-
Položaj za dojenje - odozgora - trebam uputu
Molim pomoć u vidu savjeta, linka na fotku ili video.
Moj mališa baš i neće svaki put sisati (no to je dio posve druge teme) no skužila sam da je ponekad zainteresiran kad leži na prsima, osobito na goloj koži. onako buba glavicom i traži put prema bradavici.
Rado bih to "iskoristila", ali ne znam kako. dojke su dosta velike, a bradavica ravna i ne drži oblik.
Ne znam kako da ga namjestim, kako da mu pomognem. Kad i uspije uhvatiti uz moju pomoć i pridržavanje glavice, to bude dosta plitko i nekako je zgnječi i boli me.
Beba će ovih dana napuniti 3 mjeseca i još ne drži glavu, nego mu moram ja pomagati. Mislim da je ovo važan faktor.
Imamo i jastuk za dojenje pa može uputa i za neki dobar položaj uz njegovu pomoć.
Hvala unaprijed.
-
ima na rodinoj stranici filmića o raznim položajima dojenja, mislim da čak i ovaj o kojem ti pričaš...ja sam to pokušala ali bi se uvijek naslonila onako visoko a njega pridržavala na trbuhu..on bi se onda nekako znao i na stranu malo izvaliti a ja bi pod taj lakat podbočila jastuke da mi je lakše i funkcioniralo je..čak i sad sa 8 mj zna nekad tako, kad samo još u krevetu..
-
amsterdam, hvala.
ne znam ni kako se taj položaj zove pa da malo proguglam ili projutubam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma