-
Sto se djeteta tice.... moje je vristalo doslovce i drzalo se za tatzinu nogavicu kad god se vracalo sa susreta. Moram iskrneo priznati da mi je srce pucalo i gotovo da mu nisam dobrovoljno predala dijete jer sam mislila da tatu vise voli nego mene. A onda mi jedna jako pametna zena dala nekoliko informacija koje do tada nisam i rado cu ih danas podijeliti s tobom:
1. Dijete place kada se mora odvojiti od roditelja s kojim ne zivi, jer u onog drugog ima povjerenja i zna gdje mu je dom, pa je samo normalno da place za onim kojeg ne vidi redovito.
2. Najdrazi hobij mnogih bivsih muzeva je a) razmazivanje djece (pa djeca zele biti tamo gdje im se da sve) i b) pricanje djetetu kako mu je tesko bez njega i da je mama kriva za sve. To kod djeteta izaziva plac.
3. Postoji razlog zasto se kod mladje djece ne uzima u obzir njihovo misljenje na sudu - ZATO STO SU DJECA LAKO PODLOZNA UTJECAJU - dakle, djeca dok su mala vjeruju bez kompromisa i zato se na njih moze utjecati
Ako sve gore naveden nije dovoljno da te utjesi, a znam koliko ti je tesko... neka te tjesi da moja djecica danas samo idu kod oca ako im on kupi nove igrace, mobitele, igrice ili ih mami sa izletom. Sve ostale dane im se ne da.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma