Sigurna sam da ima razgovora na ovu temu, ali nemam puno vremena tražiti, pa vas molim, ako je potrebno, preusmjerite me...

Naime, curica mi ima 12 i pol mjeseci, od mlijeka pije adaptirano (dvije bočice dnevno) i zanima me kad se i kako prelazi na kravlje mlijeko?
Šta se jaja tiče, neki dan sam joj prvi put dala malo, malo žumanjka, kad da joj dam bjelanjak?

Inače jako lijepo jede, moglo bi se reći samostalno jer najviše voli hranu u komadićima sama uzimati, sve manje podnosi hranjenje na žličicu (eventualno ujutro dok je još pospana)... Ne znam kako joj na taj način davati žitarice, po tom pitanju sam neznalica, jedino što imam su neke žitne kašice (u kutijama) koje naravno ne može rukama uzimati i jesti...

Priznajem da sam malo paranoik po pitanju davanja djetetu većih komada hrane u ruku pa kad vidim da neko dijete sličnog uzrasta kao moje tako jede zgrozim se od straha, iako sam primjetila da moja cura pametno jede, ako naleti na veći komad npr. kruha, sama ga raskomada ili izbaci iz usta. Znam da ne treba žuriti, ali mislim da sam ipak malo previše u strahu pa me zanima vaše mišljenje i o tome.

Hvala vam!