-
Prijevoz bicikla u putničkom autobusu
Znači, išla bi na put prema moru pa bi uzela sa sobom u bus dječji bicikl(20")
Da li imate iskustva da li se to računa kao kofer ili to moram dodatno doplatiti i koliko? I da li je to uopče dopušteno voziti u busu?
-
-
mi smo velike bicikle(2) znali tako prevoziti, platili 40kn po biciklu, jedino me uvijek bilo strah da neće biti mjesta od kofera, ali nikad još nismo izvisili
-
Da, vozila bi dječji bicikl(20") iz Zagreba za Umag.
Da, baš sam zvala i rekli su mi da je cijena za bicikl 40kn, ali samo u slučaju ako ima mjesta za bicikl.
E sad da li znate da li se ikako može doznati unaprijed ili dogovoriti ili neku opciju da je siguran prijevoz bicikla
Ili se jednostavno mora ići na sreću
-
možda ako ideš u tjednu recimo utorak-srijeda
-
moraš ići na sreću, probaj doć dovoljno rano, pa da si recimo među prvima i da ima mjesta u bunkeru, mi smo jednom sklinuli prednji kotač tamo pa je bilo lakše ugurat, išli smo uvijek ljeti i nikad nismo izvisili, mislim da sad nije takva gužva
-
A poslat bicikl HP ekspressom na odredište?
Mene je lani paletirana pošiljka u kojoj je bila kompletna oprema sanitarija za jednu kupaonu plus sedam ogromnih kutija punih stvari došlo 200kn poštarine do Brača.
Za ne vjerovat, a već sam razmišljala o kombiju jer u osobni automobil mi ne bi stalo, ni po dužini, ni količinski.
I isporučili su na kućnu adresu, na vrata.