Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Web shop - ovi u hr

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Web shop - ovi u hr

Dakle,

trebala bih obaviti kupnju jedne haljinice za dijete koja bi stigla u sljedećih 7 dana, jer
    sljedeći tjedan jednostavno ne stignem potegnuti do ZG-a, osim da se kloniram, a ovdje nisam baš našla to što mi treba.

I znam da kod nas u Hr vjerovatno nema takvih web shopova koji bi me spasili u ovoj situaciji, ali evo da pitam Vas možda se varam?

I ako imate neke linkove korisnih web shopova, ako vam se da podijelite ovdje.

Unaprijed, hvala!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Toplo preporucam nextdirect.com.
    Prekrasne djecje robice po ok cijenama (doduse to govorim za odjecu za bebe), super kvalitete.
    Dostava Dhl-om se ne naplacuje i provjereno stize u roku tri radna dana, osim ako carine robu (21 € je max cifra koja se ne carini), onda ovisi o carini.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala Maca, jest da nije u Hr, ali ako je tako brzo kako si napisala, onda će doći na vrijeme.
    Ali što ti znači dostava DHL-om?

Evo ja naručila, ali mi na narudžbi nije naplaćena dostava i piše da stiže u 3 radna dana.

A kako ti je iskustvo sa robom većom od 21E, uvjek carine? I koliko to traje?

I s obzirom da u Hr valjda nema takvih web servisa, molit ću admine ovaj HR izbrišu pa nek se stavljaju dobri webshop linkovi.
    Posljednje uređivanje od oka : 01.06.2013. at 14:25

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dostava DHL-om je po mom iskustvu najbrza moguca, pouzdana, nazovu te da te obavijeste kad ce doci...
    Jednom sam imala narudzbu od 22 i 23 €, oba puta su me zvali iz DHL-a da im mail-am potvrdu o uplati zbog carine.
    Na kraju me nisu carinili, ali je roba dosla 5-ti dan.

Dostava je free, zato (vecinom) i mozes narucivati po stvarcicu-dvije da izbjegnes placanje carine.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Toplo preporucam nextdirect.com.
    Prekrasne djecje robice po ok cijenama (doduse to govorim za odjecu za bebe), super kvalitete.
    Dostava Dhl-om se ne naplacuje i provjereno stize u roku tri radna dana, osim ako carine robu (21 € je max cifra koja se ne carini), onda ovisi o carini.
    Bok! Hvala na preporuci stranice. Ima super stvari za klince!
    Htjela sam se registrirati, ali mi traži neki "Promo code"? Šta je to i gdje se to dobije?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

preskoči to, ne moraš ništa upisati

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Riješeno! Hvala!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobro iskustvo, ljubaznost, brzina dostave i sve do sada kvalitetno i povoljno - http://emporium.hr/
    Nekada naručivala, također samo pozitivna iskustva - http://www.laredoute.hr/
    Možda (nemam iskustva s njima) - http://www.3suisses.hr/hr/shop/djeca/9.html

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Za sad sam naručivala kod www.minigreeny.com (zadovoljna), www.algoritam.hr (zadovoljna), www.konzum.hr (zadovoljna) i www.mozaik-knjiga.hr (vrlo nezadovoljna! naručila školske knjige kod njih - nikada nisu stigle!).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

www.emmezeta.hr jeli tko narucivo? sve ok?
    gdje mogu jos naruciti igracke? znam za one2play, tisakmedia, ekupi
    ima jos?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •