Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Forumska burza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ledolina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da imate pogresne stavove.. Zasto netko tko radi i nema vremena pisati po par tisuca postova mjesecno, ne bi mogao pristupiti burzi i kupiti nesto povoljno, ili nekome nesto povoljno preprodati ili pokloniti. Nego prvo mora silom prilika nalupetati nekoliko tisuca postova , neovisno o sadrzaju da bi si mogao pripomoci burzom ili pomoci nekom drugom.

Zao mi je sto se dobre namjere na ovom forumu ne cijene, i sto svatko skace na svakoga, te si uzima za pravo napadati ga i kritizirati. To je sve sto cu ja vise reci i napisati na ovom forumu.

Pozdrav svima, i ugodan dan vam zelim.
    Posljednje uređivanje od daddycool : 08.10.2013. at 18:45 Razlog: reklamiranjr. već sam te opomenuo i ne namjeravam ponovno

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj em_kay prvotno napisa Vidi poruku
    I ako samo želim kupovati?
    da, i ako samo želiš kupovati

Citiraj Ledolina prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da imate pogresne stavove.. Zasto netko tko radi i nema vremena pisati po par tisuca postova mjesecno, ne bi mogao pristupiti burzi i kupiti nesto povoljno, ili nekome nesto povoljno preprodati ili pokloniti. Nego prvo mora silom prilika nalupetati nekoliko tisuca postova , neovisno o sadrzaju da bi si mogao pripomoci burzom ili pomoci nekom drugom.

Zao mi je sto se dobre namjere na ovom forumu ne cijene, i sto svatko skace na svakoga, te si uzima za pravo napadati ga i kritizirati. To je sve sto cu ja vise reci i napisati na ovom forumu.

Pozdrav svima, i ugodan dan vam zelim.
    naši stavovi su formirani dugogodišnjom praksom
    što ne znači da se redovito ne propituju, ali za sada se pravila neće mijenjati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •