele i vesele...

tetama koje uce poseban pozdrav...

slonicanelica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bubekica nema sumnji za mene je ta priča završila.Nakon 8 mjeseci u krevetu hvala bogu da je sve dobro prošlo i mi presretni.
    Željana hvala ti to je moje zlateco.
    Lijepo se imajte i uživajte u prekrasnom danu.
    Posljednje uređivanje od slonicanelica : 14.06.2013. at 08:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •