Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Veze i poznanstva u rodilištima

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slažem se s danči - najbolja veza koju možeš imati (osim jelte, pupčane s bebom) je jedan liječnik koji te prati pred kraj trudnoće.
    Iako to nije praksa u rodilištu gdje sam rodila, sama sam se prozvala pacijenticom jedne doktorice. Ona je prihvatila moju igru.
    Tako sam svaki put kad bi neki drugi liječnik bio na mom pregledu, rekla kako sam ja njezina pacijentica i kako molim da me ona pregleda i odluči o daljnjem tijeku moje hospitalizacije.
    Ona je glasila kao najveći strah i trepet u cijeloj bolnici. Samnom je bila divna, iako vrlo direktna, pazila je na nas i van radnog vremena (na dan poroda došla je 2 sata ranije u smjenu kako bio bila samnom i pričuvala moje bebe do mog dolaska u sobu).
    Imam samo riječi hvale za nju.
    Ostali kadrovi u bolnici su bili, ono.... Bilo bi mi joj da me ona nije uzela pod svoje.
    A nisam nudila ni dala mito nikakve vrste, jedino što je ta liječnica od mene dobila bilo je:Hvala Vam doktorice, Vjerujem Vašim odlukama i Sigurna sam da ćete napraviti najbolje za mene i moju djecu. Sve je to bilo izrečeno iskreno i od srca. Ona je to cijenila.
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 03.06.2013. at 13:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •