Ne vjerujem da otvaram ovu temu, ali eto, ne mogu više!
U zadnje vrijeme, rekla bih nakon zadnjeg poroda, ali nisma sto posto sigurna, jer zapravo nisam ni kužila u početku da je to to!
Dan dva pred mengu i prva dva dana menge ja se pretvorim u čudovište koje samo urla, vrišti...
Tada me nitko ne voli, svi i sve mi ide na živce, smeta me svaka sitnica koja nije na svom mjestu, smeta me kiša, smeta me sunce!
Još bih ja te neke stvari moooožda i podnjela, ali ja se više ne mogu ni kontrolirati i tu najviše ispaštaju djeca.
U tome da samo urličem i to je jedino za što sma tada sposobna! Ok, naravno da ne od 0-24, ali bilo što je previše.
Ne mogu se kontrolirati, ne mogu niako an to utjecati, ne mogu to više niti podnjeti!
Postoji li nešto??
Tak sam jadna da sma mislila čak uzimati normabele dok sam u tom stanju, ali bojim se toga, ne znam, nisam baš od lijekova na svoju ruku i općenito lijekova.
Što može pomoći. Samokontrola ne može, nikako, zvijer ne može sama sebe kontroliarti...
I to sad već psoatej problem i za dane kad nije PMS jer se ti dani ne mogu izbrisati. Ja sam danas bila nervozna i ljuta i nabrijana cijeli dan, ništa današnji dan neće promjeniti, a ja ne želim da se to događa.
Nije uvijek jednakog intenziteta, ali ako je ikako moguće, želim to spriječiti....
Loše djeluje i na moje živce..- Samo se slaže, pomalo![]()