1. On sve ok. Ja visok FSH snizen AMH
2. 37 Gonala, 7 cetrotide, 5 decapeptyl, 1 brevactid
3. 35 g.
4. 3 js
5. 2 embrija
6. 2 dvodnevna
7. 0 bodova
8. Petrova
Dugi protokol je bio
1. On sve ok. Ja visok FSH snizen AMH
2. 37 Gonala, 7 cetrotide, 5 decapeptyl, 1 brevactid
3. 35 g.
4. 3 js
5. 2 embrija
6. 2 dvodnevna
7. 0 bodova
8. Petrova
Dugi protokol je bio
čini se da je istina u međuvremenu da se dobiva manji broj j.s. nego ranijih godina u državnim klinikama, što nažalost rezultira i manjim brojem trudnoća i naravno manjim brojem živorođene djece iz MPO-a.
Molim vas i dalje da se ovdje upisujete u forumsku statistiku, kopiram s početka ove teme:
Nekako smo stekli dojam da trenutno u HR imamo neke cudne stimulacije, s manjim brojem dobivenih jajnih stanica i naravno sukladno s tim s manjim brojem embrija i smrzlica.
Zato vas ovdje molim da sudjelujete samo za postupke obavljene u Hrvatskoj nakon 07/2012 i bez chatanja, pa please odgovorite:
1) dijagnoza?
2)kakvu ste stimulaciju dobivali, broj potrosenih gonala ili menopura ili puregona?
3) godine zene?
4) broj dobivenih jajnih stanica?
5) broj dobivenih embrija?
6) broj vracenih embrija?
7) broj zamrznutih embrija?
8) koja klinika/poliklinika?
Hvala
još možda uz dodatak:
ishod: trudnoća/porod - negativna beta - negativan test
Eto draga Kadauna sta da ti kazem vec da sam bijesna ko....
Ja nisam bila dobro upucena u situaciju i nisam tad jos niti bila svjesna iste....pa bi mozda onda i reagirala i bunila se protiv dugog protokola.....tek sam kasnije ovdje na forumu sad zadnjih dana puno toga procitala i saznala i zato vise neidem nista o drzavnom trosku.....imam vec 35 god.i radije cu se sad odreci nekih stvari i ljetovanja i otic negdje privatno.
Ja mislim da je za mene kombinacija gonal i menopur i kratki protokol.....sta ti mislis????
Ili bilo tko drugi za savjet i misljenje....
Ja sam na menopuru jer na njega bolje reagiram. Sa gonalom sam oduvijek imala losiju reakciju.