Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Problem sa spavanjem i uspavljivanjem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A koliko ga pustiš da plače? Pa on bar odspava! Mom je maximum sat vremena i to je možda odspavao 2 puta tako dugo u ova 2 mjeseca... ((

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj dianchy prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko ga pustiš da plače? Pa on bar odspava! Mom je maximum sat vremena i to je možda odspavao 2 puta tako dugo u ova 2 mjeseca... ((
    A jooj,nije ti lako...kad ga pustim da place,place nekih 10min i onda malo stane pa opet,i to traje nekih pola sata-45 min.,al ga za to vrijeme tjesim,mazim,ljubim,čak ga stavim da lezi na mojim prsima da me bolje osjeća,da vidi da nije sam,ali on se ne umiri ni na mojim prsima,samo ako ga bas dignem onda prestane plakat,ali dok je u lezecem položaju ne prestaje plakat dok se ne iscrpi skroz i onda sam zaspe i odspava 4-5h...ali takva mi je muka puštat ga da place,to traje vec 10-15 dana..jedno vrijeme mi je htio zaspat na rukama u spavat tako dugo ali sad vise nece,sad kad zaspe na mojim rukama budan je za 10min..a ti kada ti zaspe na rukama nemoj ga odma spustat na krevet..neka ti malo lezi na prsima pa ga onda spusti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •