Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Koliko jajnih stanica i embrija ste dobili nakon stimulacije? Imate li smrzlica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Tako je ljube decapeptyl od 21.dc do m. a cetrotide mi je ukljucen na 9 dc i tad su folikuli bili 12-13 mm. Dosta su svi jednaki bili i zasto je na kraju ispalo tako neznam.....zapravo mislim da je u stoperici bio problem....brevactid 5000 i.e. premalo.

Ili je prekasno bilo za stopericu 14 dc pa su bile prezrele js.
    Mada su mi rekli da su ostali folikuli bili prazni....
    Sto im ja bas puno nevjerujem....al znam da tamo vise neidem.

Savjet???

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je ljube decapeptyl od 21.dc do m. a cetrotide mi je ukljucen na 9 dc i tad su folikuli bili 12-13 mm. Dosta su svi jednaki bili i zasto je na kraju ispalo tako neznam.....zapravo mislim da je u stoperici bio problem....brevactid 5000 i.e. premalo.

Savjet???
    Krivo napisala....8 dc cetrotide ukljucen.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku

Savjet???
    hvala na odgovoru, pitala sam zato što se takvi protokoli inače malo drugačije rade, ako se već radi kombinacija decapeptyl i cetrotide, cetrotide se uvodi odmah čim se krene sa stimulacijom u pola doze (druga polovica ostene za drugi dan i tako do štoperice), pogladaj na linku dolje primjer, post od xvane (#1353) pa nadalje:

http://forum.roda.hr/threads/67687-N...zultati/page28

savjet- pročitala sam da se spremaš kod Radončića, pa eto, drži se njega ako dozvole financ. mogućnosti, nije da i dugi protokol ne može biti uspješan kod low respondera, ponekad je čak i bolja opcija od antagonist protokola, ali treba to netko dobro popratiti i tempirati doze lijekova

da ne uzurpiramo temu, možemo dalje nastaviti na temi Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva....

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na odgovoru, pitala sam zato što se takvi protokoli inače malo drugačije rade, ako se već radi kombinacija decapeptyl i cetrotide, cetrotide se uvodi odmah čim se krene sa stimulacijom u pola doze (druga polovica ostene za drugi dan i tako do štoperice), pogladaj na linku dolje primjer, post od xvane (#1353) pa nadalje:

http://forum.roda.hr/threads/67687-N...zultati/page28

savjet- pročitala sam da se spremaš kod Radončića, pa eto, drži se njega ako dozvole financ. mogućnosti, nije da i dugi protokol ne može biti uspješan kod low respondera, ponekad je čak i bolja opcija od antagonist protokola, ali treba to netko dobro popratiti i tempirati doze lijekova

da ne uzurpiramo temu, možemo dalje nastaviti na temi Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva....
    Hvala ljube

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •