-
-
Nisam nikada naručivala kod njih, niti čula za njih. Mislim da ne ulaziš u nikakav rizik ako plačaš putem preuzeća ili PayPal-om. Što se cijena tiče - normalno je (ili bi trebalo biti) da su webshopovi povoljniji od običnih dućana, jer ne plačaju najamninu za poslovni prostor, režije za iste i vjerojatno nemaju 2-3 prodavačice i čistačice koje morau plačati.
Ovaj Peg Perego koji si ti navela nudili su prije par mjeseci u Lesnini na popustu za nekih 5.000 KN, jer je izlazio iz asortimana.
Cijene pomalo već padaju, a još će padati s ulaskom u EU.
-
web shopovi u pravilu imaju niže cijene od trgovina jer nemaju troškove najma, prodavačica,...
-
Da, da... Logično je to sa nižim cijenama. Već sam tako uzimala i bijelu tehniku preko web shopa, ali jedni moji prijatelji su nasjeli na prijevaru pa sam od onda ekstra oprezna. Poslala sam im danas upit u vezi dobavljivosti i rokova isporuke pa ćemo vidjeti.
I ono, ako netko spazi negdje u nekoj trgovini ta konkretna kolica, bila bih jako zahvalna da mi javi
-
Evo, samo da dopišem razvoj situacije. Pokazali su se jako susretljivima i fleksibilnima. Na sva pitanja su mi odgovorili u rekordnom roku i provjerili dobavljivost kolica. Čak su mi izašli u susret i dogovorili smo da ću kolica doći preuzeti u njihov ured u Zg. Kad se uvjerim da su to ta kolica i da su ok, otići ću u poštu platiti i vratiti se po kolica. Vuk sit, a koza cijela. Rekoše mi da bi kolica trebala biti u uredu negdje oko 20.6. pa ćemo vidjeti.
Javim kak je to sve skupa prošlo
-
Dahlia, budući da se sada nalazim u istoj situaciji kao ti (čak su i ista kolica u pitanjupliz mozeš li napisati kako je završila priča s ebaby i Denim Per Pegerom, jesi ih kupila na kraju u tom web shopu? Jesi zadovoljna? Ako jesi, ja ni minute neću dvojit
-
-
-
Dahlia, jesi li kupila kolica kod njih? ja sam isto zainteresirana kupit kod njih...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma