Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Posjet kiropraktičaru za vrijeme trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Posjet kiropraktičaru za vrijeme trudnoće

Zadnjih mjesec dana užasno loše spavam. Znam da je to donekle normalno u zadnjem tromjesećju trudnoće, ali ipak mislim da bi možda mogla aktivno još nešto poduzeti. Naime, kupili smo nove, bolje podnice za krevet i to je već dosta promijenilo u pozitivnome smislu. Radim Yogu za trudnice 2-3 tjedno po pola sata. Prošli tjedan sam bila na masaži za trudnice. Tu noć sam odlično spavala, a drugu već standardno loše. Ne mogu si priuštiti npr. 3 x tjedno ići na te masaže (jedan sat dođe 200 kn). A leđa me bole svaku večer. Muž masira kolko može, ali nije profesionalac.

Sjetih se jednog davnog posjeta kod kiropraktičara, koji me je tako dobro "sredio" da sam lebdila iz njegove ordinacije i dugo nisam nikakve bolove više imala.

Googlala sam malo i vidim da ima par kiropraktičara u Zagrebu koji i trudnicama pomažu. Ima li tko iskustva? Preporuke?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nisam trudna,al pratim temu ! Ja se inace kiroprak.. uuuff nekako bojim opcenito!

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislim da se treba bojati samo onih, koji nisu profesionalci.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mali update: Bila sam neki dan u Kiromax-u na Srebrnjaku. Prvo su me vagali, slikali da vide moje uobičajno držanje i ispunila sam papir sa raznim pitanjima o zdravstvenom stanju.
    Dr. je vrlo simpatičan. Pregledao me je, i par "pokreta" napravio. Ali ništa nije škljocalo ili da je neke nagle poteze primjenivao. Meni se to činilo više kao ispitivanje područja.
    Tu večer sam znatno manje bolove imala u leđima. Ali spavala sam jednako loše.
    Danas je onda ustvari slijedio prvi pravi tretman. Dr. mi je objasnio da trudnice dobivaju drugačiji tretman, blaži i bez ikakvih naglih pokreta. I tako je bilo. Tretirao me je pritiscima na raznim točkama (bok, guza, noge, leđa). Vidjet ću, dali će mi se poboljšati nemiran san i trnci u rukama i nogama. Svakako idem ponovo, a i uključit ću još koju prenatal masažu. Pa ako to sve skupa ne pomogne, onda stvarno ne znam....
    Btw: kiropraktika se kod trudnica može primjenjivati sve do zadnje dana trudnoće. Zanimljivost uvezi kiropraktike za vrijeme trudnoće možete ovdje pročitati:
    http://kiropraktika.ba/trudnoa/trudn...opraktika.html

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pratim i dalje !
    Super za odlican tretman, a nadam se da ce uskoro i spavanje biti bolje! Sto sw tice mog spavanja u prvoj trudnoci, uuf bilo je hrozno! promijenila sam madrac,jer me pokocilo,tako da sam 5 dana hodala kao da imam grbu na ledima! Nakon 25tt,cesto bi mi jedna strana,na kojoj sam spavala utrnula,a sve sto je trudnoca isla dalje i dalje trnule su mi ruke,i bolile kosti! Sa drugom trudnocom spavala sam na vodenom krevetu, i tek pred sami porod je pocelo biti bolno,opet trnci kostobolja!

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovo nespavanje nam očito ne gine u zadnjem tromjesečju trudnoće! To je priroda sigurno predvidjela da budemo već uvježbane za vrijeme kada bebica dođe.
    Presretna sam što uskoro počinju praznici pa mi barem ujutro više neće budilica zvoniti.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mozda beba bude izvrstan spavac,pa se konacno naspavas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •