Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kad profesori šalju prijeteče poruke preko djece....

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Kad profesori šalju prijeteče poruke preko djece....

Kome da se obratim za neodgovorno ponašanje profesorice iz matematike? Da napomenem,inspekcija je več bila u njenom razredu zbog prijava roditelja ali ništa se nije pomaknulo. Direktor škole je njezin suprug i ima zaleđinu,a da bude bolje,direktor nema licencu za mjesto direktora....i puno bih imala još za nadodati... Sada me zanima kome se mogu obratiti?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A što je pisalo u poruci?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prijetnje se prijavljuju policiji.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Poruku prijetećeg sadržaja prijavi policiji.

Inspekcija očito nije našla nepravilnosti u papirologiji pa pretpostavljam da je neki drugi problem u pitanju.

A možeš poći i do nastavnice, ako već nisi, naravno

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne ulazeći u sadržaj same poruke i ostatak....ali me zanima - kakva je to licenca za ravnatelja (ne direktora!)? To ne postoji!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Gatea prvotno napisa Vidi poruku
    Kome da se obratim za neodgovorno ponašanje profesorice iz matematike? Da napomenem,inspekcija je več bila u njenom razredu zbog prijava roditelja ali ništa se nije pomaknulo. Direktor škole je njezin suprug i ima zaleđinu,a da bude bolje,direktor nema licencu za mjesto direktora....i puno bih imala još za nadodati... Sada me zanima kome se mogu obratiti?
    Prvo i osnovno - idi na informacije kod te profesorice koja je poslala poruku. Čak i da si bila prošli tjedan, trebaš ići.

Često se ovakve stvari događaju zbog "pokvarenog telefona" između djece, profesora i roditelja. Da li je poruka bila pismena? Ako da - odnesi je i pokaži, pa pitaj tu osobu što je točno mislila. Bez ljutnje....

Offt. nikako mi se ne sviđa ton u kojem je izvorni post napisan - inspekcija i slično, zaleđe (a ne zaleđina), kritike direktora... tako da mislim da bi bilo dobro prvo ohladiti glavu (za to je bilo dovoljno vremena) i onda pitati direktno profesoricu, pa onda stručnu službu, pa tek onda ravnatelja što je zapravo na stvari. Djeca koji put iskrive cijelu priču, pogotovo ako nisu učili i ako se žele opravdati pred roditeljima za loše ocjene (kao da se u školi uči zbog roditelja ili profesora).

Sad je kraj škg pa je za ovakvu vrstu savjeta ionako prekasno, osim ako dijete ne ide na popravni, ali kako god bilo - put pod noge i u školu! Treba razgovarati. Najčešće se ispostavi da je stvar prenapuhana i da se može riješiti jednostavnim razgovorom roditelj-profesor, a s djetetove strane još jednostavnije - grijanjem stolca. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •