-
Nocno dojenje
Moj malisan ima 24 dana i iskljucivo dojimo i to na zahtev, i osim malih problema u prva dva- tri dana ide nam odlicno.
Problem je sa nocnim podojem. Naime, on zaspi oko 10 uvece i nakon toga spava izmedju cetiri i pet sati sto je dobro, ali kada se probudi sisa po 5-6 ,imuta i onda opet zaspi. To mu je dovoljno da spava narednih sat, sat ipo i onda se ponovo budi... tako da mi od 3 do 8 ujutro sikimo po 3-4 puta... to me vec polako iscrpljuje posebno sto starije dete ima svoje potrebe i nemam mogucnosti da spavam duze pored bebe niti da se nesto posebno odmorim preko dana. Pokusala sam da ga probudim blago ga drmajuci, nezno ga "stipkajuci", ali ne vredi. Cak ga i malo otkrijem, ali ni to ne pomaze. Razmisljala sam da ga umijem toplom vodom, ali mi to deluje prilicno radikalno... imate li neki savet kako da ga malo duze odrzim budnim dok sisa?
-
iz iskustva drugog djeteta koje je 26 mjeseci dojilo (i nocu) i ovog sada koji evo puni godinu za tjedan dana i isto doji (i nocu) mogu ti reci da nista nije pomoglo osim cice kad su htjeli i koliko su htjeli...
sto bi rec da nisam spavala noc u komadu, paaaa, nesto preko cetiri godine...
ma, ne bi po meni nitko rekao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma