Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Koliko jajnih stanica i embrija ste dobili nakon stimulacije? Imate li smrzlica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

moram se složiti s tobom Inesz utoliko što je općenito situacija grozna i neki je dan Vrci napisala ono što ja trubim već dulje..... broj trudnoća je mršav i bojim se da će i ostati takav

nestrpljiva anka, ovo ne ide protiv tebe, ja ti držim fige za uspješan postupak, no jako je grdo gledati ovakakv razvoj situacije i pad uspješnosti samo zato što je uveden i ovakav debilni zakon kad izbjegavaju veći broj jajnih stanica, kad izbjegavaju veće troškove (jače/standardne stimulacije) i izbjegavaju očito i smrzavanje embrija........ odnosno hoće svesti na minimum zamrznute embrije......

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    izbjegavaju očito i smrzavanje embrija........ odnosno hoće svesti na minimum zamrznute embrije......
    Malo me podilazi jeza od onog što sam pomislila - a to je da nisu zato i pristali na zaleđivanje embrija znajuči da će sa slabim stimulacijama to biti SF
    Recite mi da sam paranoična

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Malo me podilazi jeza od onog što sam pomislila - a to je da nisu zato i pristali na zaleđivanje embrija znajuči da će sa slabim stimulacijama to biti SF
    Recite mi da sam paranoična
    nisi
    na našu žalost

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •