Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Stribor Marković

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u centru imaš gore kontakt na koji se javljaš,

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Stribor je sjajan čovjek i vrhunski stručnjak. Mislim da zaista nema dvojbe kada u jednom čovjeku imaš osobu koja je završila studij medicinske biokemije i studij farmacije, diplomski rad napravio na Hrvatskom studiju za transfuzijsku medicinu...godinama bio zaposlen u istraživačkom centru Plive i bavi se lijekovima koji utječu na imunološki sustav. Postdiplomski iz biomedicine i farmaceutskih znanosti, a doktorat iz farmaceutskih znanosti. Fitoterapiju je završio na poznatoj francuskoj školi (kršitelj koda)ocratus jer je, (pretpostavljam), zaključio da bi pravi farmaceut trebao poznavati u potpunosti biljke i njihove prirodne derivate prije nego li pripiše sintetički lijek - jer ruku na srce - sve je iz toga i krenulo iako se nažalost negdje putem zagubilo. On ljudima pomaže prema francuskom modelu fitoaromaterapije koji se primjenjuje već sto i više godina a koji nije primjena eteričnih ulja prema ugodnom mirisu nego prema svrhovitosti i djelotvornosti spojeva unutar njega. Onaj tko ovdje spominje aromaterapiju posprdno, nadam se da je zato jer pojma nema o čemu se zapravo radi. nema tu nikakve čaram baram aura ni energetskih omotača nego dobri stari alkoholi, fenoli, oksidi, ketoni, terpeni itd na djelu. moja sestra je bila zaštićena tijekom 4mjesečnog volontiranja u Africi od malarija i svih bolesti od kojih su oko nje svi pobolijevali upravo zahvaljujući stručnosti i znanju dr Markovića i kapsulama koje je pripremio za nju a koje su sadržavale najjače prirodne antibiotike - eu klinčićevca (Syzygium aromaticum) i mravinca (Origanum compactum). Mojem djetetu je franc. model aromaterapije izliječio AD i moji klinci (njih 4 koji spavaju u istoj sobi) nikada nisu ni bolesni ni virozni, čak ni prehlađeni upravo zahvaljujući kemotipiziranim eteričnim uljima kojima u vrijeme viroza čistim zrak u sobi da ni ne spominjem dermalno nanošenje. Stručnjaci znaju koje koncentracije i čega se koriste u koje svrhe (za dijete je to ponekad tri kapi u 30ml baznog ulja) a takvima se s puno povjerenja treba dati u ruke. Stribor Marković, Valter Ajman, Andrea Šitum, Martina Bogdanić,... sve vrsni stručnjaci na ovu temu s tim da su Valter u Rijeci i Stribor u Zagrebu zbilja zaleđe.
    dakle, nema tu nikakvih mirisa, opuštanja, parfemčića, čakri i energetskih omotača nego dobra stara kemija u svojoj istinskoj punini, kroz prirodu. Svakome topla preporuka za sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •