ma busy sve ok. znam da ima puno nas koje trebaju savjet.
puno sam zadovoljnija dojenjem, jer otkad smo riješili soor više ne plače onako gorko kad mu samo pokažem siku, nego sad čak i par puta na dan prihvati i zna se i smijati dok mu je u ustima. nema ljepšeg prizora i osjećaja.
ne želi baš svaki puta sisati, ali od recimo 8 obroka, u 5 želi provesti neko vrijeme na dojci, nekad samo 3 minute, a nekad i pola sata. doduše, tih pola sata budu uglavnom kad je jako uznemiren ili pospan pa se tako više tješi.
meni je drago da mu i to mogu pružiti.
izdajanjem dobijem max. 90 ml. za cijeli dan.
uzimam piskavicu, jer osjetim kad prestanem s njom da teže ide i da se smanjuje količina.
ne izdajam se više noću, nego mu dam da sisa kad želi. možda, vjerojatno, griješim, ali ako se nakon silnih tjedana izdajanja noću nije povećala količina, onda imam osjećaj da ni neće, a strašno mi puno znači da odspavam i po danu budem normalnija za njega.
dojenje više ne boli, nego je vrlo ugodno (doduše boli malo još desna bradavica na kojoj je bila duboka ragada, ali to nije ništa naspram onoga kako je bilo). mislim da je hvat ok i da mu je sad puno lakše kad su ustašca narasla.
u fazi sam kad sam jako zadovoljna da imam i toliko mlijeka koliko imam i da on želi sisati bar par puta dnevno i bar za maženje.
sve ostalo što postignem/o bit će samo plus.
sns nikako da se ohrabrim koristiti, jer se nekako i bojim da mu ne omrzne opet sika sad kad su se napokon sprijateljili. jako mi je nespretan, a željela bih ga koristiti, ako ništa drugo zato jer sam dala novac za njega a vjerujem da doista donosi veliki napredak.
pogledaj, molim te, prvi post. tamo sve piše. nemam ništa novog za opisati, jer nisam od onda koristila.
puno hvala.