Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Kvaliteta jajnih stanica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam danas konacno imala termin sa glavnin doktorom bolnice,on kad mene vidi kako ja listu vadim iz torbe sta jos hocu,vjerovatno mu mrak na oci padne ,uglavnom se saslusamo pa zajedno odlucimo! sa nalazom krvi je odusevljen za 70% je bolji nego u 9mj,FSH je na 6 pao ,a nikad nisam imala ovoliko jajnih stanica ko sad,sad kakve su kvalitete to neznamo ali smo se dogovorili za stimulirani i to full sto bi rekli,375 merionala i sve sto ide uz to!ja sad neznam jesu li meni pomogli svi preparati koje pijem,ali ako se broj js poveco(sto su rekli nije moguce) mozda se i kvaliteta poboljsala...
    jel možeš reći šta si uzimala?i ja bi malo poradila na tom ako se se to zapravo može

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

sabu ja sam ti svasta uzimala,neznam jesam li popravila kvalitetu ali ni u stimuliranom postupku nisam imala 8js,ko juce na ultrazvuku! ja ti pijem fertil plus,dhea,Q10,maca korijen(u tabletama)L-argin,selen,caj od listova maline,i prasak od zita (neznam jel se tu dole tako zove )! i 2-3 nedeljno jedem sir sa lanenim uljem i sjemenkama...to bi se sve skupa trebalo 3mj koristit predlaze se jos i onaj posebni med,nemogu se sjetit kako se zove,ali ja nigdje nisam nasla cisti,a bilo me strah sad od bilo koga uzimat! meni je postupak,ako bog da,pocetkom 1/2014 pa ako hoces javit cu ti jel se i u kvaliteti nesto popravilo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •