Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: kamo na kupanje u zg?

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kamo na kupanje u zg?

molim preporuku kamo otici s djetetom na kupanje/plivanje u zg?
    ovdje smo smjesteni par dana,pa da skratimo vrijeme izveli bi starijeg na neki bazen da se malo nauziva.
    pa molim info gdje bi bilo najzgodnije (nije plivac)

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Po meni najbolje u Tuhelj otici,ima sadrzaja za djecu,i za vas! I nije daleko od Zg. Koliko je star decko? Ima kupalista, Utrine,Dom sportova, Mladost u Zg.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma bas bi u zg,jer imamo samo 4 sata dnevno slobodnog,sto mi je premalo za otici u tuhelj.
    a od ovih u zg koji bi bio najzgodniji obzirom na dijete (predskolac)?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    ma bas bi u zg,jer imamo samo 4 sata dnevno slobodnog,sto mi je premalo za otici u tuhelj.
    a od ovih u zg koji bi bio najzgodniji obzirom na dijete (predskolac)?
    Nema. N E M A skoro ništa upotrebljivo.

Imaš u Utrini bazen za neplivače, ali raspored slobodnih termina je takav da možeš radnim danom samo u veliki bazen, a mali se koristi za školu plivanja. Evo ti raspored, pa vidi da li ti slučajno štogod odgovara: http://www.zgh.hr/UserDocsImages/akt...i%20Cjenik.pdf

(Offt. moja djeca su zagrebačke bazene vidjela samo u sklopu škole plivanja, a za sve ostalo vodimo ih na kupanje izvan Zagreba - Jezerčica, Tuhelj, Cerine u Koprivnici...)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A bazeni u Domu sportova?

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ne mogu vjerovat da se u zg ne bi imao gdje okupat na 2-3 sata ??
    mi smo iz manjeg grada i cesto skocimo na bazene na 2-3 sata,on se kupa u srednjem,malo pliva s plivalicama,malo skace i tako..kaj nema nista takvog u zg?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Imas Educarena,u samom kaptol centru! Za djecu bazeni,igraonice,preedivno! Mi smo tamo isli na bebe ribe.
    www.educarena.com/ nazovi i pitaj moze li na plivanje, a da nije potrebno uzeti mjesecnu pretplatu na program!
    I ovdje smo isi kad se otvorilo bilo nam je blize,na Savskoj cesti, aquaeduca.hr! Jedni i dr.imaju mogucnost kupanja sa roditeljima,samo treba pitati da li je ta mogucnost, a da se ne uzima mjesecni program!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Imas Educarena,u samom kaptol centru! Za djecu bazeni,igraonice,preedivno! Mi smo tamo isli na bebe ribe.
    www.educarena.com/ nazovi i pitaj moze li na plivanje, a da nije potrebno uzeti mjesecnu pretplatu na program!
    I ovdje smo isi kad se otvorilo bilo nam je blize,na Savskoj cesti, aquaeduca.hr! Jedni i dr.imaju mogucnost kupanja sa roditeljima,samo treba pitati da li je ta mogucnost, a da se ne uzima mjesecni program!
    Educarena ima također dosta termina popunjeno sa raznim programima. Osim toga, da se ne razočarate, bazeni su dosta mali.

Preporučam Utrine, ako vam odgovaraju termini.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nazovi njih i pitaj da li im radi bazen
    http://www.rekreacija.hr/centri/fitness-jogg-club

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala svima na odgovorima.
    a taj veliki bazen na utrinama,jel se smiju kupati djeca neplivaci,ili ima samo one ogradene plivacke staze?
    isli bi sutra popodne,a kolko vidim mozemo samo u veliki bazen.
    a ove educarena i aquaeduca,kolko vidim na stranicama, imaju samo u ponudi te programe..nisam stigla prije navat,budem sutra da pitam jel se moze samo ovako na kupanje.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Neznam za utrine! A ove najbolje nazvat! Educarena ima male bazene,mislim za nas male,ali njima dosta velike,plus ima dva mala sa toboganom,i strunjacama,sve u sklopu tih bazena,igraonica je u dr.sobi.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    hvala svima na odgovorima.
    a taj veliki bazen na utrinama,jel se smiju kupati djeca neplivaci,ili ima samo one ogradene plivacke staze?
    isli bi sutra popodne,a kolko vidim mozemo samo u veliki bazen.
    a ove educarena i aquaeduca,kolko vidim na stranicama, imaju samo u ponudi te programe..nisam stigla prije navat,budem sutra da pitam jel se moze samo ovako na kupanje.
    ja ti ne bi preporučila da s djetetom neplivačem ideš u veliki bazen na utrinama, a nisam sigurna ni da je dozvoljeno
    veliki bazen ima ograđene plivačke staze
    u popodnevnim satima nema puno staza za građanstvo i obično u svakoj stazi imaš bar 2 plivača pa i više i skroz je gužva
    Posljednje uređivanje od rossa : 25.04.2013. at 22:27

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Koliko se sjecam, na Utrinama u veliki bazen smiju samo plivaci. Staze su ogradjene i cesto pune

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Utrine imaju 3 bazena, mali, srednji i veliki. Pogledaj na ovom rasporedu koji je stavila Peterlin da li ti odgovaraju termini.

A da se zaletite u Terme Jezerčica (npr. iz Gajnica do Utrina radnim danom autom treba skoro jednako kao do Zagorja) ? Nije tako daleko od Zagreba, a super su za sve.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nema. N E M A skoro ništa upotrebljivo.
    Ovo me čudi Moj sin je tek prošlo ljeto proplivao, a sve dotad je često išao s MM-om na bazen, dakle u mali bazen za neplivače, ili na Mladost ili na Utrine, ovisno o tome koji je radio. Prije nego odu provjere da li je mali bazen slobodan i sve ok.
    Doduše, oni su uvijek išli vikendom, nikad radnim danom. Znam da je na Mladosti otvoreno subotom od 13 do 17 h, i nedjeljom od 10 do 14 h, a u Utrinama je znalo biti otvoreno i do navečer, ali već dugo nisu bili, pa ne znam je li se što promijenilo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije baš tema ali ide uz to

jel neko ( mislim na decu) išo na odmorko na savu ili šalatu, po ljeti koji bazeni su za tu decu?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo me čudi Moj sin je tek prošlo ljeto proplivao, a sve dotad je često išao s MM-om na bazen, dakle u mali bazen za neplivače, ili na Mladost ili na Utrine, ovisno o tome koji je radio. Prije nego odu provjere da li je mali bazen slobodan i sve ok.
    Doduše, oni su uvijek išli vikendom, nikad radnim danom. Znam da je na Mladosti otvoreno subotom od 13 do 17 h, i nedjeljom od 10 do 14 h, a u Utrinama je znalo biti otvoreno i do navečer, ali već dugo nisu bili, pa ne znam je li se što promijenilo.
    Mali bazeni su zatvoreni za građanstvo preko tjedna. Tako da se samo vikendom može ići s djecom neplivačima ako nemate upisan neki program

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene to uopće ne čudi- Zagreb ima puno premalo bazena u odnosu na broj stanovnika i potrebe istih. Tako da je i to malo što ima, često zakupljeno.

Isto tako me ljuti što nemamo bazene sa toboganima, što djeca jako vole, i onda neizbježno moramo ići u čatež ili negdje drugdje u Slo.

Svako malo se ponovno pokrene pitanje uređenja Šmidhena, i opet ništa. A to je stvarno sadržaj koji donosi i dobit - treba samo vidjeti popunjenost kampa u čatežu u ljetnim mjesecima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Tja, moji su razmaženi - ovdje:http://www.bazeni-koprivnica.com/

Očekuju isti standard i u Zagrebu, a toga nema. I čest je slučaj da po glavi stanovnika u manjim mjestima imaju bolji sportski i rekreativni standard. U Zagrebu je jednostavno previše ljudi.

Offt. Ja sam na Peščenici i već godinama čekamo da se završi bazen kod Dinamovog stadiona. Valjda će mi unuci to dočekati.../sramota.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo danas cijeli dan na utrinama, festival je plivanja
    i odmah jutros u 8 sam vidjela jedan par s malim djetetom, cca 2 godine na malom bazenu
    poslije više nitko nije bio
    vjerojatno s početkom natjecanja u 10 sati više nikoga ne puštaju

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tja, moji su razmaženi - ovdje:http://www.bazeni-koprivnica.com/

Očekuju isti standard i u Zagrebu, a toga nema. I čest je slučaj da po glavi stanovnika u manjim mjestima imaju bolji sportski i rekreativni standard. U Zagrebu je jednostavno previše ljudi.

Offt. Ja sam na Peščenici i već godinama čekamo da se završi bazen kod Dinamovog stadiona. Valjda će mi unuci to dočekati.../sramota.
    i mi volimo Cerine!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    i mi volimo Cerine!!
    I mi isto, šteta što nema nešto slično u Zagrebu, zato guštamo kad dođem kod svojih

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pitanje - smije li djeca u bazenima tipa Jezerčica imati peraje? Pretpostavljam da ne smiju, ali možda ima netko pametniji...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •