-
Beba ce za 13 dana navrsiti 4mj,a zadnji puta je vagana 6 dana prije napunjena 3mj i tada je imala 5020!Sto se tice pelena sve je ok!probala sam sa izdajanjem,piskavicom,iako sam nakon podoja mogla izdojiti svega par kapi,iz obje!kad sam pocelaa koristiti sns sam polako prestala sa izdajanjem,ali sam osjetila da se produkcija pojacala,pogotovo sada nakon skoka u rastu koji je trajao dosta dugo!jutros sam se prvi put nakon dosta vremena izdojila i uspjela sam izdojiti cak 60ml sto je odlicno!probala sam joj davati bez snsa,ona povuce i odmah stane,ne pase joj¸ne znam zasto,a sigurno ima mljeka!Da nije zbog okusa?jer joj dajem ad u snsu a kada je u polusnu,vuce i guta i super!Probala sam sa kompresijom,stajala iznad nje na sve cetiri da joj lakse ide,nista nije upalilo,samo je plakala.Probat cu opet,pa cu vidjeti!teskom mukom sam ju uopce navukla na sns ali jesam!dudicu imamo ali samo da lakse zaspi,nekada niti to.Danas smo opet cicali na manju cjevcicu i jako se ljutila,malo bi pojela,naljuti se i vise nece,ali bi brzo opet trazila,tako da smo ujutro bili na manjoj a popodne na srednjoj!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma