Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pomozite hitno!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Pomozite hitno!!

Hej forumaši bok! I
    spričavam se unaprijed ako ima već otvorena ova tema ili moje pitanje ne ide u ovu kategoriju ali trebam pomoć.

Ovako, trudna sam 4 mjeseca, nezaposlena, ali nisam prijavljena na Zavod za zapošljavanje. E sad, pitanje, dali ću ja ipak moći dobiti neke novce sa biroa tj.od države. Hvala unaprijed na odgovorima!!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hoces normalo porodiljni, 1663 kn. Al tek nakon sto rodis.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala ti puno na odgovoru! Nisam ni mislila da ću dobivati nešto za vrijeme trudnoće već to nakon poroda. Uglavnom, hvala ti.. Sad sam mirnija. Pozdrav!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ako se možeš kod nekoga prijaviti na 1.mjesec možeš primati 800kn mjeseceno dok ne otvoris porodiljni,a porodiljni ti kreće 45 dana prije termina

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Jeli tko imao slican problem?
    Bebica 2 i pol mjeseca od jučer trza rukicama,tj.jučer ujutro taman da će zaspati,kad odjednom naglo otvori okice,izbulji ih i trzne rukicama,i tako par puta,i to ga je probudilo..iza toga je nekako uspio zaspati,i ponovno par trzaja rukicama ali bez otvaranja okica,iza se nije ponavljalo.
    Danas cijeli dan sve ok,i sad evo ponovno ga dva put uspavam i to ga probudi..dok ga držim,ne trza,čim ga spustim u krevetić,onda počne..zanima me jesu li to konvulzije,ti napadi ili sta već..zabrinuta sam od jučer.Hvalaa

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja mislim, moja je to radila i u snu, kao da se prestrasi, pa rasiri rukice naglo, ko da joj netko kaze: ruke u vis! I ona brzo rasiri. Meni je to bilo smijesno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •