-
zoila, nadam se da mi kcer nije ekstremist.
kad malo bolje razmislim, ona je hrabra, ali nije bezglava i zapravo se skoro pa nikad ne dovodi u nepromisljene situacije. (sad kuckam u drvo, da ne ureknem) na dva kotaca je provozila u jedno popodne i mislim da je samo par puta lako pala. (mm je bio s njom, ja dosla nakon kazalista i vidim dijete vozi)
malo ste me sada utjesili vi vozaci. a i dobro je znati da postoje te kacige sa stitnikom za bradu (nisam znala).
zapravo mi se ne cini tako opasno ravna voznja u parku i slicno. ali kad pocne raditi one osmice i slicno, pa se u zavoju nagne na 30°, meni se cini ko da ce svaki cas izgubiti ravnotezu. mozda i zato sto ja bicikl ne vozim (traume iz djetinstva), pa mi onda izgleda opasnije nego sto jest.
o prometu cu brinuti kada dode vrijeme.
33 nisi jedina. jedine promjene u stanu kada je ina dosla su bile zastite uticnica. ogradice i slicno ja ne volim i nikad ih nismo imali. cura se je verala i provlacila posvuda i nista joj nije bilo.
ako je trazila pomoc (a trazila je ako bi procjenila da ne moze sama) mi bi joj pokazali kako mi mislimo da bi se mogla popeti ili nesto drugo napraviti sto je htjela a nije mogla.
mislim da je to dobar nacin. ali to znas vec i sama, vidim.
mama san, hoces mi reci da se trebam poceti brinuti, tek kad se ina zaljubi? hm,hm dakle imam jos vremena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma