Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Sokirale me cijene!

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Sokirale me cijene!

Pao mi je u ruke letak Volkswagen servisa sa popisom sve moguce dodatne opreme, izmedju ostalih i autosjedalica i sokirale su me njihove cijene. Znam da je netko rekao da su sjedalice puno skuplje u autokucama ali bas toliko...
    Npr. kod njih je Isofix Duo sjedalica od 9 - 18 kg cak 3 169,21 kn (npr. u TL je Romer Duo Plus od 9 - 18 kg 2 499,99 kn, dakle kojih 600 kn manje, a TL inace bas i nije ducan sa povoljnim cijenama!)
    A 2 djelna sjedalica G3 plus, od 15 - 36 kg je 1 764,07
    Bas me zanima jesu li po sigurnosti ista bolje od sjedalica bez VW loga!

robert34

Početno

U Opelovim je salonima Duo plus oko 2000 kn, a takva je cijena i u Citroenovim,ali ako imas Baby bonus knjizicu na sjedalicu Duo plus u Citroenu dobivas 30% popusta tako da te ta sjedalica kosta oko 1400 kn, sto je za 1000 kn manje nego u TL-u

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Znas li ima li u kenom Citroenovom ducanu tih Duo plus autosjedalica?
    Ja sad zvala dva, imaju samo Kiddy life.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kenom=nekom

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jesu li čemu te citroenove sjedalice? Mi vozimo C3 pa bi nam zapravo najbolje sjela njihova. Interesira me kvaliteta.

robert34

Početno

Evo provjerena informacija, nemaju u Citroenovim servisima isofix sjedalice ali se mogu naruciti i kostaju 4000 kn sa popustom iz baby bonus knjizice :shock: :shock: :shock:

Inace ta isofix sjedalica je u biti romer duo plus sjedalica, izgleda da jedino opel ima jeftiniju nego sto je u turbo limachu. Sve te sjedalice su iste, osim sto mozda imaju drukciji dezen materijala, ovisno kako je koji proizvodac automobila zahtjevao. Najvise proizvodaca automobila koristi upravo romerove sjedalice i ako istu takvu kupite u turbo limachu nema problema jer su istovjetne kao i "original" sjedalice od auta.

robert34

Početno

Paulita: Ne kupuj tu sjedalicu u Citroenu jer je preskupa (mislim na duo plus isofix) vec ju kupi u TL-u jer se radi o potpuno istoj sjedalici samo provjeri da li C3 ima sistem za ucvrscivanje sa top teether-om ili bez. Ako ima sa TT onda moras kupiti jos dodatni remen koji kosta nekih 200 kn

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

te sjedalice u auto-salonima nisu neke posebne sjedalice, to su obicno sjedalice nekog od proizvodjaca (roemer, bebe confort i sl), ali se ne prodaju pod tim imenom, nego pod imenom marke automobila. Mi smo u Renaulta kupili isofix sjedalicu, i tek kad smo je dobili u uputstvima smo vidili da je to romer duo. Ovo pise u uputsvima:
    Romer Duo se u Hrvatskoj prodaje pod sljedećim trgovačkim nazivima:Huckepack G1 ISOFIX DUO, HONDA ISOFIX, MAZDA DUO, Mercedes Benz Kindersicherheitssitz DUO, NISSAN ISOFIX, britax duo isofix, Peke G1 ISOFIX DUO, Kindersitz Skoda isofix duo, SUBARU Isofix CRS, BOBSY G1 ISOFIX DUO

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •