Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Položaj za dojenje - odozgora - trebam uputu

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno Položaj za dojenje - odozgora - trebam uputu

Molim pomoć u vidu savjeta, linka na fotku ili video.
    Moj mališa baš i neće svaki put sisati (no to je dio posve druge teme) no skužila sam da je ponekad zainteresiran kad leži na prsima, osobito na goloj koži. onako buba glavicom i traži put prema bradavici.
    Rado bih to "iskoristila", ali ne znam kako. dojke su dosta velike, a bradavica ravna i ne drži oblik.
    Ne znam kako da ga namjestim, kako da mu pomognem. Kad i uspije uhvatiti uz moju pomoć i pridržavanje glavice, to bude dosta plitko i nekako je zgnječi i boli me.
    Beba će ovih dana napuniti 3 mjeseca i još ne drži glavu, nego mu moram ja pomagati. Mislim da je ovo važan faktor.
    Imamo i jastuk za dojenje pa može uputa i za neki dobar položaj uz njegovu pomoć.
    Hvala unaprijed.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

ima na rodinoj stranici filmića o raznim položajima dojenja, mislim da čak i ovaj o kojem ti pričaš...ja sam to pokušala ali bi se uvijek naslonila onako visoko a njega pridržavala na trbuhu..on bi se onda nekako znao i na stranu malo izvaliti a ja bi pod taj lakat podbočila jastuke da mi je lakše i funkcioniralo je..čak i sad sa 8 mj zna nekad tako, kad samo još u krevetu..

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

amsterdam, hvala.
    ne znam ni kako se taj položaj zove pa da malo proguglam ili projutubam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •