Joooj ovo sve skupa traje još od jeseni kad je naš mališan krenuo u vrtić.
Tete su onako malo "hladnije" no ne mogu reći da nisu drage ili dane vole moje dijete. No kad recimo dođem u pola 5 po njega, dobijem u stilu: Uh! Pa zar mora do ovog doba ostati? (jesam na porodiljnom al s hrpom obaveza).
Onda je krenulo sa impetigom: meni je teta rekla onako jedan dan u prolazu da je u vrticu puno djece s impetigom, da bi to isto objavila 2 TJEDNA kasnije na roditeljskom... Odšutila sam.
Pa je jedan dan u panici nazvala da je malisa JAKO bolestan, sestra mi napisala neki komadic papira za doktoricu. ja dosla, uzela dijete, pitala da li je nesto dobio za tako visoku temp: nije. A taj tren od temp ni T kao ni u danima koji slijede. Sve pretrage rekle da je dijete skroz zdravo.
Neki dan došla on popišanih hlača, gaće već napola suhe...
Jutros ga jedva primili u vrtić jer mu jako curi nos (Jucer smo mu morali brisati nos! Znate!). Iscjedka ima, no prozirnog seroznog...
A onda još i da je on jučer rekao da je bio kod doktora i da je dobio pikicu u guzu!! Pa pitaj ja odakle to: Pitali smo ga??!! Znači tete su u vrtiću njega jučer ispitivale da li je bio kod doktora??!! Jel to uobičajeno?!