-
Pa baš i nije bila, jer mi je tip podvalio pokvareni inkubator tako da sam prvu turu jaja morala baciti, pa računaj 100 kom x 5,00 kn koliko su jaja bila. Nakon 5 dana inkubiranja je digao temperaturu na 70 stupnjeva i u 15 minuta koliko mi je trebalo da skužim da se ne gasi je skuhao sva jaja. Morali smo mijenjati komplet elektroniku, srećom se tata u to kuži pa nisam imala troškova, već je on sve napravio sam. Jako sam se ljutila, ali tip tvrdi još i sada da je ink. bio kod njega ispravan. Tko zna što sam ja napravila inkubatoru da je poludio. U međuvremenu sam polegla onu mlađu turu pilića na slikama, nešto purica jednom tipu, ali su jaja bila stara pa i nije bilo nekih rezultata ( 33 jaja 4 purića na kraju), guske za susjeda Gaga je iz te ture.
Evo sada se legu jaja Rhode island red kokica ( jedva sam nabavila jaja), crni Australorpi i jaja mojih patuljastih. Prvi su krenuli patuljci i kod njih imam od 10 jaja, jedno stalo u razvoju, ostali su evo prokljuvili i 7 je vani, 2 još izlaze. Baš su mi slatki, sitni, jedan sivkasti, jedan crni i 5 žutih sa malo crnoga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma