S mojeg gledišta je sasvim svejedno da li se to zove poklon za odličan uspjeh, ili petice ne nagrađujemo, pa je to poklon za uspomenu.
Poklon je poklon, a i jedan i drugi su vezani za isti datum.
Ja bih isto možda neki izlet, to mi je lijepa ideja.
S mojeg gledišta je sasvim svejedno da li se to zove poklon za odličan uspjeh, ili petice ne nagrađujemo, pa je to poklon za uspomenu.
Poklon je poklon, a i jedan i drugi su vezani za isti datum.
Ja bih isto možda neki izlet, to mi je lijepa ideja.
X.
Hm, moram se prisjetiti, ti pokloni su vezani za njene zelje (isla sam po fotkama, da se prisjetim):
- kraj 1. razreda: Barbie Genevieve iz 12 rasplesanih princeza
- kraj 2. razreda: Barbie kuca
- kraj 3. razreda: nove role (taman je stare prerasla), a od bake ljetni kosarkaski kamp
- kraj 4. razreda: pozeljela je otputovati na baletni stage, 7 dana, sa jednom od baletnih best-frendica, u kolovozu.
Tocno vidim kako odrasta i uozbiljuje se: prve dvije godine (imala je 6+ i 7+ godina) su bile bitne igracke, onda sport (3. razred, 8+ god.), a sada, sa 9+, prijateljstva.
Uglavnom imam sve potrebne informacije, upisi na stage su do kraja 7. mjeseca, napravili smo i lijecnicku svjedodzbu jucer, tako da mislim da je to - to. Pricekat cu do sredine srpnja sa upisom, da vidim da li ce se predomisliti, iako mislim da nece, balet joj je velika ljubav. Vjerojatno ce dobiti jos neku opipljivu sitnicu za uspomenu.
Plus, svake godine na dan dodjele svjedodzbi navecer idemo sa frendovima iz razreda i roditeljima na veceru, da se klinci jos jednom podruze i pozdrave prije nego sto otputujemo na ljetovanje.
Za baletne predstave dobiva lancic i buketic cvijeca, ima vec lijepu kolekciju.![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 14.06.2013. at 11:34 Razlog: tipfeleri