Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Set za relaktaciju - korištenje - tips and tricks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ups....
    Oko vidi sto zeli vidjeti....

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

E ovako,rodena je carskim sa 3100,nije imala zuticu!prvih tj dana je dohranjivana u bolnici jer nisam imala mljeka,tj nije nadoslo!svejedno sam ju stavljala na prsa tako da mi je napravila ragade prije no je mljeko doslo!iz bolnice smo izasli sa 3050!kada smo dosli kuci dva dana sam joj davala bocicu sa izdojenim mljekom,nebi li se dojke malo oporavile.sljedeca dva tj mi je cijele dane bila na cici.45min cica,15min gleda/spava,nakon cicanja sam joj davala bocicu i pojela bi 60ml minimalno svaki put,ali cicala je!postepeno sam ukidala bocicu i spali smo na jednu,po noci,a nekad niti tu!i taman kad smo se uhodale,dobila sam mastitis i ona je pocela odbijati dojku,tako da sam joj cijeli vikend davala bocicu jer cicati nije htjela!Kad je prosao mastitis,vise nije htjela cicati,navikla se skroz,a ja nisam znala da nije htjela zbog visoke temperature cicati!No dosla mi je patronazna i uspjela ju vratiti na cicu,na moje veselje,ali mljeka je bilo malo,iako sam se izdajala cijelo vrijeme.tako da sam nastavila davati bocicu nakon podoja i to 90ml svaki put,probala sam syntocinon piskavicom,malo je pomoglo,radila pokusne podoje,na kojima je bila razlika u 30g.Ona je dobro napredovala,kakala jednom,nekih 6 popisanih pelena,na prvom pregledu nakon 5tj imala je 4020!onda sam kupila sns set i pocela dojiti na njega,prvo je bilo muke,plakanja,ne cicanja,no uspjeli smo!Sada vec skoro 2mj dojimo tako,nemam dovoljno mljeka pa stavljam ad(****),dojimo na srednju cjevcicu,ako ne uhvati kako spada,odmah se ljuti,jede svaka dva sta,osim po noci kada se budi oko 2,3,4- kako kada.Pokusala sam joj dati iskljucivo cicu ponoci,nekada hoce,a nekada ne,uglavnom vise spava nego cica,tako da joj vecinom dajem na bocicu taj jedan put!pred jutro ju stavim sebi u krevet i onda sAmo cica,bez sns-a,jos jedno takvo cicanje imamo preko dana kad spava pa u polu snu cica!mljeka ima,ali ne dovoljno jer ujutro pocica obadvije.ona cica preko sns-a,a kada zaustavim protok da proba vuci ili joj dam da prvo pocica moje mljeko,ono prednje koje lakse ide i znam da ga ima,ne zeli,buni se!probala sam staviti manju cjevcicu no to ne prolazi bas!na drugom vaganju je imala 4700,a trecem 5020 koji je bio nakon 2tj!i da napomenem da nemam bradavice da joj stalno moram drzati cicu da ju ne ispusti!nadam se da sam odgovorila na sva pitanja i oprostite na ovakvoj opsirnosti ali mislim da je to sve bitno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •