Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Panika pred porod....

Datum pristupanja
    May 2012

Početno Panika pred porod....

Drage moje, nadam se da ovakva tema ne postoji,pa otvaram.. U 37 tt sam i hvata me panika, pa me zanima jel ima još tko?????

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Definiraj što je to za tebe "Panika pred porod...."

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Prije 4 dana bila sam na kontroli, i dr mi je rekao da je beba teška 4 kg, da dođem u ponedjeljak da me porodi. Kaže da bi tada trebao imati 4.500 da nećemo čekati termin koji je 23.6.. Pa me hvata panika jer sam prvorotka

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ne znam kaj bi ti savjetovala, meni je 35tt i dr.kaže da je beba isto velika i da bi me porodila prije termina. Imaš temu inducirani porod pa probaj malo pročitat kaj druge pišu o svojim iskustvima.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

....ja sam imala prirordni porod s curicom od 3.650 i 51 cm. Tak da nema iskustva s induciranim porodom, ali kako god bilo probaj ne paničariti i opusti se bitno da je s bebačem sve ok i veseli se što će uskoro biti s tobom, u tvojim rukama. zato nemoj paničariti, pokušaj se opustiti i hrabro! Držim palčeve!

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj andrea86 prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 4 dana bila sam na kontroli, i dr mi je rekao da je beba teška 4 kg, da dođem u ponedjeljak da me porodi. Kaže da bi tada trebao imati 4.500 da nećemo čekati termin koji je 23.6.. Pa me hvata panika jer sam prvorotka
    Draga andrea86, reći ću ti kao da sam ti mama, ako ti je takav pristup liječnika donio paniku, potraži drugo mišljenje. U vrijeme mojeg rađanja, nije bilo baš uobičajeno forsirati porod prije termina zato što je dijete veliko. Moja prijateljica je rodila prirodno svoju kćer tešku preko 5 kg.
    Sretno.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja bi na tvom mjestu otišla po drugo mišljenje, uzv procjena nerijetko griješi a bilo je slučajeva da i po kilogram manje/više procjene. Meni su promašili za 700 grama tako da.... Osobno sam protiv indukcije osim ako se mora.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bi na tvom mjestu otišla po drugo mišljenje, uzv procjena nerijetko griješi a bilo je slučajeva da i po kilogram manje/više procjene. Meni su promašili za 700 grama tako da.... Osobno sam protiv indukcije osim ako se mora.
    I ja bih otišla po drugo mišljenje. Meni su curu fulali za punu kilu. Osim toga, ako ti idu inducirati porod, a tvoje tijelo i beba još nisu spremni, velika je šansa da se sve zakomplicira.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

slažem se s gore navedenim..uzv procjene su relativne i svakako bi potražila još jedno mišljenje i nebi žurila s porodom. Meni su dva dana pred porod rekli da će beba biti jako mala, procjena je bila 2200 kg, digli paniku jer sam jako malo kg dobila, ja se uplašila..na kraju je beba bila 3650

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ako želiš drugo mišljenje, obavezno odi u drugi grad / bolnicu i pravi se blesava traži uzv i procjenu, bez da spomeneš prvobitnu procjenu. možeš i kod pouzdanog privatnika.

onda kad ti kažu mišljenje koje nije "obojano" prvim mišljenjem / nalazom, procjeni što je tu istina i kako dalje.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni su rekli da je beba 4.500g ali nisu spominjali induciranje, štoviše pustili su me da prirodno krene i to sa 42+1
    na kraju mali ispao 3950 i 54cm
    porod je bio težak ali ne zbog toga što je on bio velik nego što se ja nisam otvarala...
    i uspjela sam i sve je na kraju bilo dobro...
    nemoj se dat muljat, odi po drugo mišljenje i gotovo...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja savjetujem ili drugo misljenje, ili nista. Ono, rodit ces kad tad, a najvjerojatnije nece biti nikakvih problema. Moje navodno ogromno dijete (ali ipak bez prijetnji indukcijom zbog velicine) rodilo se 15 dana nakon termina, bio je 3980g i 57cm dug. Gotovo da nisam ni osjetila da je izasao.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Gotovo da nisam ni osjetila da je izasao.
    ne lazi Kaae

i ja sam u klubu dugih trudnoca, 2 od 3 trajale 42+1

moze se, moze
    Posljednje uređivanje od mikka : 05.06.2013. at 23:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •