dianchy prvotno napisa
prolazim identičnu situaciju...s tim da je moj sad skoro 2 mjeseca star..i navečer nas uhvate grčevi...ali i on želi biti samo na rukama i preko dana spava možda 3x po 20 min. Da napomenem,nismo ga naučili na ruke nego je jednostavno takav od prvog dana. Samo bi se nosio! I kad zaspe na rukama spustim ga no odmah se razbudi i počne plakati tj.vrištati. Isto sam ga dva puta pustila da plače. plakao je 10 min bez prestanka s tim da sam dolazila k njemu i pričala mu i mazila ga,ali nije se smirio ni malo. Ok,shvaćam da je možda premali,no ak se sad još više nauči na ruke nadrapat ću. Jer imam i djevojčicu od 15 mj.koju potpuno zanemarujem jer on stalno plače i moram ga nositi. Nosim ga nekad u marami,ali je veliki (skoro 6 kg i 60 cm, jer je rođen veliki) i nije mi s njim baš praktično nešto raditi,a s malenom se ne mogu igrati ni nešto drugo raditi dok ga nosim jer ona ne razumije toliko,a jako je aktivno dijete. Isključivo dojim. Imate li koji pametni savjet kako da ga naučim da ne povezuje nosanje,skakanje i poskakivanje sa spavanjem?