Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Poklon za kraj škole :-)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, mislila sam na nešto enciklopedijskog tipa, kao što je Dokeo koji si mi ti preporučila; doduše Lei sam kupila samo "obični" Dokeo a onaj "Kako rade stvari" još nisam, ali sada niti neću nego ću malo pričekati jer još studira ovaj obični, pa da se ne gomila.
    Ah, Dokeo je zakon, bio i ostao
    Ima lijepih dječjih enciklopedija u Profilu, i o povijesti, i o ljudskom tijelu, i svašta, samo u ovoj dobi već treba gledati kako se djetetovi interesi profiliraju. Recimo, A. je od prijatelja za rođendan dobio neku enciklopediju o izumima, koju nijednom nije ni otvorio. Tehnika ga praktički nimalo ne zanima (iako je to uobičajen interes dječaka te dobi).
    Ali zato po treći put čita "Brbljanje o geometriji" koje sam jednom slučajno kupila na nekom od uličnih štandova. Već je naručio knjigu "Računanje problema nema", pa ako netko vidi negdje štand Školske knjige sa starim izdanjima (prije 1990), neka me obavijesti jer inače nema šanse da tu knjigu nabavimo drugačije nego u knjižnici.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ali zato po treći put čita "Brbljanje o geometriji" koje sam jednom slučajno kupila na nekom od uličnih štandova. Već je naručio knjigu "Računanje problema nema", pa ako netko vidi negdje štand Školske knjige sa starim izdanjima (prije 1990), neka me obavijesti jer inače nema šanse da tu knjigu nabavimo drugačije nego u knjižnici.
    Tanja, vidi:
    http://www.4-elementa.com/11/sporer5/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •