-
Osoblje foruma
sanjam, žao mi je sto su ti morali odgoditi transfer ali iskreno je to bolje nego riskirati još goru hiperstimulaciju. Kako si sad?
Ne mogu ne primjetiti, ti si klasičan slučaj kako stvari uglavnom funkcioniraju u standardnom IVF postupku:
15 j.s. dobivenih
od toga 12 embrija (jel to točno, 12 oplođenih jajnih stanica ste dobili?)
i od toga samo 4 embrija/4 blastice (vjerojatno) koje su ostavljene za transfer iako su samo neprohodni jajovodi u pitanju od dijagnoza (makar možda i PCOS??).
Od tih 4 embrija će statistički jedan embriji dati trudnoću.......... što ti od srca želim.....
Mom malom mozgu zbog toga nije jasno zašto naši liječnici u državnim bolnicama idu često s malim stimulacijama i s 5-7 jajnih stanica?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 08.08.2013. at 11:17
-
Kadauna, sve je kako si napisala, dijagnoza samo neprohodni jajovodi, 12oplođenih stanica, na kraju samo 4 blastice. I meni se to činilo malo, ali kako sam prvi put u postupku i bila sam totalno u šoku zbog ne-transfera (nisam uopće znala da se i to može dogoditi) nisam se ni sjetila pitati kako i zašto tako malo. Uglavnom rečeno mi je da su se prestale razvijati ili su se počele nepravilno dijeliti 4. dana..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma