Pozdrav mame, evo registrirala sam se na ovaj forum i nadam se da cu dobit koje dobre savjete, trebam pomoc :/
Ovako, mali ce mi za koj dan navrsit mjesec dana. Drugo je djete, prvo sam dojla 10 mj.
Kad se tek rodio, nakon 2,3 dana sam imala uzaasno puno mlijeka morala sam se stalno izdajat da ne dobim mastitis, nakon 6,7 dana se to stabiliziralo i nije bila potrebna vise izdajalica iako sam i dalje imala puno. Sad zadnjih par dana imam filing kao da polako ostajem bez mlijeka ili jednostavno nije dovoljno hranjivo-znam da svi kazu da to ne postoj ali neznam kako drukcije to objasnit !??
Mali sisa i sisa nekih 10,15min i kad se najede pusti sisu ali nakon sat vremena vec vristi, histericno sisa ruku...vidi se da je gladan. Probala sam mu prvo i pelenu skinut da nije zato, i nosit ga, i svasta...ali ne pomaze nista..gladan je i dam mu ponovo da sisat i pocne sisat ko da nije jeo 5h

i tako kad je budan ugl. jede svakih sat, sat i pol i nakon par puta dosta mi isprazni sise tj. pojede do kraja ali
Opet za sat,dva vristi gladan !!?
Znam da svi kazu da "slabo mljeko" ne postoj ali sta da drugo mislim ? Znaci sisa..najede se...i brzo je gladan !! Da napomenem da vise i ne spava kao prije, prije 2 tjedna je pojeo i znao spavat 3,4h...preko noc zaspao u 23 i budio se u 5h za jest...a sad tesko zaspi jer je stalno gladan i vec u 2h je budan, pa u 5h, pa u 7....itd stalno gladan a jede i jede...
Kod svakog presvlacenja mu je pelena popisana, i stolicu ima 2,3 puta na dan i sta me brine..nekad je zelenkasta a citala sam da je to "stolica gladi"

Kupila sam AD i probala mu dan jedno popodne pojeo je 60ml i zaspao odmah i spavao 4h ! Jucer navecer sam mu dala ciku u 21:30h i vec u 22 i pol place gladan..dam mu bocicu za probat...i pojede 60ml i zaspi odmah! Dakle ocito je gladan! Ali voljela bi neki savjet kako poboljsati mljeko !?? ako tako nastavim sa AD bojm se da cu ostat bez a to ne zelim, ali opet ne zelim ni da mi je djete gladno !!