-
OŠ Ivan Cankar
moram pohvaliti nastavno osoblje i strucni tim skole sto su jako ljubazni i pristupacni. Upisala sam dijete u 1 razred, kako ne spadamo u tu skolu dosli smo nakon testiranja u skoli u koju spadamo i ugodno se iznenadili i tako se odlucili upisati.
Molim iskustva roditelja cija djeca idu u skolu, jesu li stvarno tako pristupacni i ok? Svasta lijepo su nam napricali i ne bi se voljela razocarati.
Cak su nas pitali koju uciteljicu zelimo posto ne poznam niti jednu rekla sam da nam je svejedno. Koliko sam cula djecu preuzimaju mislim Veronika i zaboravila sam ime druge. Pregledavajuci postove nisam pronasla iskustva s skolom a i dobro bi mi dosla svjeza.
-
Moj sin upravo završava četvrti razred, jako smo zadovoljni školom. Naravno, prave dojmove ćemo steći tek sad, od petog nadalje. Njegova je učiteljica Viktorija, ona preuzima prvašiće. Učiteljica paralelnog četvrtog zove se Romana.
Viktorija je stvarno odlična učiteljica, nismo mogli bolje proći.
Ni mi ne spadamo u tu školu po upisnom području no oni su jako u deficitu s brojem djece jer im je upisno područje jako usko, pretežno starijeg stanovništva pa jako rado primaju djecu od bilo kuda.
-
ne mogu vjerovati da imaju samo 2 razreda?
U mojoj bivšoj školi imaju 3 ili 4 razreda prvašića, a dograđivana je one godine kad sam ja kretala u školu( a od toga je podosta vremena prošlo)
-
Moja sveki je čuvala klinke jedne učiteljice iz te šk. Ona svojim klincima peče torte za roćkase, vodi ih u kino u slobodno vrijeme i još svašta... Uglavnom, čula sam sve najbolje o kolektivu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma