Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Muuuu... Gdje je najbliža krava?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Muuuu... Gdje je najbliža krava?

Moje dijete je opsjednuto sa kravama i kokama.
    Gdje ih možemo vidjeti najbliže Zagrebu?

Jedna krava koju koje poznamo je na oko 70 min od doma uz uključeno prisilno druženje s daljnjom familijom MD-a, za što nemamo snage... Druga je na Žumberku i do nje vodi krivudav put na kojem je zadnji put povraćala.

Ima li koja bliže da je dostupna publici?

Naravno, izvadili smo sve knjige sa životinjama, pokazali više krava... nije dobro, oblači cipele i pokazuje na vrata... gdje da nađem kravu...?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ahahaha, totalno fora

moja curka naše koze zove male kravice...pa dok ne nađete velike, možete i kod nas

(koke ima susjeda, curka već 2 godine po pola dana provodi kod ograde hraneći ih travom )

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

40 pogleda a nitko ne zna di ima krava...?
    Guglam sva silna seoska domaćinstva... sve samo konji...

kavofob, morati ćemo na kraju k vama.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak ti nije daleko imaš na Sljemenu na poljoprivrednom faksu, ima i na vetrinarskom faksu, ima ih hrpa prema jaski ( od tam mi uzimamo sir i vrhnje), Galgovo, činimi se i Molvice.. a ima i u kavofobinom kraju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Je ima.... ali koja je raspoložena za javnost?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bolje ti je naći neku forumašicu koja doma ima krave.... Mi smo djecu vodili svekrvinoj prijateljici iz mladosti (i još tamo odlazimo, ali nemaju više krave, stariji su ljudi pa ih više ne mogu držati).

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ima moja sestrična u zagorju,pa sam svoju susjedu iz grada vodila da vidi teleka i bila je oduševljena

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jel mora biti krava? imaš preslatku telad na floraatru

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A prošla bi i telad, valjda ali, to mi je tako neljudski prema telićima da ih drže tamo u gužvi... No, ako ništa drugo, na ovo varljivo vrijeme i to je super opcija. Hvala.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da nisu pod nekim stresom. kad smo mi bili tele nas nije ni pogledalo, samo je u miru jelo. ostale životinje isto tako. ali danas i nije bila neka strašna gužva

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A mogli bi onda bar to.
    Hvala.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš još sutra u Orešju (prema Samoboru) domaći zoo http://www.svetanedelja.hr/gastro-et...gi-nas-kaj-c96

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje ti je naći neku forumašicu koja doma ima krave.... Mi smo djecu vodili svekrvinoj prijateljici iz mladosti (i još tamo odlazimo, ali nemaju više krave, stariji su ljudi pa ih više ne mogu držati).
    ak ti nije daleko zloćko ima krave

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja ti imam koke i zeke, moja susjeda krave,
    ak ti nije daleko, brezovica

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Brezovica je blizu.
    Dobila sam još jedan pp.

Hvala svima. Idem se tušniti, probuditi, prošetati pse... pa suvislije pogledam sve.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj studena prvotno napisa Vidi poruku
    ja ti imam koke i zeke, moja susjeda krave,
    ak ti nije daleko, brezovica
    možemo i mi?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo nas na Bundeku, mu i koka su jedni pored drugih, a ona juri između njih.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

naravno alex,
    bit će mi drago, imaš mob javi se

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

No da završimo priču o potrazi za kravom.

Ipak samo otišli na Bundek, jer sam se bojala da vrijeme neće izdržati. Prvo smo našli male ponije, nije bila impresionirana, samo je govorila muuuu, muuuu i tražila da se ide dalje. Pa smo našli i malo june, sori rossa, ono više nije tele , oduševljenju nije bilo kraja... pa kad je skužila da su koke u susjednom boxu... aaaaaa... jurcala je malo na jednu, malo na drugu stranu... pa smo vidjeli i pajceke i purane i patke i ovčice i magarca. Osim pernatica i pajceka, sve ih je pomazila.

Nakon više pokušaja krenuli smo dalje, pa smo naišli na drugu grupu konja, velikih, isto ponija, ali ne patuljastih, zaustavili sa da ih pogledamo, pa je tu nastala totalna drama dok ih nismo došli pogledati iz bliže... a kad je vidjela da ih djeca jašu, tražila je i ona. Pa je bilo hoće-neće, hoće-neće... i na kraju ipak hoće. Napravili smo krug, ona na tom konju, mi uz nju, dođemo do početne točke, a ona neće dole... pa ajmo još jedan krug, pa još jedan...
    Ljudi su ju gledali i slatko se smijali kako ona tako sitna, ima 19 mjeseci, sama jaše konja (nakon drugog kruga smo shvatili da nema potrebe da ju držimo). Baš je bilo super. Naravno... i nakon trećeg kruga tražila je još, ali više nismo popustili.

Uglavnom, unatoč gužvi, bio je super dan. Hvala rossa.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u Orešju nije bilo krava, ali smo se vozili na traktoru

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ah... sad me je susjeda na parku prosvijetlila... najbliže krave, na 5 min od doma su na veterinarskom faksu. Sad znam za prvu pomoć.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    No da završimo priču o potrazi za kravom.

Ipak samo otišli na Bundek, jer sam se bojala da vrijeme neće izdržati. Prvo smo našli male ponije, nije bila impresionirana, samo je govorila muuuu, muuuu i tražila da se ide dalje. Pa smo našli i malo june, sori rossa, ono više nije tele , oduševljenju nije bilo kraja... pa kad je skužila da su koke u susjednom boxu... aaaaaa... jurcala je malo na jednu, malo na drugu stranu... pa smo vidjeli i pajceke i purane i patke i ovčice i magarca. Osim pernatica i pajceka, sve ih je pomazila.

Nakon više pokušaja krenuli smo dalje, pa smo naišli na drugu grupu konja, velikih, isto ponija, ali ne patuljastih, zaustavili sa da ih pogledamo, pa je tu nastala totalna drama dok ih nismo došli pogledati iz bliže... a kad je vidjela da ih djeca jašu, tražila je i ona. Pa je bilo hoće-neće, hoće-neće... i na kraju ipak hoće. Napravili smo krug, ona na tom konju, mi uz nju, dođemo do početne točke, a ona neće dole... pa ajmo još jedan krug, pa još jedan...
    Ljudi su ju gledali i slatko se smijali kako ona tako sitna, ima 19 mjeseci, sama jaše konja (nakon drugog kruga smo shvatili da nema potrebe da ju držimo). Baš je bilo super. Naravno... i nakon trećeg kruga tražila je još, ali više nismo popustili.

Uglavnom, unatoč gužvi, bio je super dan. Hvala rossa.

ono june pored koka je bilo veliko (ja, prava poznavateljica životinja, sam rekla da je to mala krava), ali mi smo po putu od auta do tih domaćih životinja vidjeli i 4 predivna baš mala teleta koje je neki čovjek vodio, pa sam mislila da su i njih negdje pokazivali

a kod konja je zakon bio onaj maleni poni koji nije za jahanje. on je bio nevezan i cijelo je vrijeme jurcao okolo i uveseljavao djecu. Mo je naravno jahala velikog konja jer je ona "velika"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •