Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Jedno, dvoje, troje djece... kakva je razlika?

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Koliko lijepih postova! Odlicne ste sve do jedne - fali mi botun za lajk na cijeli topik u kompletu!

(Ja bi na trece, a nakon prvog u radjaoni sam vikala nikad vise)
    Posljednje uređivanje od Tiziana : 31.05.2013. at 17:41

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mogu samo podpisati da s troje klinaca stignem više nego s jednim...Kad se samo sjetim naših odlazaka na plažu s prvorođenom klinkom loše mi dodje ...teglili smo sve i svašta, jadam mm i dijete i svi oko nas...sada sa njih troje spremni smo u 5 min... i tako za masu stvari.

A kad jih gledam kako su povezani, to je nešto prekrasno. Uvijek će imati nekoga...I kad nas jednoga dana više ne bude. I dodje mi da bi imala još koju bebu ali onda dodje na red onaj dio o kojem je pisala Trina - sada želim malo vremena za nas, za mm, za sebe, za putovanja, za svašta još....

Baš prije par dana, vani je bilo tmurno, kišno i bila sam umorna ko pas, pa sam jim stavila plastelin i rekla da se igraju a ja idem malo odmorit u krevet pa ako me trebaju da dodju po mene...i ostavili su me 2 i pol sata!!! ja sam spavala (ok s jednim okom budna) ...a to mi trenutno baš treba, onaj osjećaj da rastu i da mogu malo i bez mene...da nisu više 100% ovisni o meni jer zadnjih 8 i pol godina je netkoo ovisan o meni...

ali nikad se nezna...

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

In Love
    ...Kad se samo sjetim naših odlazaka na plažu s prvorođenom klinkom loše mi dodje ...teglili smo sve i svašta, jadam mm i dijete i svi oko nas....
    Mi imamo samo jednog. Ja prizeljkujem jos jedno, ali godine nam ne idu u prilog. No ponekad mastam i uhvatim se kako planiram to drugo i vidim se sa dvoje i cudim se koliko mi je stvari trebalo kad se V. rodio. I mislim si kako sada hrpu toga ne bih trebala. A MM neki dan kao da mi misli cita pa komentira na putu do plaze kako si uopce ne moze zamisliti da bi opet teglio kolica i sve ostalo sto smo jos i proslo ljeto nosili, gurali i vukli na plazu.
    Ali da smo malo mladji...
    zato Mojca nemoj predugo cekati, jer sto si stariji to ti je (fizicki) teze. Ali ne i nemoguce. Nadam se.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Što se tiče stvari, tu sam skroz opuštena... kao d aje treće... kad smo lani išle na plažu, a nije imala ni godinu dana, nosila sam jedan ručnik za obje, kapicu za nju i neku voćku. I to je bilo to. Lažem, imala sam i novčanik za popiti kavu na povratku.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mojca ja sam od onih što ponekad skoče u život bez previše razmišljanja
    znam da se nekome to može činiti suludo, neodgovorno, bedasto i svakavo
    ali za mene je tako jedino ispravno-
    postupiti prema impulsu koji dolazi iz dubine tebe
    čak i ako sve okolnosti ne idu u prilog
    ali nekako stvarno vjerujem u intuiciju i u to da se najbolje odluke donose iz srca i duše
    ne želim biti patetična ni pumpati te ovdje otrcanim frazama
    samo ti dajem podršku da postupiš prema svom osjećaju
    ja jesam, dva puta i nije mi žao
    ako me uhvati i treći ću

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gle, daleko od toga da je život bajčica i da uvijek ide sve kako sam ja zamislila, ma kakvi
    ali generalno gledajući kad se osvrnem iza sebe, sve je na svom mjestu
    prvo sam dijete rodila još dok su mi ostali neriješeni ispiti na prvoj godini fakulteta, dakle u nevrijeme samo takvo
    svi su se čudili i vjerujem da su bili sigurni kako je gotovo s mojim školovanjem
    e bome nije, par godina poslije diplomirala sam, a moje dijete je bilo jako ponosno

drugo sam poželjela usred gradnje, kredita, nezaposlenosti, svega što je išlo u prilog tome da ne stvaram novu djecu
    ali što ću kad se javio poznati osjećaj i obuzeo me svu. mene ti to začara, nema više da udahnem bez te čežnje, bez tog osjećaja u trbuhu, stalno me prati... opet sam skočila u taj vrtlog života. jednostavno sam odlučila da se ne smijem bojati života. život ti je dan da ga živiš a ne da ga promatraš iz zapećka!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je sad s dvoje savrseno - cak i kad sam umorna, lijepo mi je. Slusam kako spavaju, kako disu upravo, i nekako sam najsretnija osoba na svijetu. Nastojim se manje brinuti i strahovati a vise radovati i smijati jer zivot jest radost, djeca jesu istinsko veselje a moje su kceri moje najvaznije uciteljice koje me svaki trenutak uce kako biti ovdje i sada i kako zastati i pomirisati cvijet i naprosto ostati zadivljena vjetrom na licu i radovati se pticicama i pesekima u parkicu. Moje uciteljice su. A za onaj osjecaj kad sam ih prvi put upoznala, kad su se nasi pogledi sreli, kad su prestale plakati cuvsi moj glas... E zbog tog osjecaja ne mogu garantirati da necu imati jos jednu bebu jednoga dana... Mlada sam pa jos ne zatvaram butigu. Mada dijete nije samo roditi, ovo sto slijedi - veci je posao.
    Mojca, slijedi svoje srce!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •